Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7000, 20

Податкова міліція виявила "алкогольних" зловмисників

Слідчими Міндоходів скеровано до суду кримінальне провадження, яке містить ознаки організованої злочинної групи. Про це розповів під час проведення всеукраїнської прес-конференції із представниками регіональних та центральних ЗМІ Ігор Коломійцев – заступник начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

На Свалявщині провели зустріч із майбутніми платниками

З нагоди першої Річниці створення Міністерства доходів і зборів України працівники Свалявської ОДПІ провели День відкритих дверей для майбутніх платників податків. Учні 11 класу Свалявської гімназії ознайомилася з роботою податкової інспекції.

В Ужгороді провели рейд "Ялинка"

У передноворічний період починається масове вирубування хвойних насаджень та їх продаж. У рамках операції «Ялинка» правоохоронці вживають низку заходів, спрямованих на припинення таких правопорушень, а також виявлення осіб, причетних до їх скоєння.

Помер закарпатський журналіст Ігор Сюч

Сьогодні на робочому місці помер закарпатський журналіст Ігор Сюч - колишній заступник головного редактора та відповідальний секретар 1970-х років «Закарпатки». м

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 26 грудня. Гармонійний початок нового дня забезпечить чашечка свіжозвареної кави. Нехай вдається все задумане, при цьому не забувайте про миті розслаблення. Будьте в курсі найважливіших подій, запрошуйте до розмови бажаних співрозмовників. Гарного дня і смачної кави!

В Ужгороді бізнесменові нанесли ножові поранення

51-річний ужгородець, на ячкого напали невідомі, зараз у реанімації. Лікарі борються за його життя.

На закарпатські   дороги місцевого значення виділили лише 38 % від потреб

На дороги місцевого значення із передбачених 7,9 мільйонів гривень виділено лише 3 мільйони.
А це - лише 38% від потреб, повідомив сьогодні під час засідання депутатської комісії Закарпатської облради начальник служюи автомобільних доріг області Василь Маркович.

На Виноградівщині легковик зіткнувся з вантажівкою. Троє потерпілих

Сьогодні, 25 грудня, вранці виноградівським рятувальникам довелося працювати на автошляху в районі села Широке, що на Виноградівщині. Повідомлення про зіткнення легковика ВАЗ-2106 із вантажівкою ЗІЛ-5301 надійшло до місцевої служби порятунку «101» о 09:16.

ФРОНТ ОПОРУ нагадав Погорєлову, що його «йолка» -- стовп сорому влади

Активісти ФРОНТУ ОПОРУ нагадали меру Ужгорода, що встановлена за його вказівкою ялинка на площі Театральній є стовпом сорому для влади.

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 грудня. Додавайте активного початку своєму дню разом з ароматом свіжозвареної кави. Нехай близькі радують турботою, успіх супроводжує в усіх справах, а день буде легким і позитивним. Смачного вам кавування й загалом вдалої середи!  

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін

Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації.

На Закарпаття 300 тисяч осіб отримують пенсії

Станом на 24 грудня в регіоні профінансовано виплату пенсій на 97% від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено 100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис пенсіонерів Закарпаття, відповідно до графіка виплати пенсій.

Цьогоріч в області створено майже 19 тис. нових робочих місць

У вівторок, 24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів з питань соціально-економічного розвитку міст і районів.

Держказначейство боргує   бюджетам Закарпаття   262 млн грн

За інформацією Закарпаття онлайн, держказначейство боргує бюджетам різних рівнів на Закарпатті 262 мільйони гривень.

У римо-католиків сьогодні Святвечір

За переказами, цього дня Діва Марія народила Ісуса Христа. У Вифлеємі, у яслах, з’явився на світ Син Божий. Звістку про народження Божого Сина пастухам принесли ангели. Пізніше прийшли волхви-мудреці зі Сходу, які про появу Месії знали з легенд. Дорогу до міста їм вказала яскрава зірка.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 грудня. Зважайте на приємні речі, які оточують вас повсякдень, а також не псуйте собі настрою через випадкові неудачі. Успіх обов’язково знайде вас, якщо помітите його присутність. Запрошуйте на улюблену ранкову каву бажаних співрозмовників і нехай вівторок буде наповнений лише приємними несподіванками!

В Ужгороді обікрали салон краси

Гроші та перукарське приладдя на значну суму викрали днями з салону краси міста Ужгорода. Працівники карного розшуку спільно з експертами Ужгородського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, що спокусився на чуже добро.

Леннокс Льюїс: «Висловлюю величезну повагу Віталію Кличку за те, що він бореться за свій народ»

Колишній суперник Віталія Кличка знаменитий британець Леннокс Льюїс в повідомленні до дружини Віталія Наталії Кличко, яке він направив їй у Твіттері, висловив захоплення тим фактом, що Віталій прийняв рішення про завершення своєї спортивної кар'єри заради боротьби з діючим режимом.

Троє студентів загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

22 грудня 2013, близько 21 години на автодорозі державного значення сполученням «Мукачево – Берегово - КПП «Лужанка», в селі Гать Берегівського району Закарпатської області сталася дорожньо-транспортна пригода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 грудня. Розпочинайте новий тиждень з новими планами й позитивними емоціями. Нехай гармонія прибуде до вас вже з ароматом свіжозвареної кави в улюбленій чашечці. Корисних справ, віри у власні сили, а також неодмінного успіху у понеділок!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат