Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7080, 20

Міліція затримала двох чоловіків, які зізналися у вбивстві і пограбунку жінки

Після кількаденної клопіткої роботи закарпатська міліція розкрила резонансний злочин, який стався цими днями в селі Калини Тячівського району – вбивство з метою пограбунку місцевої жінки.

ДАІ знову попереджає закарпатських водіїв бути обережними на снігу

Через безперервні опади у вигляді снігу, Державтоінспекція Закарпаття закликає водіїв бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, враховувати погодні та дорожні умови.

На Закарпатті з початку року оформлено понад 28 тисяч попередніх митних декларацій

Із них 99% декларацій – в електронному вигляді. Зокрема, протягом листопада суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності подали майже 2,5 тис. попередніх митних декларацій і тільки 10 з них у паперовому вигляді.

Балога визнав, що Янукович буде президентом до виборів 2015 року і закликав вгамувати пристрасті

Закарпатський політик Віктор Балога визнав, що президент Віктор Янукович пробуде на своїй посаді до визначеного законом терміну, тобто до виборів 2015 року.

Новий порядок заповнення документів на переказ

Міндоходів наказом від 22.10.2013р. №609 затвердило Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість повернення помилково або надміру зарахованих коштів.

Гвалтівника і грабіжника затримали в Ужгороді за гарячими слідами

Днями ужгородські міліціонери затримали 32-річного чоловіка, який підозрюється у згвалтуванні та пограбуванні 45-річної мешканки обласного центру.

За тиждень проти грипу щеплено понад 600 закарпатців

Станом на 06.12.2013р. (49 календарний тиждень) до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулося 2 532 особи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 9 грудня. Намагайтеся не гаяти часу задарма, і вже зранку налаштовуйте себе на активний початок робочого тижня. Нехай улюблена кава бадьорить, думки спрямовуються у потрібне русло, а новий день приносить нові цікаві знайомства. Хороших вам співрозмовників до кавування і вдалого старту у понеділок!

СТАЛОСЯ! ЮНЕСКО внесла Петриківський розпис до нематеріальної спадщини людства!

«Перемога! ЮНЕСКО прийняло рішення про включення Петриківського розпису до Списку нематеріальної культурної спадщини людства. Вперше в своїй історії Україна виборола такий почесний статус. Пишаємося тим, що наш національний культурний скарб визнано в усьому світі», - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

Народне віче в Ужгороді 5.12.(ФОТО)

Вчора в Ужгороді пройшло народне віче. На Театральній, як і протягом останнього тижня, зібралися вболівальники євромаідану в Києві.

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 6 грудня. Гаряча кава на початку нового дня не завадить, особливо, якщо сьогодні у вас купа запланованих справ. Нехай ранок буде сприятливим і бадьорим. Корисних справ, активної життєвої позиції, а також хороших співрозмовників до кавування!

Голова Закарпатської ОДА готовий зустрітися з мітингувальниками

Про це Олександр Ледида ще раз нагадав під час інтерв’ю для телеканалу «1+1» у четвер, 5 грудня. Керівник області розповів: у момент проведення понеділкової акції молоді біля ОДА його не було на робочому місці:

Ужгород писатиме листи на захист 8 осіб

З 6 до 8 грудня активісти Amnesty International в Ужгороді долучаться до «Марафону написання листів» - однієї з найбільших глобальних акцій, яка мобілізує сотні тисяч людей в усьому світі з метою змінити на краще життя людей, що стали жертвами порушення людини, через простий акт написання листа.

На Тячівщині чотири податки принесли бюджету 72 млн. грн.

Ця сума надійшла до казни за січень-листопад 2013 року зі сплати суб’єктами господарювання податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та збору на розвиток виноградарства, садівництва та   хмелярства.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 5 грудня, четвер. Приймайте з радістю всі приємні миті, які дарує життя і по максимуму діліться з близькими. Нехай ваша чашечка наповнюється улюбленою кавою, а думки – позитивними думками. Щирих усмішок сьогодні й хороших співрозмовників до кавування!

На Рахівщині горіло селянське обійстя

3 грудня о 14:19 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території одного з дворогосподарств в с. Верхне Водяне, Рахівського району виникла пожежа. Загорання виявив сусід власника обійстя. Саме він і зателефонував на «101».

В області створили Координаційний комітет Народної ради

4 грудня у зв'язку з останніми політичними подіями в країні в м. Ужгороді відбулось позачергове засідання президії Народної ради Закарпаття (громадсько-політичної коаліції), участь в якому взяли представники ряду національно-демократичних партій, громадських організацій і студентських колективів вищих навчальних закладів Закарпатської області.

О. Ледида: Жодного тиску на мітингувальників в області не чинитимуть

- На Закарпатті вже не перший день тривають мирні акції. Хочу висловити підтримку краянам з активною громадською позицією і запевнити: жодного тиску на мітингувальників не чинитимуть - ані через судові заборони, ані з використанням будь-яких інших методів, - каже голова ОДА Олександр Ледида з приводу проведення мирних мітингів у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат