Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7120, 20

Весною Україна матиме ще один шанс підписати угоду про асоціацію з ЄС

Відтак, маємо більше часу на підготовку та узгодження принципових моменті, - у цьому переконаний   Міністр екології та природних ресурсів України, куратор області від Кабміну Олег Проскуряков.

Україна вступить до ЄС через 20 років?

Під час ефіру програми «Про головне», яка була присвячена темі євроінеграції представник Закарпатського громадського центру Володимир Феськов, перший заступник голови облради Володимир Закурений, проректор із науково-педагогічної роботи УжНУ Юрій Переста та журналіст Павло Федака висловили свої думки стосовно теми євроінтерації України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 29 листопада. З думкою про щось приємне й неодмінно корисне розпочинайте сьогоднішній ранок. Не шкодуйте власних зусиль для допомоги іншим людям. Чашечка ранкової кави зближує людей, які сидять поруч, тож затишного кавування й хороших вам співрозмовників!

ДАІ попереджає закарпатців про зимові автошини

У зв’язку зі зростанням дорожньо-транспортних пригод у яких від початку року загинуло 96 осіб, служба УДАІ Закарпаття хоче нагадати основні причини чому літню гуму все ж таки потрібно змінити на зимову.

В Ужгороді аптеки продавали ліки без рецепту

Правоохоронці Ужгорода вживають заходи, щоб не допустити збуту та розповсюдження наркотичних речовин у місті. Лише за один день вони виявили два факти відпуску фармацевтами аптек міста комбінованих лікарських засобів без рецепту.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 28 листопада. З ароматним кавуванням у хорошій компанії розпочинайте новий день. Не зупиняйтеся перед небезпеками, адже вони нічого не варті у порівнянні з тим успіхом, яке дає вам життя. Корисних справ, швидкого їхнього виконання й бадьорості вам у четвер!

Думки закарпатців про євроінтеграцію

Закарпатці висловлюються «за» євроінтеграційний курс, адже життя поблизу 4-х кордонів, дало змогу їм оцінити позитиви євроінтеграції країн-сусідів – Угорщини, Словаччини, Румуні та Польщі. Та це також дає можливість побачити і «мінуси» цього процесу.

Понад 73 % звітів в електронній формі на Закарпатті – результат подачі звітності з ЄСВ за жовтень

За інформацією управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області за жовтень платники ЄСВ подали 12504 звітів про нараховані суми внеску.


У ДТП на трасі «Київ-Чоп»   загинув водій


Сьогодні, близько 13 год. 20 хв., водій автомобіля «ВАЗ-2109», рухаючись у сторону міста Мукачева, на 743 км. автодороги державного значення сполученням «Київ-Чоп» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем (фурою) із Сербії.

На Закарпатті рятувальники готові до ускладнення погодних умов

За прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру з 28 листопада в області прогнозується погіршення погодних умов. Так, збільшиться кількість опадів, температура повітря в низинних районах вночі опуститься до -7 (°C), в горах   до -10 (°C). Удень позначки термометрів у низинних районах триматимуться на рівні від 0 до +5 (°C).

Банківські установи Закарпаття долучилися до проведення   інтерактивних занять з фінансової грамотнос

Вперше в Україні за ініціативою Національного банку України проходив Всеукраїнський   тиждень фінансової грамотності та Всесвітній день заощаджень.

Національний банк України ввів   в обіг пам’ятну монету “Микола Амосов”

Національний банк України, продовжуючи серію “Видатні особистості України”,   26 листопада 2013 року ввів в обіг пам’ятну монету номіналом 5 гривень зі срібла, яка присвячена легенді світової науки, видатному вченому в галузі медицини та біокібернетики, громадському діячеві, академіку Національної академії наук та Академії медичних наук України, засновнику і директорові Інституту серцево-судинної хірургії — Миколі Михайловичу Амосову.

В Ужгород їде Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини

10-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відвідає Ужгород 5-13 грудня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 27 листопада. Приймайте життя, як воно є, не розчаровуйте себе та інших дріб’язковими проблемами, адже навколо так багато хороших і приємних речей. З ароматом свіжозвареної кави зустрічайте новий день, і нехай сьогодні все задумане здійсниться!

В Ужгороді політичні сили "примазуються" до євромайдану (ФОТО)

Як відомо,одним із лозунгів акціїї "Євромайдан" є: "Геть партійні прапори!", але в Ужгороді політики не можуть без піару.

Керівник краю впевнений щодо євроінтеграції

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида переконаний: майбутнє України – за євроінтеграцією, водночас, керівник краю наголосив:

Закуренний пояснив дилетанту Балозі, чому він зі своєю сесією займається політичним популізмом

Заступник голови Закарпатської облради Володими Закуренний дав зрозуміти голові облради Іванові Балозі, що той займається політичним популізмом, скликаючи сесію.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 26 листопада. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку. Нехай осіння негода не псує ваших справ і затишного кавування. Прокидайтеся з чашечкою гарячої кави, звертайте увагу на приємні дрібниці, та нехай усе задумане якнайшвидше втілюється у життя!

З четверга на Закарпатті - погіршення погодних умов

У понеділок, 25 листопада, під керівництвом першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища відбулось засідання обласного оперативного штабу з координації дій місцевих органів виконавчої влади, обласних установ та організацій для оперативного реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат