Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7200, 20

У 2013 році 15 закарпатських депутатів зловили на хабарях

15 закарпатських депутатів притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень
Правоохоронні органи Закарпатської області активно протидіють проявам корупції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 21 листопада. Прокидайтеся від аромату улюбленої кави, і нехай жодні важливі справи не зіпсують вашого настрою. Позитивний погляд на світ вам сьогодні не завадить, як і гарна компанія до кавування на початку цього дня. Бадьорого ранку   й корисного четверга!

Результати моніторингу візової політики презентували в Ужгороді


У середу, 20 листопада, в обласній адміністрації відбулася презентація аналітичного звіту «Оцінка динаміки візової політики і практики Угорщини та Словаччини в консульських установах на території Закарпаття». Презентувала звіт президент Центру стратегічного партнерства Світлана Мітряєва. У презентації взяли участь Генконсул Словаччини в Ужгороді Янка Бур’янова, консул Генконсульства Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі, експерти,   науковці, представники засобів масової інформації.

На Берегівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса з вантажним мікроавтобусом травмовані люди

Сьогодні, 20 листопада, о 11:10 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що на автошляху між населеними пунктами Мужієво та Бене Берегівського району рейсовий автобус (марки «Ікарус») сполученням Ужгород – Чернівці зіткнувся з вантажним мікроавтобусом (марки «Мерседес») та злетів у кювет. Внаслідок ДТП травмовано троє людей: 33-річна водійка й пасажир «Мерседеса» та 35-річна пасажирка «Ікаруса».

Генконсульство Словаччини в Ужгороді видало майже 10 тис. довгострокових віз

У цьому році Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді видало на 300 % більше Шенгенських віз терміном від 2 до 5 років, ніж у минулому році.

Версія: вночі горіла "Тойота-Лендкрузер", яка належить брату Віктора Русина

Погорівший "Лендкрузер" належить брату екс-начальника закарпатської міліції?

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 листопада. Діліться порцією улюбленої кави з найдорожчими людьми, а разом з напоєм – і хорошим настроєм. Нехай навколишній світ надихає на корисні справи, а буденність не стає на заваді яскравих митей. Гарного дня й упевненості вам сьогодні!

Від початку року на Закарпатті звільнили 10 корупціонерів

З початку року правоохоронними органами області розпочато 70   кримінальних проваджень про корупційні правопорушення, з них у 39 провадженнях 41 особі повідомлено про підозру – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення Роман Орсаг.

Звітність з єдиного внеску можна подавати до 20 листопада

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що з   жовтня цього року Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого ЄСВ.

У Батьові ледь не згорів житловий будинок

Сьогодні, 18 листопада, о 02:12 в оперативно-рятувальну службу Берегівщини поступило повідомлення про пожежу у житловому будинку пенсіонера, мешканця смт Батьово.

У п’ятницю в "Галереї Ілько" - вечір джазової музики

22 листопада 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазової музики.

Ужгородця засуджено   на два роки за збройний напад на АЗС

  Прокуратура міста Ужгорода підтримала державне обвинувачення у судовому засіданні відносно 20-річного молодика, який здійснив збройний напад на АЗС, що по вулиці Минайській в Ужгороді.

У Закарпатті батьки захищають вчительку, яка, ніби, покусала свою ученицю (ФОТО)

На Мукачівщині, у селі Барбово, де вчителька на диктанті покусала школярку, абсолютно всі на стороні педагога, якого відсторонили від роботи,   – повідомляє ТСН.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 листопада. Налаштовуйте себе на гармонійний початок нового дня вже за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай настрій не залежить від кількості осіннього тепла, а покращується завдяки маленьким приємним речам. Дозвольте собі зранку трохи улюблених солодощів і не забувайте ділитися ними з приємними співрозмовниками!

Закарпаття долучається до масштабного проекту за підтримки Євросоюзу

Популяризація культурних традицій як засіб для суспільної адаптації малозабезпечених дітей та молоді на румунській, угорській та українській прикордонних територіях – така мета проекту, який нещодавно стартував у тому числі на Закарпатті і який має на меті підтримати насамперед дітей із малозабезпечених родин.

Керівник краю зустрівся з членами студради  

У понеділок, 18 листопада, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради Закарпатської області.

Фестиваль молодого вина 2013(ФОТОРЕПОРТАЖ)

"Божоле" - фестиваль молодого вина традиційно пройшов цими вихідними в Ужгороді.

Європейська відзнака закарпатському експерту

Наприкінці минулого тижня в області перебував Віце-прем’єр-міністр, Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак.

Рятувальники підтвердили факт аварії на Русько-Комарівській газовій свердловині на Закарпатті

Відповідну інформацію опубліковано на офіційному сайті У ДСНС України в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат