Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7280, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 29 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня, не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай успіх супроводжує вас вже зранку, а бадьорий аромат улюбленої кави надихає на нові звершення. Гарного дня й корисних справ сьогодні!

4 тисячі закарпатців звітують Міндоходів через Інтернет

Власники близько 82% реєстраторів розрахункових операцій придбали нову або пристосували стару касову техніку до нових умов звітування. На сьогодні у Закарпатській області працюють 4 870 реєстраторів розрахункових операцій. З них близько 4 000 вже підключені до системи зберігання і збору даних через мережу Інтернет. Вказані РРО формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервер Міндоходів.

Учні вимагали канікул(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Крім плакатів та вигуків, у хід пішли і яйця.

Школярі принесли яйця на мітинг до Ужгородської міськради через відміну осінніх канікул (ФОТО)

Школярі з батьками сьогодні, з 9.00 мітингували біля будівлі Ужгородської міськради, через скасування осінніх канікул. Всього їх зібралося близько 150.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 28 жовтня. Перетворюйте звичайні ранки у незабутні миті прокидання з ароматом улюбленої кави. Нехай оточення радує приємними речами, справи розпочинаються з легкої руки, а настрій не залежить від кількості сонячних променів за вікном. Вибирайте чашечку кави до смаку, й вдалого вам понеділка!

У Закарпатті презентували парк Шенборнів з надзвичайними цікавинками (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У суботу,   26 жовтня відбулося урочисте відкриття першої черги реконструкції парка Шенборнів в урочищі Воєводино.

Завдяки ТМ «Львівське» у Львові знову з’являться сто п’ятдесят нових лавок

ТМ «Львівське» та найстаріша броварня України Львівська пивоварня, якій незабаром виповниться 300 років, в черговий раз зайнялись благоустроєм міста. 25 жовтня за участю співробітників Львівської пивоварні розпочали встановлення у центральному сквері на проспекті Свободи першої частини нових лавочок. Загалом, до кінця року, їх буде встановлено у місті сто п’ятдесят штук.

В Закарпатті найнижчі в Україні ціни на комунальне утримання будинків

Згідно з повідомленням Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства., найвищі середні тарифи з теплопостачання в Україні - в Одеській області (265,70 гривень за гігакалорію), найменші - в Києві (169,77)

Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Феодором

У п’ятницю, 25 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Мукачівським та Ужгородським Феодором.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 25 жовтня. Запам’ятовуйте лише приємні миті свого життя. Нехай ароматна кава пробуджує ваш настрій і спонукає до корисних справ. Наприкінці тижня плануйте все швиденько, аби встигнути добре відпочити на вихідних. Сонячного вам ранку, незалежно від погоди за вікном, а також смачного кавування!

На нараді обговорили питання розвитку харчової та переробної промисловості

У четвер, 24 жовтня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада з питань розвитку харчової та переробної промисловості області. У нараді взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Юрій Гузинець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних служб.

Ужгородські велосипедисти платитимуть штраф за катання у центрі міста

Відтепер муніципальна поліція зможе складати адмінпротоколи на велосипедистів, які ганяють у пішохідній зоні Ужгорода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 24 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій дня з Rionews і не переймайтеся через дрібниці. Нехай осінні ранки надихають на корисні справи, запам’ятовуються жовтенькими листочками й ароматом свіжозвареної кави. Гармонійного ранку й хорошого четверга!

Найбільше до Пенсійного фонду заборгували в Ужгороді, Чопі, Мукачеві, на Тячівщині та Берегівщині

У середу, 23 жовтня, під головуванням заступника очільника краю Івана Качура відбулася селекторна нарада з керівниками районів та міст стосовно погашення заборгованості з виплати заробітної плати та до Пенсійного фонду.

Фахівці Міндоходів розробили нову форму Книги обліку доходів і витрат

Її затверджено наказом № 481 Міністерства доходів і зборів від 16 вересня 2013 року   та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2013 року за № 1686/24218.

В Ужгороді знешкодили снаряд часів війни

23 жовтня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення було знищено боеприпас, що було виявлено напередодні місцевим мешканцем на вулиці Канальній у місті Ужгород.

Понад 50 спеціалістів оцінювали якість закарпатського вина

16-17 жовтня у м. Берегово на базі СП «Айсберг» проходив всеукраїнський захід – засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром». Головна тема засідання комісії - визначення якості української та іноземної виноробної продукції, яка пропонується споживачам в магазинах.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 23 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі й створюйте гармонію навколо себе. Нехай ранкова прохолода бадьорить, а гаряча кава створює затишок і наповнює ароматом вашу оселю. Корисних справ, їхнього швидкого виконання. І не забувайте, що сьогодні екватор тижня, отже, час подумати про вихідні. Гарної середи!

Закарпаття у трійці найменш криміналізованих регіонів України

У понеділок, 21 жовтня, прес-конференцію для головних редакторів провідних ЗМІ Закарпаття провів начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Цьогоріч на Закарпатті зареєстровано понад 13 тисяч записів про народження, тоді як про смерть – тро

Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських та селищних рад зареєстровано 31 225 актових записів.

Про це під час брифінгу розповіла начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Закарпатській області Наталія Юркуц.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат