Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7320, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 15 жовтня. Середина осені обов’язково принесе позитивні емоції, якщо сьогоднішній ранок розпочати з чашечки ароматної кави. Нехай ваш настрій протягом дня визначають лише приємні співрозмовники, а всі справи мають швидке й успішне завершення. Бадьорого прокидання!

Закарпатців просять сприяти у розшуку осіб

Слідчим відділом Управління СБ України в Закарпатській області розшукується четверо осіб, яких підозрюють у злочинних діях.

Аржевітін презентував монументальну працю про Карпатську Україну(ФОТО)

11 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація науково-документального видання «Карпатська Україна: епоха в добі». Книжка – перша із проекту (задумана як тритомник) закарпатця Станіслава Аржевітіна, дослідника, доктора економічних наук, депутата двох скликань ВРУ.

Перший колективний забіг Night Run стартував в Ужгороді(ФОТО)

У неділю відбувся перший колективний забіг Night Run.

300 тисяч від європейського гранту поділять між собою Ужгород і Мукачеве  

Про це повідомляє Йосип Галайда, директор берегівського підприємства «Водоканал Карпатвіз», учасник міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила в рамках євроінтеграції на досвіді роботи водопровідно-каналізаційного господарства ЗАТ «Ніршийгвіз».

В УжгородІ на пожежі загинули двоє людей

14 жовтня о 08:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вулиці Богомольця, що в обласному центрі.   За викликом відразу було направлено   бійців чергової варти 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Травмований турист з Росії загубився у Закарпатті

На вихідних поблизу Мукачева під час проходження туристичного маршруту мешканець м. Орел Російської федерації травмував собі ногу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок 14 жовтня. Нехай ваш тиждень стартує швидко й позитивно. Сприймайте світ яким він є, смакуйте улюбленою кавою. Успіх обов’язково знайде вас на початку цього дня. Смачного кавування й корисних справ сьогодні!

У закарпатських школах встановлять «бокси» для збору батарейок

Про це розповів голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида під час спілкування з журналістами у п’ятницю, 11 жовтня:

Олег ПРОСКУРЯКОВ: Зробимо все для того, щоб забруднений ґрунт із Закарпаття було вивезено

Так, прокоментував запитання закарпатських журналістів Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков стосовно можливості утилізації забруднених пестицидами ґрунтів у селі Рокосово, що на Хустщині.

Міністр екології поспілкувався із ужгородськими школярами

У відкритому уроці з екології в ужгородській школі №6 у п’ятницю, 11 жовтня, взяли участь Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 11 жовтня. Додавайте ранкової бадьорості новому дню з ароматом свіжозвареної кави. Нехай усі cправи самостійно знаходять потрібне вирішення, оточення буде налаштоване на позитив, а приємних знайомств віднині побільшає. Улюблених солодощів до кави й корисного відпочинку на вихідних!

На Закарпатті святкують 15-річчя заснування Асоціації платників податків

«Мої асоціації про Асоціацію», - так розпочав своє вітальне слово заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Віталій Кричко на святкуванні 15-ти річчя від дня заснування Асоціації платників податків. Усі ці роки ВГО «АППУ» працює як надійний партнер та є об'єднуючою ланкою між державою і бізнесом.

В Ужгороді триває виставка творів пацієнтів з психічними розладами

В рамках відзначення Дня психічного здоров»я в Ужгороді відкрито виставку мистецьких робіт пацієнтів, які користуються медичною допомогою лікарів –психіатрів. Картини, вишивки, керамічні вироби, вірші та проза – далеко не повний перелік експонатів представлених талановитими закарпатцями. Проте, не кожна робота підписана повним прізвищем та ім»ям автора. Вдаєтся взнаки подеколи упереджене ставлення суспільства до людей, які зверталися по допомогу психіатра. І тому, дехто вважає за краще не оприлюднювати факт свого лікування, відтак й бере участь у виставці інкогніто.

До паводків Закарпаття готове ФОТО

Можливості техніки та професіоналізм особового   складу   у четвер, 10 жовтня, закарпатські рятувальники демонстрували під час тактико-спеціальних   навчань Держслужби з надзвичайних ситуацій на Виноградівщині. За показовими виступами спостерігали очільник краю Олександр Ледида, головний рятувальник області Мирослав Щербей, голови районних адміністрацій, журналісти.

В Ужгородському районі бійці ДСНС врятували чоловіка, який впав у середину водонапірної   башти

10 жовтня о 01:30 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Паладь Комарівці з висоти близько 30 метрів впав 35-річний місцевий мешканець.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 10 жовтня. Улюблена ранкова кава неймовірно смакує, коли споглядати початок нового дня за вікном. Нехай близькі люди зігрівають турботою, а справи будуть необтяжливими. Успіх завжди поруч, потрібно лише не боятися помітити його легку ходу. Гарного вам четверга!

На Перечинщині паління в ліжку чоловікові коштувало життя та знищеного житла

09 жовтня о 05:10 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в селі Туриця Перечинського району. На вулиці Центральній загорівся дерев’яний житловий будинок.

Більшість опитаних ужгородців підтримують оновлену Народну (ОПИТУВАННЯ)

Днями увагу ужгородців привернули події провокативної групи осіб, які мали на меті зашкодити реконструкції площі Народної, що проводилися у встановленому законом порядку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат