Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7300, 20

Закарпатці можуть сісти на 3 роки, через перешкоджання у роботі журналістів каналу "Інтер"

Вчора, 21 жовтня, у селі Сюрте Ужгородського району двоє місцевих мешканців напали на кореспондента і телеоператора телеканалу «ІНТЕР».

Приїзд Президента на Тячівщину очікується 30 жовтня

21 жовтня голова Тячівської районної адміністрації провів понеділкову нараду з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації. Насамперед Іван Бринзяник наголосив щодо приїзду Президента України Віктора Януковича, який заплановано попередньо на 30 жовтня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 22 жовтня. Звичайний   осінній ранок стане незабутнім, якщо його наповнити ароматним кавуванням і щирими розмовами. Не розчаровуйтеся через невдачі, адже успіх завжди поруч. Додавайте настрою до прохолоди, гарячих дотиків та слів, і нехай ваш день буде вдалим!

З початку року Міндоходів роздало 11 тисяч електронних ключів

З початку року до Центру сертифікації ключів звернулось близько 2 тисяч юридичних та майже 9 тисяч фізичних осіб-підприємців, щоб користуватись інноваційними сервісами, які пропонує Міндоходів.

Міндоходів співпрацюватиме з ЄС в автоматичному обміні податковою інформацією

Про створення робочої групи з цього питання під час зустрічі домовилися Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко та Комісар ЄС з питань оподаткування і митного союзу, аудиту і боротьби з шахрайством Альгірдас Шемета, який перебуває з робочим візитом у Києві.

Провокаторів, які спробували дискредитувати Івана Бушка та Партію Регіонів, розшукуватиме Генпрокура

У понеділок, 21 жовтня, народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Іван Бушко спілкувався із представниками регіональних ЗМІ на особистій прес-конференції. Приводом зустрічі стала організована цими днями інформаційна провокація, спрямована проти нардепа та Партії регіонів.  

Закарпатець спалив свого сина й закопав на Львівщині (ФОТО)

Міліціонери кажуть, що в ході проведення досудового слідства та допиту старшого сина сім'ї, міліціонери з'ясували страшну правду, куди подівся малий Давид.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 21 жовтня. Прокидайтеся з приємними думками і налаштовуйте свій гармонійний день. У кавовій чашечці можна відшукати цілий світ, особливо, якщо поділитися улюбленим напоєм з хорошими співрозмовниками. Корисних справ у перший день робочого тижня, сміливих планів і їхньої швидкої реалізації!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 18 жовтня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій, і нехай вже зранку вас огортає аромат кавування. Наприкінці тижня варто порелаксувати, адже цей час можна використати на планування видних. Запрограмовуйте свій день, активно сприймайте світ довкола. Нехай п’ятниця буде вдалою, а вихідні – достатньо довгими для відпочинку!

Для ужгородських школярів провели «Веселку безпеки»

Нагадати дітям правила безпеки, закріпити їх на практиці та запобігти нещасним випадкам із малечею ось що є основною метою проведення рятувальниками Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності. Цього разу закарпатські рятувальники завітали в гості до учнів 1-4 класів ЗОШ № 3 міста, що над Ужем. Під час тематичного уроку під назвою «Веселка безпеки» наймолодші вихованці даного закладу дізнались від рятувальників багато цікавинок: як правильно поводити себе вдома та на вулиці, під час прогулянки в лісі чи зустрічі з дикими тваринами. Особливу   увагу ДСНСники приділили правилам поведінки з вогнем.

На Рахівщині вшанували­ воїнів УПА

На передодні Покрови Пресвятої Богородиці­, 71-ї річниці створення
Українсько­ї Повстанськ­ої Армії в с.Лазищина, що на Рахівщині  за ініціативи­ Голови Рахівської­ районної організації РУХу, біля могили бійця УПА Богдана Кувіна відбулася панахида за участі дев’яти греко-католицьки­х та православн­их священникі­в УПЦ Київського­ Патріархат­у.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 17 жовтня. Зважайте на час і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай робочий день має вдалий початок і буде наповнений корисними справами так, як ваша чашечка - улюбленою кавою. Додавайте до ранкового настрою гарних співрозмовників, і гайда працювати! Гарного дня!

Закарпаття визнали найбільш енергоефективним регіоном України

16 жовтня в Києві на Форумі з альтернативної енергетики та енергоефективності були представлені результати рейтингу енергоефективності України (Ukrainian Energy Index 2013), в якому Закарпатська область посіла перше місце.

Найстарішій пивоварні України виповнилося 298 років!

14 жовтня 2013 року Львівська пивоварня, яка з давніх часів є одним із головних символів міста Лева, відсвяткувала свій День народження. Цьогоріч найдавнішій броварні України виповнилося 298 років.

Фірма Ахметова назвала Закарпаття найбільш енергоефективною областю

Підконтрольна найбагатшій людині України Рінату Ахметову компанія СКМ представила третій випуск рейтингу енергоефективності областей України Ukrainian Energy Index (UEI-2013).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 16 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку, сприймайте з легкістю навіть найважливіші справи. Нехай вдається все заплановане, ароматне кавування піднімає настрій вже зранку, а близькі оточують увагою   й турботою. Гарної середи й бадьорого ранку!

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко сьогодні підтвердив, що більшість ужгородців виступають за реконструкцію.

Чи будуть міняти закони заради однієї Тимошенко

Нині питання лікування та навіть звільнення Юлії Тимошенко є одним із головних на шляху до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Однак, одна справа політична доцільність і зовсім інша - правові підстави для здійснення дій стосовно особи що нині є засудженою.

Декану УжНУ суд виніс вирок:   5 років за хабарництво. Умовно

Добігла логічного завершення епопея з хабарництвом в УжНУ. Майже два роки тривав розгляд справи за звинуваченням Мирослави Фабіан в отриманні хабара.

Олександр Ледида: Маємо дбати про дітей з функціональними обмеженнями та їх родини   ФОТО

          У вівторок, 15 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними   обмеженнями у м. Мукачево.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат