Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7220, 20

Чопська митниця Міндоходів: заміна кузовного номеру – причина вилучення авто вартістю понад 500 тися

Це вже другий випадок за останні кілька днів. Вчора Головне управління Міндоходів повідомляло, що працівниками Чопської митниці Міндоходів у митному пункті пропуску «Дяково» припинено спробу громадянина Казахстану перемістити через митний кордон України легковий автомобіль марки «BMW X6 XDRIVE35I» 2009 року випуску з порушенням митного законодавства, надавши інспекторам неправдиві відомості щодо ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу.

Голова ВРУ Рибак без Балоги в Ужгороді почував себе комфортно

Сьогодні в області з офіційним візитом перебуває голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

В Ужгороді обікрали кафедральний собор

Настоятель собору помітив, що з храму пропала скринька з грошима.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 вересня. Прокидайтеся у доброму гуморі, беріть до рук чашечку улюбленої кави – і нехай весь світ зачекає, доки ви будете насолоджуватися кавуванням. Запрограмовуйте хороший настрій, будьте в курсі подій, а також не пропустіть важливий час. На носі екватор тижня, тому гарного дня й корисних справ сьогодні!

На Свалявщигі за воду платять 10 гривень 24 копійки за кубометр

На Закарпатті найвищі тарифи на водопостачання в Україні. Згідно затверджених Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг середній тариф в нашій області станом на перше серпня на водопостачання та водовідведення становить 8 гривень 38 копійок. При цьому в середньому по країні цей тариф всього 3 гривні 63 копійки.

В облдержадміністрації   обговорили стан справ в освітній галузі  


У понеділок, 23 вересня, під головуванням директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанни Кляп відбулася нарада-семінар за участі начальників відділів та управлінь освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій і   міськвиконкомів, керівники освітніх установ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 вересня. Нехай вже зранку вас огортає приємний аромат свіжозвареної кави. Нехай близькі люди радують вже своєю присутністю, а всі справи зачекають у передчутті насолоди улюбленою кавою. Гармонія поруч, варто лише дотягнутися рукою й з легкістю сприймати все те, що принесе новий день. Затишного прокидання й успішних звершень сьогодні!

У Закарпатті у ДТП одна людина загинула, дев'ятеро - госпіталізовані (ФОТО)

22 вересня близько 18:25 на 400 км автодороги державного значення сполученням Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів у Мукачівському районі Закарпатської області 60-річний водій автомобіля «VOLKSWAGEN Т4 СПГ», рухаючись в напрямку міста Мукачево скоїв наїзд на пішохода, після чого з’їхав у лівий кювет по ходу свого руху, де перекинувся.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 вересня. Нехай гармонія і затишок вже зранку супроводжують вас і надихають на нові звершення. Насолоджуйтеся ароматом свіжозвареної кави у компанії бажаних людей. Нехай день дарує лише приємні спогади, а всі справи будуть легкими й одразу вирішуються з користю для вас. Гарного понеділка!

Гриб-гігант знайшов ужгородець на Міжгірщині(ФОТОФАКТ)

Гриб-велетень, вагою 2 кг 200 г знайшов під час "тихого полювання" ужгородець Володимир Січак. Про це rionews повідомила знайома пана Володимира, читачка "РІО".

В Закарпатті новий начальник Чопської митниці

Наказами Міністерства доходів і зборів України від 16 вересня 2013 року Харченка Сергія Миколайовича призначено на посаду начальника Чопської митниці Міндоходів.

Ужгородці мітингували проти забудови зелених зон (ФОТО)

Сьогодні, 20 вересня біля Ужгородської міської ради зібралось чимало людей.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 20 вересня. Нехай останній день робочого тижня буде легким і цікавим на події. Запрограмовуйте настрій вже за ранковим кавуванням, а також підтримуйте гармонійний баланс думок протягом дня. Нехай ароматна кава огортає затишком, а близькі люди – турботою. Приємного прокидання й активних вихідних!

Чеські рятувальники привезли для закарпатських колег бойовий одяг та спецспорядження

16 вересня до рятувальників Управління ДСНС України у закарпатській області з триденним візитом   завітали колеги з міста Брно (Чеська Республіка). Очолив делегацію з дружньої країни директор учбового центру пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки полковник Ладислав Гелета.

В Ужгородсьскому міськрайонному суді передали 5 тисяч доларів хабаря за Мерседес (ФОТО)

Помічницю судді   затримали на 5 тис. дол. США   хабара,   за які порушнику суд мав повернути затриманий митниками   Мерседес-Бенц МL.

Ужгородців просять не зволікати з модернізацією РРО

Суб'єкти   господарювання,   які   здійснюють розрахункові   операції   в   готівковій та/або в безготівковій формі при   продажу   товарів   (наданні   послуг)   у   сфері   торгівлі, громадського харчування та послуг зобов'язані застосовувати реєстратори   розрахункових   операцій,   що включені   до   Державного   реєстру   реєстраторів   розрахункових операцій.

Закарпатець перевозив 300 колекційних монет - ведеться слідство (ФОТО)

У Закарпатській області викрито спробу незаконного ввезення старовинних колекційних монет. Спробу незаконного переміщення через митний кордон України старовинних монет зафіксували працівники Чопської митниці Міндоходів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 19 вересня. Прокидайтеся в гарному настрої й налаштовуйтеся на активну роботу. Передостанній день робочого тижня – чудовий привід обмізкувати зроблене й розпочати виконувати щось корисне. Не лякайтеся нових справ, сміливо розпочинайте день із чашечки ранкової бадьорості, і нехай усе вдається. Смачного кавування!

Тимошенко користується усіма вигодами

На відміну від голослівних коментарів Юлії Тимошенко, ДПтС України має фактичне підтвердження своїх слів стосовно її утримання.

Тюремники доводять неправду Юлі

Державна пенітенціарна служба   не на жарт здивована заявами засудженої Юлії Тимошенко щодо умов її тримання. Оскільки те, про що вона говорить, важко не те, що організувати таким чином, та навіть вигадати. Про це повідомляє прес-служба ДПтС.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат