Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7340, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 9 жовтня. Нехай ранкова кава пробуджує у вас лише найкращі емоції. З легкістю зустрічайте новий день, запрограмовуйте бадьорий настрій. Щирих співрозмовників до кавування, улюблених солодощів, а також гармонії в екватор тижня!

Пункти пропуску «Захонь-Чоп», «Берегшурань-Лужанка» відкриті для міжнародного перевезення товарів

Для прискорення перетину кордону та уникнення непорозумінь, Чопська митниця Міндоходів інформує: з 1 жовтня 2013 року фахівці Національного податкового та митного управління Угорщини перевірятимуть у посиленому режимі наявність дозволу на перевезення товарів. Перевізники можуть переміщувати товари через МПП, відкриті для міжнародного перевезення товарів, або через другорядні митні пункти пропуску за наявності дозволу.

На   всіх суб’єктах швейної галузі   Закарпаття   порушується трудове законодавство

Протягом липня – серпня цього року, фахівці Територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області проінспектували швейні підприємства Закарпатської області.

Закарпатських юристів привітали зі святом ФОТО

  У вівторок, 8 жовтня, в обласній адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня юриста. Привітати правників краю прийшли керівник області Олександр Ледида, його заступник-керівник апарату ОДА Антон Громовий та заступник голови обласної ради Андрій Сербайло.

У лісі знайшли тіло жителя Перечинщини, який пішов за грибами

Фатально закінчився похід за грибами для 54-річного жителя села Зарічево, що на Перечинщині. Зранку того дня чоловік, відповідно одягнувшись, вийшов із хати з однією метою – назбирати грибів, але додому не повернувся ні увечері, ні наступного дня.

Закарпатського податківця засудили   за хабар

Набрав законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно колишнього начальника одного з відділів управління податкового контролю ДПС у Закарпатській області, який вимагав та отримав від місцевого приватного підприємця 40 тисяч гривень.
СБУ Закарпатського екс податківця засуджено за хабар у 40 тисяч

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 8 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій, не   губіться у дрібницях, й оточуйте себе позитивними речами. Нехай сонце світить яскраво, ранкова кава смакує, а співрозмовники заряджають приємними емоціями. Гармонії на початку нового дня й смачного кавування!

В районі "Білочки" знайшли труп жінки...

У понеділок вранці, в Ужгороді в районі базару “Білочка” в подвір’ї однієї з багатоповерхівок перехожі побачили бездиханне тіло жінки.

Закарпатські дороги хочуть перевірити напередодні зими

Заходи проводяться за участю представників служб автомобільних доріг, комунальних організацій, місцевих органів виконавчої влади, підрозділів Державтоінспекції, Укрзалізниці та Укртрансінспекції.

Школярам на Ужгородщині подарували спортмайданчик та обладнання

У суботу, 5 жовтня, відбулось урочисте відкриття ігрового спортивного майданчика зі штучним покриттям у Великих Лазах Ужгородського району. На урочистому відкритті були присутні голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, народний депутат Василь Ковач, голова Ужгородської РДА Віктор Ледіда, начальник департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Маріанна Кляп.

Закарпаттю прогнозують надзвичайно холодну зиму

У Міністерстві регіонального розвитку України кажуть, що житлово-комунальне господарство готове до початку опалювального сезону на 97%. А як справи з цим на Закарпатті, «Новини» поцікавилися у директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської облдержадміністрації Віктора Лукечі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 7 жовтня. З чашечкою свіжозвареної кави в руках і гарними думками в голові розпочинайте новий день і робочий тиждень. Посміхайтеся світові, й обов’язково дістанете зустрічну посмішку у відповідь. Гармонійного ранку й корисних справ сьогодні!

Ужгородці полетіли першим рейсом   «Ужгород—Прага—Ужгород»

А іноземці тішаться, що врешті їздитимуть до нас швидко й з комфортом.

Активісти на альтернативне Свято Ужгорода зроблять ремонт набережної території міста

У рамках святкування альтернативного Дня міста в Ужгороді пройде акція облагородження набережної території міста у сквері ім. Масарика.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 4 жовтня. В останній день робочого тижня завжди хочеться пришвидшити події. Rionews бажає успішного й легкого вирішення навіть найскладніших справ. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, і нехай ваш ранок буде добрим і затишним. Корисного відпочинку на вихідних і гармонії вже з сьогоднішнього ранку!

Освітяни краю отримали премію ім. А. Волошина

У четвер, 3 жовтня, в Ужгороді відбулись урочистості до Дня працівників освіти. Привітали освітян особисто очільник області Олександр Ледида та заступник голови облради Андрій Сербайло.

Закарпатські рятувальники підписали декларацію з польськими колегами

Взаємозв'язок між сусідніми державами в умовах сьогодення є дуже актуальним, адже будь-які природні або техногенні аварії та катастрофи, що виникають на території окремої країни, можуть вплинути і на сусідні та навіть дуже віддалені країни та регіони. Саме тому питання співробітництва та взаємної допомоги є вкрай важливими для оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

Закарпатські аптеки порушували процедуру закупівлі ліків

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи за виявленими ознаками порушення під час проведення процедури закупівлі ліків (сполук гетероциклічних та сульфамідів) за державні кошти.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 3 жовтня четвер. Досягайте успіху за будь-яких обставин і не зупиняйтеся перед невдачами. Ранкова кава обов’язково подарує натхнення на новий день і зарядить бадьорістю ваш організм. Прокидайтеся в доброму гуморі й запам’ятовуйте лише хороші миті життя. Гарного четверга!

Дороги місцевого значення передають на баланс області

Засідання робочої групи по передачі доріг місцевого значення до сфери управління ОДА під керівництвом першого заступника керівника краю Ігоря Свища відбулося у середу, 2 жовтня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат