Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7400, 20

Науковців запрошують на міжнародну конференцію з економіки в Ужгороді

Факультет міжнародних відносин Інституту економіки і міжнародних відносин УжНУ 27-28 вересня проводитиме Міжнародну науково-практичну конференцію «Механізми державного регулювання конкурентоспроможності національної економіки».

Закарпатці вже не їздитимуть прямим потягом до Сімферополя

29 вересня "Укрзалізниця" скасовує курсування безпересадкового вагона №28 сполученням Ужгород – Сімферополь.

Чопську митницю очолить Сергій Харченко? (ФОТО)

Така інформація "ходить" у колі працівників закарпатської митниці.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 12 вересня. Прокидайтеся в затишній компанії й плануйте лише цікаві справи на день. Нехай запашна кава дарує заряд бадьорості й надихає на нові звершення. Не розчаровуйтеся через дрібниці й сміливо прямуйте до мети. І все обов’язково вдасться!

В облраді засідала   президія. Завтра – сесія

Сьогодні відбулася президія обласної ради,   яке провів   її голова   Іван Балога.   Члени президії насамперед розглянули порядок денний і регламент   роботи   пленарного засідання   XV сесії.

2,8 мільйони гривень виділено на добудову садочка у с. Боржавське

Простора двоповерхова будівля з утепленим дахом та вікнами – так сьогодні виглядає майбутній садочок. Будівництво об’єкта на 80 місць – на завершальній стадії. У середу, 11 вересня, з підрядниками та сільським головою поспілкувався голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Олександр Ледида представив новопризначеного голову Виноградівської РДА

  Виноградівщину очолив Михайло Кочіш. У середу, 11 вересня, нового керівника колективу представив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Сьогодні ужгородцям роздаватимуть цукерки замість цигарок

11 вересня 2013 року з 14.00 по 15.00 год у м. Ужгород на площі Театральній відбудеться вулична акція «Бібліотека за здоровий спосіб життя», яку організовує Ужгородська міська бібліотека за підтримки Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 11 вересня. Екватор тижня заряджайте лише позитивними емоціями. Нехай близькі дарують щирі емоції, справи будуть корисними й плідними, а кава – неймовірно смачною. Гармонії вам на початку нового дня й улюблених солодощів до кави!

Близько   35 тисяч закарпатських автівок мають труднощі при перетині   кордону

3 тижні тому для власників автомобілів на іноземних номерах склалися значні складнощі на українсько-словацькому кордоні: у пункті пропуску «Ужгород» встановлено бетонну огорожу на місці, де автомобілі розверталися. Усіх людей направляють у Словаччину. Водії стверджують, що прикордонники встановили бетонну огорожу аби власники транзитних авто з іноземними номерами мусили їхати на Словаччину.

На Рахівщині адвокат намагався дати міліціонерові 5,5 тис. дол. хабара

Рахівського адвоката, члена Ради адвокатів Закарпатської області Ігора Мандзюка затримано при спробі передачі хабара розміром 5500 доларів заступнику начальника Рахівського райвідділу міліції, начальнику слідчого відділу.

Прокуратурою області оскаржено постанову Львівського апеляційного господарського суду, якою відмовле

Постановою Львівського апеляційного господарського суду від   14 серпня залишено рішення господарського суду Закарпатської області від 10 січня 2013 без змін.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 10 вересня. Нехай вас вже зранку радують приємні речі й бажані люди. Прокидайтеся з ароматом улюбленої кави, плануйте цікаві справи на день, і нехай усе вдається. Пам’ятайте, що щастя поруч, нерідко саме в дрібницях і щирих обличчях. Затишного прокидання й вдалого дня!

Закарпатцям пропонують спрощену систему оподаткування

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області інформує жителів області про правила переходу із загальної на спрощену систему оподаткування.

На митниці вилучили екскаватор і комплектуючі на суму майже 500 тисяч гривень

Чопською митницею Міндоходів вилучено екскаватор Volvo та комплектуючі на загальну суму понад 467 тис. грн.

На гірських річках заборонена рибалка - через нерест форелі

З 10 вересня закарпатські рибалки не матимуть змоги вийти з вудкою на річки у гірських районах. Заборона викликана нерестом струмкової форелі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 9 вересня. Осінній ранок буває неймовірно затишним, якщо прокидатися під аромат свіжозвареної кави. Проганяйте від себе негативні думки, заряджайтеся позитивом на початку нового дня. Нехай співрозмовники будуть бажаними, а кавування смачним. Гарного понеділка!

В Ужгороді працює готель у стилі рустіко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Двоповерхові апартаменти. Тут - камін, вино, яке зберігається у підвалі, до якого у вас теж буде доступ, мінімалізм, екологічність, романтика спартанських умов, а разом з тим - затишок і унікальність.

Внутрішня безпека Міндоходів виявила факт недоотримання бюджетом 2,7 млн. грн.

Боротьба з корупційними проявами у власних рядах залишається одним з провідних напрямків у роботі працівників органів Міндоходів Закарпатської   області.

Олександр Ледида пообіцяв до кінця року   відкрити ще кілька спортивних майданчиків ФОТО

У четвер, 5 вересня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида   взяв участь у відкритті спортивного майданчика у м. Чоп, на Ужгородщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат