Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7460, 20

Закарпатців найбільше обкрадають влітку

Співробітники управлінь Державної служби охорони та карного розшуку УМВС України в Закарпатській області на спільній прес-конференції закликали громадян пильніше стежити за своїм майном у літній період.

В Закарпатській ОДА ділили кошти місцевих рад

  Про консолідацію та використання цих грошей йшлося на нараді керівництва області з головами райдержадміністрацій.

На вбиральні в закладах освіти виділять 4 мільйони гривень

Ще 3,8 млн. грн. на вищезгадані цілі у 2013-му передбачено в місцевих бюджетах.

В першій половині цього року Закарпаття стало ще більш залежне від імпорту в зовнішній торгівлі

За січень–червень п.р. обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами в Закарпатській області становив 642,2 млн.дол. США, імпорту – 988,2 млн.дол., що порівняно з відповідним періодом 2012р. по експорту менше на 5,7%, по імпорту більше на 3,3% відповідно. Про це нашій газеті повідомили в обласній статистиці.

Цього року доходи у вигляді процентів до депозиту не оподатковуються

Порядок оподаткування доходів у вигляді процентів на поточний або депозитний (вкладний) банківський рахунок встановлений п. 170.4 ст.170 Податкового Кодексу України.

У Солотвині через кордон поза пунктом пропуску проривався джип (ФОТО)

Спробі проїхати поза пунктом пропуску «Солотвино» запобігли учора прикордонники Мукачівського загону.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 19 серпня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій та аромат свіжозвареної кави. У перший день нового тижня нехай ніщо не зіпсує гармонійного настрою. Будьте в курсі найважливіших справ, не губіться у прийнятті важливих рішень. Корисного понеділка!

Закарпатці сплатили понад 4 мільйони гривень земельного податку

Ці кошти надійшли в бюджет Закарпаття від фізичних осіб протягом січня-липня 2013 року.

На Міжгірщині платників навчали електронному звітуванню

Днями в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Міжгірському районі пройшов семінар – практикум для підприємців. Під час семінару   суб’єктам господарювання продемонстрували основні аспекти подання звітності засобами Інтернету.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 16 серпня. Перетворюйте буденні ранки у приємні миті й наповнюйте їх ароматом свіжозвареної кави. Нехай в оселі буде затишок, а в думках спокій і впевненість. Гармонійного ранку, позитивного вирішення всіх справ й корисного відпочинку на вихідних!

Туристично-рекреаційні заклади краю мають бути конкурентоспроможними ФОТО

Зі станом будівельних робіт у санаторному комплексі «Деренівська купіль» у четвер, 15 серпня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

Місцевий бюджет Закарпаття отримав 716,6 млн. грн. податків і зборів

Саме така сума доходів з початку року збагатила бюджети області, районів, міст, селищ та сіл у Закарпатській області. Ці фонди фінансових ресурсів за сім місяців 2013 року, фіксує Головне   управлінням Міндоходів у Закарпатській області, за рівнем надходжень перевищують минулорічні показники січня-липня на 63,8 млн. грн.

Порушники відшкодували гроші за незаконну вирубку дерев

Квартирно-експлуатаційним відділом м. Мукачево відшкодовано 204 292,80 гривень за шкоду, заподіяну незаконною рубкою дерев.

Закарпатців закликають бути обережними при поводженні з вогнем

Зі встановленням спекотної літньої погоди збільшується ймовірність виникнення пожеж, особливо в лісах, парках, господарських угіддях та на території приватного сектору.   В результаті пожеж знижуються захисні, водоохоронні та інші властивості лісу, знищується фауна і флора.

Від самосуду людей суддю вберегли міліціонери

На Закарпатті міліція не допустила самосуду громадян над суддею. Про це повідомляє офіційний сайт УМВС України в Закарпатській області.

Дипломати й керівники ОДА обговорили перспективи відкриття   нового пункту пропуску «Лубня-Волосате»

Закарпаття з візитом відвідує Генеральний консул Республіки Польщі у Львові Ярослав Дрозд. У   середу він разом з головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою відвідали Великоберезнянщину, де побували на місці відкриття майбутнього пункту пропуску «Лубня-Волосате».

Підозрюваного у жорстокому вбивстві закарпатця таки взяли під варту

За внесеною апеляційною скаргою прокуратури підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину перебуває під вартою.

Закарпатці захопили кабінет судді, яка залишила вбивцю сидіти вдома (ФОТО, ВІДЕО)

В Іршаві закарпатці брали штурмом кабінет судді, яка посадила під домашній арешт вбивцю. Про це розповідає власкор 1+1 Наталія Зотова на своїй сторінці у Facebook.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 15 серпня. Нехай вас не підводять обставини зранку й не нервують випадкові неприємності. Успіх завжди поруч, варто лише уважніше роздивитися навколо себе. Затишку вам на цілий день, розпочинаючи вже з ранкового кавування, а також тепла у близьких долоньках й щирості в очах, що навпроти. Гарного дня!

Росія розпочала війну проти України

Митниця Російської Федерації із 14 серпня зупинила весь український імпорт до своєї країни.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат