Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7520, 20

Через пункт пропуску "Вилок" намагалися провезти холодну зброю

Прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Вилок» виявили холодну зброю .

За добу на Закарпатті потонуло двоє людей

3 серпня у Закарпатській області на водних об’єктах потонуло двоє людей. О 08:58 від чергового Ужгородського РВ УМВС поступило повідомлення про виявлення тіла невідомої особи віком 25-30 років, в озері с. Холмці, Ужгородського району. Для вилучення тіла загиблого залучалася група водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС у Закарпатській орбласті. Особу загиблого встановлюють правоохоронці.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 5 серпня. Бадьоріть організм ароматом свіжозвареної кави й налаштовуйтеся на хороше сприйняття навколишнього світу. Справ стане значно менше, якщо гарненько обдумаєте наступні кроки й заручитеся підтримкою потрібних людей. Затишку вам у перший день нового тижня, приємного прокидання й файної кави у вашій філіжанці!

Пожежа на Собранецькій

Близько 13.00 один із читачів rionews повідомив, що став очевидцем пожежі. На вулиці Собранецькій горів "Poker Club".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 2 серпня. Релаксуйте зранку і не переймайтеся через дрібниці протягом дня. Нехай навколо буде якомога більше позитивних людей, щирих емоцій, а також неймовірний аромат свіжозвареної кави. Затишку вам наприкінці тижня й хорошого відпочинку на вихідних!

Від сьогодні водний комплекс «Aqua Rio Park» в Ужгороді приймає перших гостей (ФОТО)

На календарі перше серпня. Для Ужгорода цей літній місяць розпочинається з приємної звістки – вже з 6-ої години ранку можна відвідувати 25-метровий красень-басейн водного комплексу «Aqua Rio-park».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 1 серпня. Подбайте про себе на початку останнього літнього місця, сміливо плануйте відпочинок, і нехай жодні неприємні люди чи обставини не затьмарюють настрій. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, наповнюйте ним свою оселю і нехай гармонії прибуде вже зранку. Вдалого дня!

Пожежу в ужгородській   багатоповерхівці ліквідовано

31 липня о 11:20 ужгородські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу на вулиці Минайській, що в обласному центрі. Осередком пожежі стала трикімнатна квартира міської восьмиповерхівки. Пожежу помітила неповнолітня дівчинка, мешканка даного будинку. Вона, спускаючись сходами, побачила, що з дверей квартири на четвертому поверсі йде дим. Дитина не розгубилася, а відразу повідомила про побачене дорослих. Вони й зателефонували на номер «101».

За видачу водійського посвідчення без навчання у закарпатця вимагали 2800 грн. хабара

30 липня близько 9 години вечора в с.Нересниця Тячівського району по поблизу автомобільного мосту через річку Тересва, правоохоронці затримали під час одержання неправомірної вигоди заступника директора Тернівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Він вимагав та отримав від закарпатця раніше обумовлену неправомірну вигоду в сумі 2 800 гривень.

До осені запрацюють спортивні майданчики по поблизу   СК «Юність»

У середу, 31 липня, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур здійснив робочу поїздку освітніми закладами обласного підпорядкування, у яких цьогоріч заплановано проведення ряду ремонтних робіт.

Як ужгородцям отримати ідентифікаційний код?

ДПІ у м.Ужгороді звертає увагу фізичних осіб, у яких виникли об'єкти оподаткування чи обов'язки зі сплати податків і інших обов'язкових платежів повинні зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб і отримати «ідентифікаційний номер».

Долю гірськолижної бази «Плішка» нарешті вирішено. УжНУ та Кам’яницька сільська рада уклали мирову

Проблему знаменитої університетської гірськолижної бази «Плішка», що гостро постала в останні 10 років, нарешті вирішено: підписано угоду між Ужгородським національним університетом та Кам’яницькою сільською радою.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 31 липня. Подаруйте собі приємні миті зранку й протягом дня всі справи й термінові зайнятості не вважатимуться такими складними. Заряджайте організм філіжанкою улюбленої кави. Нехай позитивні емоції прибудуть вже під час кавування, а продовжуються цілий день!

"Закарпатгаз" оштрафували на 35 тисяч гривень

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПАТ «Закарпатгаз» на 35 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

На незареєстроване авто, що перебуває у міжнародному русі понад два місяці, складатимуть протокол

На території Закарпатської області з 1 серпня розпочинається комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Митний контроль».

1070 осіб виплачували працівникам заплату "у конвертах"

У вівторок, 30 липня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

524 закарпатців із обмеженими можливостями звернулися до Закарпатського центру зайнятості

Про це сьогодні, 30 липня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Огляд кафе «Hospoda», або як, що і за скільки готують в ужгородських кафе (ФОТО)

Сюди варто завітати хоча би задля каміну, угорських страв, з огляду на місце розташування в історичному центрі. А ще тут рідко буває галас і виникає відчуття, що ти прийшов не в кафе, а до когось додому. Однозначно можна сказати, що цей заклад є дещо незвичним і сюди вартує йти саме за цією ... незвичністю. Отже, цього разу рубрика Рест-тест розповідатиме про сімейний ресторан «Hospoda».

На Закарпатті вже восени з'явиться перший санітарний гелікоптер

Наразі область готується до старту роботи санавіації. Про основні кроки у цьому напрямку у понеділок, 29 липня, говорили на нараді за участі в.о. голови Закарпатської обласної адміністрації Ігоря Свища.

Ужгородський «AQUARIOPARK» стартує

П’ятниця, 26 липня 2013 року, увійде в історію Ужгорода. Саме в цей день, у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат