Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7600, 20

У Закарпатті буде автобан на 108 км

Нардеп від Закарпаття Іван Бушко — про закарпатський автобан, вибори у Хусті та туристичні шляхи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 23 липня. Наповнюйте чашечку улюбленою кавою й плануйте корисні справи на цей день. Нехай успіх буде присутнім у всіх починаннях, а хороший настрій не залишає вас за будь-яких неприємних обставин. До гарного дня - спеціальне відео від Rionews!

Еротичну виставу "Трамвай жадання" показали в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Ця вистава показує дно, темні сторони людського єства. Вистава з еротичними сценами, епізодами насильства й цілковитої безнадії та байдужості. Прем'єра відбулася вчора, 21 липня в Закарпатському облмуздрамтеатрі. Цим спектаклем завершили 67-й театральний сезон.

Сім'ям, у яких є кілька студентів, податкова надає знижки

Якщо в сім’ї декілька студентів – податкова знижка надається на кожного.

Закарпатське товариство постачає овочі відомій групі компаній

Наприкінці тижня в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із робочим візитом одне із фермерських господарств Мукачівського району, а саме Ракошинську філію СТОВ «Шевченко».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 22 липня. Нехай настрій буде бадьорим, справи корисними, а думки необтяжливими. Прокидайтеся від приємних запахів, звуків та налаштовуйте себе на вдалий початок робочого тижня. Затишного ранку, смачного кавування й цікавих співрозмовників!

Найбільша на Західній Україні сонячна електростанція розташована в закарпатській Ірляві

Майже 43 тисячі блоків сонячних батарей на 23-х гектарах – електростанція в Ірляві, що на Ужгородщині, є найбільшою на Західній Україні. Електроенергії, що виробляється тут, достатньо, аби забезпечити цілий Великоберезнянський район або 10% від потреб Ужгорода та Ужгородщини.   Річна потужність цієї електростанції –10,09 Мвт, тут видобувають 9,6 кіловат за годину.

На Закарпатті розробили схему планування територій

Під час візиту, що відбувся у середу, 17 липня, в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації відвідав ряд населених пунктів району, а також взяв участь у розширеній виїзній нараді з питань реалізації Схеми планування території Закарпатської області та виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

У Закарпатті готуються до зими

У п’ятницю, 19 липня, в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Свищо взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Учасники наради розглянули кілька важливих питань. Зокрема, стосовно підготовки до майбутнього опалювального сезону та реалізації державних житлових програм.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 19 липня. Прокидайтеся в доброму гуморі та запрограмовуйте хороший настрій на весь день. Пам’ятайте, що дії починаються з думок, тому загадуйте щось позитивне, випиваючи улюблену порцію ранкової бадьорості. Корисних вам справ сьогодні й швидкого їхнього завершення, адже попереду вихідні!

На Закарпатті рівень злочинності становить   51 випадок на 10 тис. населення  

                                                 
Про   стан   криміногенної ситуації в області та основні результати оперативно-службової діяльності ОВС Закарпаття за 6 місяців 2013 р.йшлося на прес-конференції у четвер.

На Закарпатті є проблеми з наповненням обласного бюджету


У четвер, 18 липня відбулася засідання постійної комісії обласної ради, яке провів її голова Василь Брензович. На комісії був озвучений звіт про виконання обласного бюджету та йшлося про внесення змін до бюджету області. Доповідав в.о. директора департаменту фінансів ОДА Михайло Петрішка.

Через Чопську митницю Міндоходів експортували товарів на 5   млрд. грн.

Саме на таку суму було експортовано товарів в першому півріччі 2013 року через Чопську митницю Міндоходів.

Процедуру сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху вдосконалено(ЗРАЗОК)

З 16 липня 2013 року вступив в силу Наказ МВС України № 606 «Про вдосконалення процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та застосування механізму автоматичного заліку таких штрафів під час отримання коштів».

Рятувальники шукають чоловіка, який зник в Оноківцях

17 липня, о 13:55 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття звернувся мешканець обласного центру й повідомив, що в районі дачного масиву «Світанок» Оноківської сільської ради загубився його батько 1961 року народження.

Розвиток сільських територій – за фермерськими господарствами

У середу, 17 липня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович з робочою поїздкою відвідав Хустський район. Під час візиту посадовець ознайомився з роботу місцевих фермерських господарств.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 18 липня. Якщо ви не встигли зробити важливі справи вчора, обов’язково прокидайтеся раніше й довершуйте їх сьогодні. Нехай успіх не відстає, а ранкова кава додає бадьорості. Зустрічних вам усмішок, гармонії й смачного кавування!

Небезпека автомобільних кав'ярень для Ужгорода

Невдовзі в Ужгороді відкриють автомобільні кав'ярні, себто каву продаватимуть зі спеціально облаштованих автомобілів. В цьому є і небезпека. З цього приводу коментар депутата Ужгородської міськради Ярослава Шафаря, опублікований у соцмережі Facebook.

Ветерани виступають проти перепоховання воїнів-визволителів у Мукачеві

Як повідомляла газета «РІО», влада Мукачева розглядає можливість перепоховання воїнів-визволителів, могили яких заважають «проводити мистецькі заходи».

Працівника Державної інспекції сільського господарства піймали на хабарі

На початку липня ц.р. співробітники СБУ в Закарпатській області викрили протиправну діяльність головного спеціаліста Управління технічного нагляду, охорони праці та пожежної безпеки Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат