Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7620, 20

На закарпатських водоймах вже загинуло 15 людей

Тільки поточного року на закарпатських водоймах вже загинуло 15 людей серед них двоє дітей 7-8 років та ще двоє підлітків 14-15 років. Тільки в період з 16 по 20 червня втопилося семеро чоловік. За правило, трагічні випадки стаються з вини самих відпочиваючих.

СБУ знешкодило "терористів" на газокомпресорній станції "Ужгород"

Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області проведено планове тактико-спеціальне навчання на газокомпресорній станції “Ужгород”.

Митники не дали вивезти з УКраїни ікони   та зброю

Фахівці Чопської митниці Міндоходів попередили вивезення з України культурних цінностей та зброї

Захист дипломних робіт випускників Художнього інституту відбудеться в галереї

26-27 червня 2013 року в Закарпатському художньому інституті відбудеться публічний захист дипломних робіт цьогорічних випускників закладу.

В Поляні на Свалявщині відкрили новий стадіон

Новий футбольний стадіон відкрили в селі Поляна, що на Свалявщині.

У Балоги таки заберуть мандат

Київський апеляційний адмінсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу спікера Володимира Рибака на рішення іншого суду, який зобов'язав його вилучити посвідчення нардепів Павла Балоги та Олександра Домбровського.

Ув'язненим в Ужгороді не вистачає площі в камерах

Прокуратура Закарпаття виявила що в установі виконання покарань в Ужгороді не дотримуються норм жилої площі для ув’язнених

У Януковича перелом руки

Народний депутат від Партії регіонів, син Президента України Віктор Янукович-молодший зламав руку.

Водії вантажівок оплачуватимуть користування угорськими дорогами за новою ситстемою

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород інформує водіїв вантажних транспортних засобів вагою понад 3,5 т., що від 1 липня 2013р. вступає в силу новий закон про оплату користування дорожньою інфраструктурою.

Спеціальний проект для Ужгорода — інтуїтивна музика

30 червня у "Мистецькому центрі Ілько" пройде презентація проекту "Outer Frame" від Tokar/Balog Duo розроблений музикантами спеціально для виступу в Ужгороді.

На Закарпатті СБУ затримала організаторів каналу нелегальної міграції

Співробітники СБУ в Закарпатській області затримали трьох місцевих мешканців, які підозрюються в організації міжнародного каналу переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон України.

Особливості роботи з кадровим резервом обговорили в обласній прокуратурі

У роботі семінару, який відкрив прокурор області Володимир Корбань, взяли участь заступники прокурора області, керівники відділів та структурних підрозділів облпрокуратури, а також міськрайпрокурори, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 21 червня. Успіх обов’язково наздожене вас сьогодні, тільки ви не тікайте від нього. Нехай ранкова кава дарує приємні емоції й хороших співрозмовників. Плануйте свої вихідні й не переймайтеся через дрібниці. Гарного дня й смачного кавування!

В УжНУ вивчатимуть   богемістику

З нового навчального року в Ужгородському національному університеті при кафедрі словацької філології відкривають нову спеціальність для студентів – "Чеська мова і література".

16-річний пасажир поїзда Львів-Рахів заснув на верхній полиці плацкартного вагона і випав з вікна

Як повідомили правоохоронці, студент Олеського училища повертався додому потягом Львів-Рахів. Близько 23:00 заснув на верхній полиці плацкартного вагона біля відкритого вікна, а через деякий час його, з численними тілесними ушкодженнями, поруч із залізничним насипом біля села Білин виявив його вітчим.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 20 червня. Майте на увазі, що передостанній день тижня може принести чимало неочікуваних справ, якщо правильно не розподілити обов’язки. Тому не гайте часу дарма, а швиденько допивайте улюблену каву й розпочинайте активний день. Бадьорого прокидання й хорошого настрою вже зранку!

У Чопської митниці Міндоходів новий начальник

  Наказом Міністерства доходів і зборів України від 18 червня 2013 року Похилько Олександр Іванович призначений начальником Чопської митниці Міндоходів.

Жителі Косівської Поляни протестують проти родовища поліметалевих руд (ФОТО)

Близько 500 жителів села Косівська Поляна Рахівського району Закарпаття перекрили районну дорогу, висипавши на неї вантажівку лісу. Люди протестують проти розробки в їхньому населеному пункті родовища поліметалевих руд

Закарпатська область: ліквідація наслідків негоди триває

У ніч з 18 на 19 червня через сильні дощі та шквалисті пориви вітру, що пройшли територією Закарпаття, залишилися без світла 12 населених пунктів.

ПАТ "Закарпатгаз" проводить тренування в Чопі

Сьогодні ПАТ «Закарпатгаз» проводить друге з трьох запланованих на поточний рік тренувальне заняття із залученням служб з локалізації та ліквідації можливих аварійних ситуацій інших відомств обласного центру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат