Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7540, 20

За півроку закарпатці сплатили понад 3 мільйони гривень екоподатку

Платниками екологічного податку в області є 7898 суб’єктів господарювання. За шість місяців цього року вони сплатили на 500 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. З цих коштів до місцевих бюджетів надійшло понад 1,5 млн. грн. Державна скарбниця отримала   більше 1,7 млн. грн., що майже на 1 млн. грн. перевищує тогорічні показники за аналогічний період.  

У Хусті сталася жахлива ДТП: одна людина загинула, четверо травмовані

29 липня о 08:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про дорожньо-транспортну пригоду. На автошляху «Мукачево-Рогатин», на виїзді з міста Хуст у напрямку Тячева, зіткнулися ВАЗ 2107 та КамАЗ 53213.

Ужгородська регата 2013 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, напередодні Дня флоту України, в Ужгороді відбулася традиційна літня подія - "Ужгородська регата 2013".

Управління міндоходів проведе семінар

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує 1 серпня 2013 року взяти участь у семінарі щодо подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронній формі дротовими і бездротовими каналами зв’язку.

Чехи переказали на школу у Колочаві 150 тис. чеських крон

Закарпаття відкриває нові горизонти співпраці з Чеською Республікою. До неї долучився і Пардубицький   край, розташований в історичних областях Богемія і Моравія, на північному сході Чехії.

Задекларовані зобов’язання мають бути сплачені

Шановні ужгородці - платники податків, не пропустіть термін сплати податкового зобов’язання, зазначеного Вами у податковій декларації.

На трасі Київ-Чоп горіла вантажівка

Сьогодні, близько 11 години до інспекторів ДПС ДАІ під'їхав схвильований водій та повідомив, що на 708 кілометрі автодороги Київ – Чоп зайнялася вантажівка марки «Renault».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 29 липня. Запашної вам ранкової кави й улюблених солодощів до неї. Нехай день приносить лише позитивні емоції, зустрічі з цікавими людьми, а також корисні справи. Не переймайтеся через дрібниці, легкого старту у понеділок й гармонійного дня!

Військова прокуратура відбила   від Балоги ділянку на Гагаріна

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері відстояла в апеляційному суді законне рішення суду першої інстанції про повернення державі земельної ділянки площею 1,32 га, вартістю 750 тис. грн. в Ужгороді.

"Собаче" питання   в Ужгороді вирішать австрійці

Сьогодні влада Ужгорода підписує всі документи, необхідні для реалізації закордонного благодійного проекту. Про встановлення контакту з нашою мерією і налагодження з нею співпраці “4 лапи” повідомили ужгородським зоозахисникам.

Ігор СВИЩО: Закарпаття повинно продемонструвати всю силу єдності,   порозуміння та толерантності

Україна відзначає 1025-ту річницю хрещення Київської Русі. Закарпатська область разом з іншими регіонами країни також готується до відзначення цієї визначної дати. В області у ці дні тривають культурно-мистецькі заходи, а також закінчуються приготування до концерту духової музики, який відбудеться 26 липня в Ужгороді за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації.

Викладач УжНУ - у реанімації, його дружина — ендокринолог — загинула у ДТП (ФОТО + ДОПОВНЕНО)

Двоє загинули і троє госпіталізовані у п'ятницю через ДТП у Хустському районі Закарпатської області. Інформацію Rionews підтвердила прес-секретар УДАІ УМВС у Закарпатській області Ганна Трофімчук.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 26 липня. Сподіваємося, що ви встигли зробити все заплановане на цей тиждень. Якщо ж ні, то не переймайтеся, адже за вихідні обов’язково прийдуть потрібні думки, рішення, які сприятимуть якнайкращим результатам. Нехай ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а день буде корисним на справи й позитивні миті. Релаксу вам на вихідних!

До майбутніх водіїв звернувся начальник управління ДАІ області

Останнім часом Україну сколихнула серія дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту. Кожна з них мала трагічні наслідки: десятки людей загинуло…

На Великоберезнянщині загорілися чагарники на площі близько 4,5 га

24 липня близько 14:00 у Великоберезнянському районі, у гірській місцевості, на полонині Лютянська Голиця, працівники лісгоспу виявили загоряння сухої трави та чагарників на площі близько 4,5 га.

На Закарпатті водолази врятували двох дітей та дорослого

24 липня о 18:20 водолази Управління ДСНС України у Закарпатській області врятували двох 10-річних дітей та 34-річного чоловіка.

Як готують в ужгородських кафе? (ФОТО, ВІДЕО)

Наша редакція часом відвідує ужгородські кафе, в яких записує цікаві рецепти, фотографує й знімає відео. У цьому матеріалі ви побачите 3 ролики, 3 фоторепортажі й 3 смачні тексти, побачите, як готують у місцевих закладах, й наберетеся натхнення для своїх кулінарних шедеврів :)

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 25 липня. Нехай ваш ранок не тривожать випадкові неприємні речі, відганяйте погані думки і звільняйте простір для хороших. День обов’язково буде вдалим, якщо розпочати його у бажаній компанії і за чашечкою улюбленої кави. Затишку вам і теплих обіймів сьогодні!

В Ужгороді транспортний міст біля "Спартака" буде закритий

До уваги водіїв! З понеділка (29 липня) буде введено обмеження руху для автотранспорту через транспортний міст (район стадіону Спартак) у місті Ужгород.

ТМ «Львівське» презентувала книгу британського письменника Піта Брауна

23 липня у львівському ресторані Mons Pius за підтримки першого українського пива ТМ «Львівське» відбулася презентація книги відомого британського пивного письменника, журналіста та блогера Піта Брауна. Робота британця отримала назву «Зустрінемось у пабі», мова в ній йде про пабну культуру Британії та історію бурштинового напою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат