Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7640, 20

Голова Закарпатської ОДА зустрівся з найуспішнішими   випускниками (ФОТО)

У п’ятницю, 12 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відзначив випускників, котрі цьогоріч набрали найвищу кількість балів на зовнішньому незалежному оцінюванні. На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Іван Качур, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, ректор Ужгородського національного університету Федір Ващук, батьки випускників.

У Рахові створили   музей єпископа Маргітича

Цьогоріч виповнюється десять років із дня смерті Івана Маргітича, якого за світлість душі і велику християнську любов ще за життя нарекли «народним єпископом».

Вночі спалили авто начальника УБОЗ у Закарпатті

Сьогодні вночі, за інформацією начальника прес-служби ДСНС у Закарпатській області Наталії Батир, у мікрорайоні Сторожниця спалили автомобіль Honda Pilot 2011 року випуску.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 12 липня. Прокидайтеся у доброму гуморі під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай ранок наповнюється приємними емоціями, а чашечка – ароматною кавою. Успіху в усіх починаннях і корисного відпочинку на вихідних!

Увага! Змінено рух транспорту перед Мукачевом в бік Берегова

До уваги водіїв: вводяться зміни у схемі організації дорожнього руху на дорозі державного значення Київ-Чоп.

Минулої ночі в області   горіли   два автомобілі

Перше повідомлення про загорання автомобіля в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло 10 липня о 23:32. У полі (неподалік села Ботфалва Ужгородського району) виникла пожежа в автомобілі ВАЗ-2106.

«Флекстронікс» розширюватиме виробництво на Закарпатті

  Планами щодо подальшого розвитку бізнесу в області поділились керівники підприємства. У четвер, 11 липня, керівник області Олександр Ледида та начальник головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо зустрілися з гендиректором ТзОВ «Флекстронікс» у Мукачево Тарасом Петриною, фінансовим директором Flextronics в Україні Александром Векашем, виконавчим директором компанії Flextronics International Робертом МакКеферті та фінансовим директором Flextronics у Європі Марком Гетені.

Послання   Президента України   до   Верховної   Ради представили в облдержадміністрації

У четвер, 11 липня, у малому залі облдержадміністрації було представлено цьогорічне Послання Президента України до Верховної Ради «Про внутрішнє та зовнішнє становище України у 2013 році».

Мати-героїня із Закарпаття отримала орден   княгині Ольги

Мати-героїня, мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу з Іршавщини Марія Когут, окрім п’ятьох рідних дітей, виховує ще дев’ятеро прийомних дітей.

Про що пишуть закарпатські блогери? (ФОТО)

В Ужгороді відбувся потужний БарКемп для закарпатських блогерів. Поспілкуватися та обговорити останній тенденції розвитку української блогосфери, впливу блогерів на життя в країні, активність у соцмережах та інші важливі теми приїхали відомі експерти з Києва та Львова.   Захід проходив у рамках проекту Ужгородського прес-клубу, підтриманий Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, і став підсумковим етапом більш, ніж піврічної роботи прес-клубу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 липня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку і не зупиняйтеся перед перешкодами цього дня. Нехай справи будуть корисними, співрозмовники цікавими, а кава смачною. Також не забувайте про улюблені солодощі до ранкової кави, бо сьогодні всесвітній день шоколаду!

Тютюнові вироби продовжують «тягнути» через кордон, з початку року їх затримали більше 27 мільйонів

Заради наживи порушники продовжують намагатися перемістити тютюнові вироби через державний кордон України. При цьому їх задуми стосуються як «зеленої» ділянки держрубежу так і встановлених пунктів пропуску.

Заборгованість із виплати зарплат закарпатцям зменшилася на   16,5 %

Про це йшлося під час селекторної наради з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат, що відбулась у середу, 10 липня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича.

На Закарпатті зросли доходи від оренди об’єктів комунальної власності

У середу, 10 липня, під час брифінгу з журналістами поспілкувався начальник управління з питань майна комунальної власності Віктор Лущак.

На НПП "Синевир" боротимуться зі сміттям

Проблема сміття давно вже не є новою у нашій області, районі, селі… Оскільки навіть великі міста при наявності значних ресурсів не можуть досягнути європейської чистоти, то що вже говорити про малі населені пункти, які з мізерними бюджетами кинуті напризволяще із цією проблемою.

З Ужгорода до Праги можна буде літати   уже з вересня

Можливість такого нововведення обговорили голова обласної адміністрації   Олександр Ледида та директор авіакомпанії «Мотор-Січ» Геннадій Маслов під час зустрічі у середу, 10 липня.

На утримування обласних об’єктів виділено втричі більше коштів

На ремонт та належне утримування об’єктів комунальної власності цього року передбачено втричі більше коштів, ніж у 2012 році.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 10 липня. Намагайтеся вже зранку вирішити пріоритетні для себе питання, щоб встигнути зробити задумане. Екватор тижня – найкращий час оцінити зроблене й розпочати щось нове. Нехай думки відпочивають за чашечкою свіжозвареної кави, а опісля активно прокидаються й спонукають до праці. Бадьорого ранку й успішних починань!

Закарпатців інформують про переміщення транспорту через кордон

Тимчасове ввезення громадянами-нерезидентами на митну територію України транспортних засобів особистого користування дозволяється на строк до одного року. Цей термін може бути продовжено не більш як на 60 днів, якщо виникли обставини непереборної сили й вони документального підтверджені.

Обласний Центр матері і дитини в Перечині   відзначає своє 5-річчя (ФОТО)

У вівторок, 9 липня, заступник керівника краю Михайло Попович відвідав Обласний центр матері та дитини, що розташований у Перечині. Також з візитом до мешканців центру навідалися директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Романюк, заступник голови Перечинської РДА Ольга Кравчук та міський голова Перечина Мирослава Гуранич.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат