Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7660, 20

Квартирному злодію з Мукачева дали 5 років тюрми

Вироком Іршавського районного суду Закарпатської області до 5 років позбавлення волі засуджено 25-річного жителя Мукачева. Цей раніше неодноразово судимий мукачівець опинився на лаві підсудних за скоєння ряду резонансних крадіжок у селі Заріччя Іршавського району.

В ОДА два нові департаменти і їх очільники

Сьогодні в обласній адміністрації відбулося представлення директорів двох новостворених обласних департаментів.

П'яного березнянця порізала дружина, а мукачівця-брат…

Серед ночі з неділі на понеділок у Перечинський райвідділ міліції надійшло телефонне повідомленні з районної лікарні Великого Березного про те, що до них доставили порізаного чоловіка.

Золтан Бабяк став мером міста Берегово

02 червня 2013 року у м. Берегове (Закарпатська обл.) відбулися позачергові вибори міського голови. Громадянська мережа ОПОРА проводила у Берегові паралельний підрахунок голосів виборців.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 червня. Не переймайтеся, якщо літо розпочинається не так, як ви запланували. Сонце обов’язково з’явиться за вікном, а наразі впустіть його у свій настрій. Запрограмовуйте день за філіжанкою улюбленої кави і нехай усе задумане почне здійснюватися вже з понеділка. Гарного старту й затишного прокидання!

Прикордонники констатують   ріст нелегалів із Грузії

З початку року прикордонникам Чопського прикордонного загону вдалося виявити 8 фактів переміщення через кордон громадян із підробленими документами, стільки ж фактів переміщення з чужими документами та 73 факти з недійсними документами.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 31 травня. Вже завтра у свої права вступить літо, але Rionews бажає сонця вже сьогодні. Нехай будуть корисними справи і бажаними результати. Добре відпочиньте на вихідних і завершуйте робочий тиждень ароматним кавуванням з бажаними людьми. Приємних митей й улюблених солодощів до кави!

Хімічний склад пилу, який випав з дощем, попросила перевірити прокуратура

Дощ, який випав в Ужгороді в ніч з 29 на 30 червня, залишив на автомобілях та дорогах Ужгородщини шар пилу.   У засобах масової інформації миттєво почала ширитися інформація про його ймовірне походження та небезпеку.

Прикордонники готуються до літнього туристичного сезону

Основні напрямки та найбільш проблемні питання обговорили у четвер, 30 травня, на нараді у Закарпатській ОДА. Окрім представників прикордонних загонів, Львівської залізниці та Служби автомобільних доріг, участь у нараді взяли перший заступник керівника краю Ігор Свищо та в.о. начальника   управління з питань європейської інтеграції та туризму і курортів при Закарпатській ОДА Олександр Марченко.

ОПОРА спостерігатиме за ЗНО

Цьогоріч представники Закарпатської представництва Громадянської мережі ОПОРА вестимуть спостереження за проведенням ЗНО з десяти предметів: хімія, українська мова та література, іноземні мови, математика, географія, історія України, біологія, світова література, фізика, всесвітня історія.

Кольоровий дощ на Закарпатті спричинений піщаною бурею з Африки (ОНОВЛЕНО)

Транспортні засоби мешканців обласного центру та Ужгородського району сьогодні вранці мали незвичайний вигляд: їхні машини покрилися плямами червонуватого кольору.

Чутки про вибух на словацькій атомній станції МНС наразі спростовує

Сьогодні в Ужгороді з самого ранку стали поширюватися чутки про те, що на атомній станції у Словаччині начебто стався вибух.

На Закарпатті випав дощ з піском, який   приніс сильний вітер, найімовірніше за все,   з Угорщини.

Обіцяне синоптиками погіршення погоди в Ужгороді триває вже не перший день. Напередодні дув сильний південний вітер, який приніс дощ. Однак сьогодні зранку з неба лилася не тільки вода.

На Закарпатті в режимі он-лайн вже звітують 875 реєстраторів розрахункових операцій

З першого січня   2013 введено в дію норми Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі - Закон) щодо обов’язковості подання суб’єктами господарювання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій до органів Міністерства доходів та зборів України по дротових або бездротових каналах зв’язку за технологією Національного банку України

На Закарпатті новий головний еколог

Новим керівником управління охорони навколишнього природного середовища призначено Юрія Шпонтака. Він замінив на цій посаді Андрія Погорєлова – сина міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, який керував управлінням з грудня 2006-го

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 30 травня. Не розслабляйтеся наприкінці робочого тижня, щоб встигнути зробити все задумане. Бадьорості додасть аромат свіжозвареної кави. Наповнюйте думки приємними емоціями й намагайтеся зробити щось корисне. Нехай ваш ранок буде гармонійним і сонячним. Гарного дня й смачного кавування!

В Ужгороді горіла АЗС

29 травня на одній з газових автозаправних станцій Ужгорода виникло загорання автомобіля ЗіЛ. Вогняна стихія, що взяла у свої заручники автівку, щосекунди загрожувала перекинутись на заправні колонки, і тоді катастрофічних наслідків стихії було б не уникнути. На щастя, дана ситуація була умовною. Це ужгородські вогнеборці спільно з працівниками АЗС тренувались гасити пожежу на газовій автозаправній станції.

Податкова і митна служби об’єдналися у Міністерство доходів і зборів України

Про роботу Міністерства та його територіальних органів йшлося під час засідання "круглого столу" за участю представників громадських організацій, бізнесу та засобів масової інформації. Зокрема представили місію, бачення і принципи роботи Міндоходів та його територіальних органів в.о.начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, в.о.начальника Чопської митниці Міндоходів Олександр Похилько та начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій   Мілюченко.

Про нове при оформленні віз розповіли в Ужгороді

У середу, 29 травня, в обласній адміністрації відбулася прес-конференція на тему: «Європа стає ближчою», що стосувалася роз’яснення порядку оформлення віз по спрощеній системі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 29 травня. Нехай ваш ранок буде легким, а всі майбутні справи супроводжуватиме хороший настрій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, не тримайте зла ні на кого, люди зазвичай отримують те, що віддають. Приємного прокидання, ароматної кави й успішних починань!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат