Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7760, 20

Ален Панов отримав найвищу дипломатичну нагороду

Відомого ужгородця Алена Панова відзначили в черговий раз на національному рівні.

Участь у відновленні інтернаціонального кладовища в Ужгороді візьмуть 11 держав

У вівторок, 4 червня, під керівництвом першого заступника голови обласної адміністрації Ігоря Свища відбулася нарада стосовно концепції реконструкції військового кладовища в Ужгороді (вул. Тімірязєва). Його відновлення приурочене до сотої річниці початку Першої Світової війни.

Берегівець украв і здав на металобрухт те, що належить місту

У Берегівський райвідділ міліції звернулися працівники управління комунального господарства Берегівської міської ради із заявою про зникнення з центральної площі Кошута міста Берегово металевих решіток ливневої каналізації.

На об′їзній Ужгорода працівники ДАІ затримали нетверезого водія «Фольксвагена»

В окремих Інтернет-виданнях опубліковано інформацію про буцімто безпідставне затримання працівниками Державтоінспекції нічної пори 4 червня на об′їзній автодорозі в м.Ужгород водія автомобіля «Фольксваген», повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 червня. Відпускайте думки у вільне плавання хоча б за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай приємних митей більшає, справи вдаються, а зустрічних посмішок побільшає. Сонця вам у душі й загалом хорошої середи!

На Іршавщині частково підтоплені присадибні ділянки та сільськогосподарські угіддя

Сильні зливові дощі, які пройшли територією Іршавського району, спричинили локальні підтоплення у двох населених пунктах.

Вартість проекту будівництва моста через   Тису становитиме понад 10,6 млн. євро

У вівторок, 4 червня, керівники краю зустрілись з румунською делегацією. Повіт Марамуреш представили, зокрема, його префект Антон Рохян, директор департаменту зовнішніх зв’язків мерії м. Сігет Дан Праля, консул Генерального Консульства Румунії в Чернівцях Корнеліу Чоботару. Від Закарпаття гостей вітали голова обласної адміністрації Олександр Ледида, його заступник Михайло Попович, перший заступник голови облради Володимир Закурений, керівник Тячівського району Іван Бринзяник та Рахівського – Дмитро Андріюк, начальники обласних управлінь.

На Закарпатті — новий прокурор

Новим прокурором Закарпаття стане Корбань Володимир Вікторович, старший радник юстиції, перший заступник прокурора Чернівецької області.











Прокурора Анатолія Петруню переводять на роботу в Київ

Про це повідомили джерела в правоохоронних органах.

Місцеві громади Закарпаття просять підтримати євроінтеграційний рух

244 місцевих рад Закарпатської області – сільські, селищні, міські, районні та обласна звернулися до вищого керівництва країни про підтримку євроінтеграційного руху країни. Нагадаємо, що у лютому цього року під час   сесії обласної ради народні обранці прийняли євроінтеграційну заяву. 

В Ужгороді відкривається нова кав’ярня-кондитерська

5 червня відкривається кав’ярня-кондитерська від «Кондитерського дому Бондаренко», відомого на всю Україну своїми тістечками, ексклюзивними шоколадними цукерками ручної роботи та десертами з натуральних продуктів.

496 випускників УжНУ отримали   дипломи з відзнакою

У вівторок, 4 червня, керівник краю Олександр Ледида оглянув відремонтоване приміщення колишнього економічного факультету Ужгородського національного університету та виконав приємну місію – вручив випускникам дипломи з відзнакою.

Перший інтерактивний урок пройшов в ужгородській школі(ФОТО)

Вчора у загальноосвітній школі № 6 ім. В. Гренджі-Донського м. Ужгород в рамках Національного проекту “Відкритий світ” відбувся перший відкритий урок з нагоди успішного впровадження першого етапу проекту та завершення повноцінного постачання сучасного обладнання у 54 школи України.

З-під будинку ужгородця зникло авто на словацьких номерах із документами

Із заявою в Ужгородський міськвідділ міліції звернувся 27-річний житель міста. Заявник залишив на ніч у дворі будинку свій автомобіль «Пежо» на словацьких номерах, а до ранку машини на місці вже не було…

Псевдо-слідчий виманив від довірливої ужгородки 10000 гривень, імітуючи голос її сина…

Черговою жертвою невідомого афериста стала днями 60-річна жителька Ужгорода. Передобідньої пори на її мобільний телефон з прихованого номера зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим і сказав, що син жінки скоїв на автомобілі дорожньо-транспортну пригоду, збивши хлопчика.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 червня. Нехай робота не здається важкою, а всі зустрічі заряджають лише позитивом. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня, не переймайтеся через дрібниці. Позитивного погляду на світ, ароматного кавування й улюблених солодощів!

15-річний хлопець врятував ведмежа від зграї собак

Недавно у Реабілітаційному центрі бурих ведмедів, що в НПП «Синевир», поселився десятий і наймолодший мешканець – 4-місячний ведмедик Мишко.

В обласному центрі Закарпаття зменшилася кількість охочих одружуватися

Як розповіла головний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Ужгород (ДРАЦСу) Ольга Рябінічева, у травні у них зареєструвала шлюб всього 21 пара. В інші місяці ця цифра сягає 40—50. І причина тут не у приказці, мовляв, «одружишся у маю — все життя маятимешся».

Огляд преси за тиждень

У щотижневому огляді — про що пишуть регіональні газети й наскільки цікавими є журналістські матеріали, опубліковані в них.

У Хусті   потопельника зі ставка вилучали водолази У ДСНС


02 червня о 17:15 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення, що в Хусті під час відпочинку на воді у приватному ставку власного дворогосподарства зник місцевий 69-річний мешканець.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат