Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7800, 20

Закарпатські рятувальики застерігають вд пожеж

У теплу пору року наші краяни віддають перевагу відпочинку на природі, шукаючи захисту від спеки під кронами дерев. Йдучи в ліс, вони, на жаль, частенько забувають про правила поводження в ньому. Звичайно, не обходиться без багаття. Здавалося б нема нічого простішого, ніж розкласти вогонь. Але саме необережне поводження з ним загрожує небезпекою виникнення   лісової пожежі. Наслідки останніх обходяться дуже дорого не лише для закарпатської флори і фауни, а подеколи і для здоров’я та навіть життя самих винуватців виникнення вогняної стихії.

В Ужгороді засяяла облдержадміністрація (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

Різнокольорове світло ввімкнули вночі 22 травня. Зовнішнє освітлення адміністративної будівлі обласної адміністрації та обласної ради забезпечують 88 прожекторів загальною потужністю 6,8 КВт, які освітлюють центральний фасад будівлі у жовтому та синьому кольорах.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 23 травня. Запрограмовуйте хороший настрій на весь день і нехай жодні справи не стануть на заваді. Прокидайтеся з ароматом улюбленої кави, додавайте до неї солодощів та позитивних емоцій. Нехай ранок буде затишним, день корисним і цікавим, а співрозмовники – бажаними. Смачного кавування!

Ален Панов реалізовує проект «Капітульна, 22» та збирається балотуватися на мера

Ще у 2011 році в Ужгороді було започатковано Концепцію відповідального забудовника, в рамках якої анонсовано проект «Капітульна,22». Йшлося про реконструкцією одного із будинків (XVIII століття) архітектурного комплексу ужгородської Замкової гори. На сьогодні всі роботи по проекту успішно завершені. Про це детальніше розповів в Ужгородському прес-клубі Ален Панов, відомий ужгородець з активною громадянською позицією, автор Концепції.

Петрові Скунцю та Федору Потушняку відкрили меморіальні дошки

У середу, 22 травня, на будівлі обласної універсальної бібліотеки відкрито меморіальні дошки видатним закарпатським письменникам. В урочистій церемонії, зокрема, взяв участь заступник керівника краю Іван Качур.

Ігор Свищо: Дорожники, які халатно ставляться до ремонту доріг, нестимуть відповідальність

Цього року з держбюджету на поточний ремонт і експлуатаційне утримання мережі доріг загального користування державного та місцевого значення передбачено 65,5 млн. грн. та 7,9 мільйонів з обласного. З початку року уже освоєно майже 28 мільйонів.

На Закарпатті перебуває фінська делегація

У середу, 22 травня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із фінською делегацією на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Фінляндії в Україні Ар'єю Макконен

На Берегівщині двоє неповнолітніх грабували оселі

Два неповнолітні жителі села Горонглаб Берегівського району, 14-літні Чобо та Андрій, створили злочинну команду з метою викрадення матеріальних цінностей від громадян.

Бескидський тунель будуватимуть три роки

Тож, якщо йтиме все за планом завершити об’єкт заплановано у 2016 році. Про це у вівторок, 21 травня, розповів начальник дирекції з будівництва Бескидського тунелю Володимир Харлан під час зустрічі з головою Закарпатської обласної адміністрації Олександром Ледидою.

Посол Фінляндії в Україні прочитала лекцію в УжНУ

На Закарпатті перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Ар’я Макконен.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 22 травня. Прокидайтеся з приємними думками й релаксуйте на початку нового дня. Нехай ароматна кава додасть бадьорості в екватор тижня. Легко вирішуйте всі справи, не зупиняйтеся на досягнутому. Адже попереду ще стільки цікавого. Гарної середи!

Табір для відпочинку й оздоровлення на Перечинщині вже чекає своїх відпочивальників

Зі станом підготовки до літнього оздоровчого сезону у стаціонарному оздоровчому закладі для дітей та учнівської молоді «Барвінок» у вівторок, 21 травня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

Губернатогр заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу(ФОТО)

У вівторок, 21 травня, керівник області Олександр Ледида власноруч заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу, що почали зводити на території Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

Голова Мукачівської РДА спростував інформацію про своє звільнення

Очільник району без вагань погодився прокоментувати інформацію, яка днями була поширена одним із закарпатських інтернет-ресурсів. Зокрема у публікації йшлось про те, що голова Мукачівської РДА Едуард Дуда написав заяву на звільнення через ймовірність висловлення йому недовіри Мукачівською районною радою, яку на 80 % контролюють представники «ЄЦу».

В Ужгороді відбудеться друга лекція про архітектуру під назвою «Місто та міста»

Pro Urbe – громадська організація, яка об’єднує професійних архітекторів, художників та мистецтвознавців – продовжує цикл лекцій, розпочатий навесні цього року.

Нацбанк визначив переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Національний банк майбутнь

20 травня відбулося урочисте нагородження переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”, запровадженого Національним банком України в минулому році з метою підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.

Проректора УжНУ Офіцинського затримали на хабарі 43 тис. грн.

Проректора Ужгородського національного університету затримали під час одержання понад 43 тисячі гривень неправомірної вигоди – прокуратура контролює хід досудового розслідування.

Потяг "Київ-Чоп" за кілька днів скасують

Із 25 травня швидкий потяг №7/8 сполученням «Чоп—Київ», котрий відправлявся о 18.10, уже не курсуватиме.

«Чеські пивні забави» від пива Zatecky Gus пройшли цими вихідними у Кам'янець-Подільському (ФОТО)

Пиво Zatecky Gus, зварене в найкращих чеських традиціях, організувало для гостей та жителів Кам'янец-Подільського пивне свято «Чеські пивні забави». Фестиваль відбувся 18 травня на головній площі міста - Вірменський Ринок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат