Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7900, 20

У Міжгір’ї іномарка в’їхала в житловий будинок. Водій та двоє пасажирів травмо

30 квітня о 04:25 рятувальникам смт Міжгір’я повідомили, що в районному центрі на вулиці Шевченка легковий автомобіль, який рухався в напрямку м. Долина, протаранив паркан приватного обійстя та в’їхав у житловий будинок.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 30 квітня. Розфарбовуйте життя в яскраві барви й не переймайтеся через дрібні невдачі. Нехай філіжанка наповнюється улюбленою кавою, а думки спрямовуються у потрібне русло на досягнення бажаних результатів. Бадьорого прокидання й корисних справ сьогодні!

"Бліцівці" перетворили центральну площу Ужгорода на велитенський танцмайданчик(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Так танцівники Студії сучасного танцю "Бліц" відзначили Всесвітній день танцю.

Митники вилучили французькі аксесуари для макіяжу на суму 135 тисяч гривень

Намагання громадян отримати економічний зиск від завезеного з-за кордону товару, при цьому не сплативши державі жодної копійки, обертається для них складанням протоколів про порушення митних правил із застосуванням штрафних санкцій. Чопські митники Міндоходів України майже щодня «притягають за вуха» недобросовісних громадян та вилучають у них не задекларований товар…

На Закарпатті готуються до літнього сезону

У понеділок, 29 квітня, під керівництвом першого заступника голови обласної адміністрації Ігоря Свища відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

В Ужгороді відкрили виставку дитячих малюнків   «Національний банк майбутнього"

  26 квітня  в Ужгородській   центральній бібліотеці для дітей відбулося відкриття  пересувної виставки  малюнків переможців всеукраїнського дитячого конкурсу "Національний банк майбутнього", яку   організував Національний банк України.
Вона триватиме з 26 квітня по 13 травня.

На посаду Берегівського голови до 20-ти претендентів

9 квітня відбулося чергове засідання Берегівської міської територіальної виборчої комісії з позачергових виборів міського голови Берегова, що мають відбутися 2 червня.
За посаду голови Берегова змагатимуться до 20 кандидатів

За найкращий бограч нагородять 25 тисячами гривень (ПРОГРАМА фестивалю)

9 травня на території комплексу «Термальні води Косино», що на Берегівщині, відбудеться справжнє кулінарне свято з перчинкою – «Чемпіонат бограча».

На Закарпатті засудили головного бухгалтера благодійного фонду

Вироком Ужгородського міськрайонного суду, головного бухгалтера благодійного фонду визнано винною у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 200, ч. 1 ст. 364-1 і засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з бухгалтерським обліком на 2 роки з конфіскацією коштів, отриманих злочинним шляхом та іспитовим строком 2 роки.

30 квітня - останній день подання декларації про доходи

Майже 5 тисяч закарпатців вже задекларували свої доходи

Закарпатці зобов’язані здавати нелегальну зброю

У період з 1 по 31 травня 2013 року на території області буде проведено місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

На Закарпатті обрали найкраще “писанкове” дерево (ФОТО)

Обрано переможців обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко».

Страсний тиждень - останній тиждень Великого Посту

Сьогодні починається Страсний тиждень - останній тиждень Великого Посту. Він присвячений спогаду страждань і смерті Ісуса Христа і цього року триватиме з 29 квітня по 4 травня. Завершиться ж опівночі з суботи на неділю - 5 травня, коли православні святкуватимуть Великдень

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 29 квітня. Бадьоро розпочати тиждень допоможе філіжанка улюбленої кави. Оточуйте себе приємними речами й бажаними людьми. Додавайте до кавового аромату хороших спогадів від вихідних, а також нових ідей, спрямованих на майбутнє. Гарного дня й успішних справ сьогодні!

Огляд закарпатської преси за 21-27 квітня

Огляд регіональних закарпатських газет за минулий тиждень

На Закарпатті   вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів-чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, в Ужгороді на площі Дружби народів відбувся мітинг-реквієм з нагоди річниці Чорнобильскої трагедії.

Рівно 27 років тому Україна пережила маштабну техногенну катастрофу – аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні закарпатці вшановують пам’ять тих, хто ціною власного здоров’я та життя ліквідовував наслідки аварії.

Цьогоріч   в області закупили житло для   чотирьох родин чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, голова облдержадміністрацій Олександр Ледида зустрівся із представниками громадський організацій чорнобильців краю.

Siemens перенесе виробництво з Бразилії на Закарпаття

Компанія Siemens Enterprise Communications планує передислокувати свої виробничі потужності в Україну.

В Ужгороді цілодобово стоять в чергах, щоб отримати Шенгенську візу

У черзі до Європи. Вже кілька тижнів українці від світання до смеркання виборюють перепустку в Старий світ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 26 квітня. Нехай всі рішення приймаються з легкої руки, а день буде багатим на сюрпризи. Не змушуйте себе працювати понад міру, релаксуйте з улюбленою кавою й плануйте майбутні вихідні. Вдалої п’ятниці й корисних справ сьогодні!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат