Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8000, 20

За квартальними результатами митного аудиту бюджет отримав чверть мільйона гривень

Чопська митниця налаштована на комфортні умови діяльності суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності Закарпаття, які працюють легально та чесно. До таких   підприємств застосовуються спрощені процедури митного контролю та оформлення.

При Ужгородській міськраді хочуть створити Громадську раду

Зустріч в.о. голови обласної адміністрації Ігоря Свища з членами дорадчого органу обласної адміністрації відбулася у середу, 17 квітня.

Губернатор Олександр Ледида поговорив з президентом

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида доповів Президенту України Віктору Януковичу про роботу прикордонних пунктів пропуску, ситуацію з паводком та проведенням в області весняно-польових робіт.

На Закарпатті практику домашнього арешту з початку року застосовано до 43 осіб

За 3 місяці поточного року на Закарпатті зареєстровано 14 тисяч 339 заяв і повідомлень про скоєння злочинів. Рівень злочинності в області складає 44,1% і є одним з найнижчих в Україні, розповів під час прес-конференції начальник УМВС в Закарпатській області Василь Варцаба.

Закарпаття з Європою з’єднали пішими туристичними маршрутами

Сьогодні посли країн Вишеградської четвірки - Генрік Літвін – посол Республіки Польща в Україні, Іван   Почух – посол Чеської Республіки в Україні, Мігаль Баєр – посол Угорщини в Україні, Марек   Шафін – тимчасово повірений   у справах посольства Словацької Республіки в Україні, голова обласної ради Іван Балога на українсько-словацькому кордоні, поблизу переходу Малий Березний-Убля взяли участь в урочистому маркуванні Транскарпатської туристичної магістралі, яка   з’єднує туристичні маршрути Закарпаття та Європи.

Василь Варцаба розповів як перевіряв екстрасенсів

Відповідаючи на запитання журналіста стосовно зниклого у Волівці чеха, родичі якого звернулися до екстрасенсів, головний міліціонер області Василь Варцаба пригадав і власний досвід роботи з екстрасенсами.

В області побільшало виявлених порушників на дорогах серед міліціонерів

Головний міліціонер області Василь Варцаба сьогодні під час прес-конференції повідомив, що кількість виявлених порушників правил дорожнього руху серед правоохоронців у цьому році збільшилася на 120 % і складає 42 факти.

Закарпатська міліція посіла у всеукраїнському рейтингу 5 місце

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба.

Варцаба: вічно Нагірний не ховатиметься

«Нагірний у розшуку. Суд не продовжив терміни   його утримання під вартою і його просто відпустили. Я не знаю, чому так сталося. Проведене внутрішнє розслідування, ряд працівників притягнуті до відповідальності, дехто звільнений з органів.Нікуди він не дінеться, обов’язково постане перед судом. Не буде він все життя переховуватися», -- пообіцяв на прес-конференції сьогодні, 17 квітня, начальник УМВС області Василь Варцаба.

На Закарпатті планують відкрити два почесні консульства

Під час прес-конференції, 17 квітня, представники Посольств Словацької та Чеської республік зазначили, що невдовзі можливе відкриття додаткових консульств на території Закарпатської області.

Генрик Літвін: Наступного року розпочнемо роботу над пунктом пропуску «Лубня - Волосате

Про можливість відкриття пункту пропуску «Лубня - Волосате» розповів сьогодні, 17 квітня, Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін:

Закарпатська міліція розкрила 5 «старих» убивст

За три місяці в Закарпатській міліції зареєстрували 14339 заяв та повідомлень про злочини. Рівень злочинності становить 44,1% . «Це один з найнижчих показників в Україні. Майже всі важкі злочини розкрито», - повідомив сьогодні, 17 квітня,на прес-конференції начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба. Розкрито також 159 злочинів минулих років: 5 убивств, 6 грабежів,   кілька розбійних нападів тощо.

Джерело: uzhgorod.in

Генрик ЛІТВІН: Вишеградська четвірка зацікавлена у співпраці з Закарпатською областю

У середу, 17 квітня, в обласній адміністрації відбулася прес-конференція послів Вишеградської четвірки.

Свалява: на території місцевої школи знайшли міну

Сьогодні, 17 квітня, в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в м. Свалява на відкритій території місцевої загальноосвітньої школи №4 було знайдено підозрілий металічний предмет. Згодом з’ясувалося, що це заржавіла міна часів Другої світової війни.

У Виноградівському районі на місці пожежі загинула власниця будинку

16 квітня о 12:30 виноградівським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що до патологоанатомічного відділення Виноградівської центральної лікарні доставлено тіло 48-річної мешканки села Веряця. Причина смерті людини – отруєння чадним газом.

В Закарпатті на півтора десятка міліціонерів стало більше

Вручення першого офіцерського звання—хвилююча й незабутня мить для кожного правоохоронця. Цього тижня на колегії УМВС начальник закарпатської міліції генерал-майор Василь Варцаба вручив офіцерські погони півтора десятку молодих міліціонерів, серед яких була й одна молода жінка.

Генерал-майор Варцаба підсумує роботу закарпатської міліції за перший квартал

Головний міліціонер Закарпаття Василь Варцаба 17 квітня проведе прес-конференцію за підсумками роботи закарпатської міліції за перший квартал 2013 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 17 квітня. Гармонійного ранку й бажаних співрозмовників до кави. Нехай весняне тепло надихає на нові звершення, додає цікавості у життя. Приймайте світ яким він є, але й не забувайте, що ваші можливості також враховуються під час його покращення. Бадьорої середи!

З початку року електронні ключі отримали майже 400 закарпатців

З відкриттям Центру реєстрації користувачів при ДПС у Закарпатській області з червня по грудень 2012 року було надано понад 3 000 послуг електронного цифрового підпису. За перший квартал 2013 року вже 3387.

Посли держав Вишеградської четвірки цінують прагнення України до європейської інтеграції

У вівторок, 16 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із послами держав Вишеградської четвірки -   Надзвичайним і Повноважним Послом Угорської Республіки в Україні Міхаєм Баєром,   Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Генриком Літвіном,   Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом та тимчасово повіреним у справах Посольства Словацької Республіки в Україні Мареком Шафіном.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат