Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7860, 20

Будівництво нового Бескидського тунелю стане для Закарпаття справжнім транспортним проривом

У п’ятницю, 17 травня, депутати Закарпатської обласної ради на першому пленарному засіданні XIV сесії дали дозвіл на використання надр у селі Скотарське Воловецького району для будівництва нового Бескидського тунелю.

Фракція Єдиного Центру залишила закарпатців без додаткових 170 млн грн.

У п’ятницю, 17 травня, на першому пленарному засіданні ХIV сесії Закарпатської обласної ради депутати розглядали питання внесення змін до обласного бюджету. Мова йшла про розподіл більш ніж 170 млн грн. вільних залишків, які ще   першого січня цього року лежали на рахунках рад різного рівня: від обласної до сільських та селищних.

Обласна рада передала Закарпатський музей лісу і сплаву   у державну власність

За це рішення сьогодні, 17 травня проголосували на сесії Закарпатської обласної ради.

У Закарпатті перевірять, чи Балога прослуховує розмови

У п’ятницю, 17 травня, в Ужгороді відбулося перше пленарне засідання IV сесії Закарпатської обласної ради, на якій вкотре розглядали питання внесення змін до обласного бюджету. Обговорення цього проекту викликало у сесійній залі доволі активну дискусію, під час якої голова обласної ради Іван Балога заявив про свій намір зробити роздруківку телефонних розмов депутата ради, члена фракції Партії регіонів та начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера.

Балогівська фракція “зарубала” фінансування районів

У п’ятницю відбулося засідання сесії Закарпатської облради, на якому розглядався ряд важливих для області питань. Все проходило доволі гладко до тих пір, поки фракція Балоги “Єдиний центр” не захотіла голосувати за зміни до бюджету, згідно з якими райони могли отримати 14 мільйонів додаткового фінансування на ремонт та будівництво важливих соціальних об’єктів.

Між Закарпаттям та Львівщиною буде ще один тунель

Сьогодні, 17 травня, під час сесії Закарпатської обласної ради депутати проголосували за будівництво Бескидського тунелю. Європейський банк реконструкції та розвитку готовий виділити для будівництва 2 млрд. 200 млн. грн.

Балога назвав прогульників сесії облради від ЄЦ

13 депутатам Закарпатської облради сьогодні на черговій чотирнадцятій сесії відмовили в участі через їх відсутність. Про це на початку сесії після реєстрації оголосив Іван Балога, голова Закарпатської облради. Електронне табло показало присутність 94 із 108 депутатів. Голова облради вирішив зробити «перекличку».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 17 травня. Активно завершуйте робочий тиждень й плануйте вихідні. Нехай ароматне кавування буде приправленим солодкими емоціями. Відкривайте щось нове й корисне в цей день і нехай він буде вдалим. Приємного прокидання!

Закарпатську та Львівську області з'єднає новий тунель

Про це у четвер, 16 травня, говорили на нараді у першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації   Ігоря Свища. Представляли проект будівництва начальник Ужгородської дирекції залізничних перевезень Василь Нодь та еколог Дирекції з будівництва Бескидського тунелю Микола Сенишин.

На Закарпатті готові оновлювати профтехзаклади

Влада допомагатиме в переоснащенні профтехзакладів Закарпаття. На цьому наголосив заступник голови обласної адміністрації Іван Качур під час ознайомчого візиту до Свалявського професійного будівельного ліцею у четвер, 16 травня.

У Мукачеві електропіч для хліба спричинила пожежу

16 травня о 05:32 вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 17, що в Мукачево, поспішали на вулицю Зої Космодем’янської. Там, на приватному обійсті загорілася міні-пекарня, де господар випікав хліб для власних потреб. О 05:50 пожежу було локалізовано, а о 06:40 повністю ліквідовано.

Завдяки втручанню прокуратури м. Ужгорода   103 учням виплачено майже 70 тис.   грн.

Прокуратура Ужгорода захищає трудові права неповнолітніх.

Олександр Вілкул обіцяє цьогоріч квартири для 133 закарпатських родин

«Уряд виділив 13,5 млн. грн.   для завершення заходів із переселення мешканців смт. Солотвино на Закарпатті, які проживають у зоні техногенної небезпеки. Раніше в 2011 році Урядом було виділено 98,05 млн. грн., а в 2012 році – ще 7,8 млн. грн.   133 сім'ї будуть переселені в новозбудований житловий комплекс. Життя людей – а це 342 чоловіки - буде в безпеці», - сказав Віце-прем’єр-міністр України, голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 16 травня. Запам’ятовуйте приємні ранкові миті й прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави. Нехай протягом дня зустрічаються хороші співрозмовники, колеги будуть прихильними, а справи – легкими. Успіхів у починаннях, а також бажаних солодощів до ранкового кавуванння!

Ледида особисто контролюватиме оновлення сільських амбулаторій

  На важливості роботи сімейних лікарів та забезпечення сільських ФАПів необхідним керівник краю наголосив під час відвідання амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Липча, Хустського району у середу, 15 травня.

Головою Хустської   РДА став Василь Якубець

  Представив новопризначеного керівника району голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Легалізовано працю майже 800 найманих працівників

Усі вони працювали без оформлення належним чином трудових відносин із суб’єктами господарської діяльності. До державної реєстрації підприємницької діяльності залучено 177 осіб.

Угорські   науковці цікавилися міграційною проблематикою   Закарпаття

Питання ефективності та розвитку українсько-угорського транскордонного співробітництва обговорювалися сьогодні в ході зустрічі начальника ГУДМС України в Закарпатській області Ігоря Михайлишина з представниками Інституту суспільних досліджень ТАРКІ (м.Будапешт) Огларкою Салаі та Крістіною Ла-Торе і віце-президентом Фонду розвитку транскордонного співробітництва Олегом Пилипенком. Йшлося   про проблематику, над якою працює міграційна служба краю, першочергові завдання структури. Угорські науковці цікавилися, як   впливає близькість   кордонів на міграційні процеси в регіоні, перспективами участі ГУДМС в області в   транскордонних проектах.

На Закарпатті   вогняною стихією пошкоджено дві квартири

14 травня о 12:31 хустським рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Горького, що в смт Вишково. Стурбовані мешканці триповерхового будинку розповіли, що на останньому поверсі із даху двох сусідніх квартир на зовні виривається полум’я та йде сильний дим.

Прокуратура перевіряє, чому закарпатські дерслужбовці виступали проти фашизму

Прокуратурою міста Ужгорода організовано перевірку за фактом проведення мітингу та участі у ньому державних службовців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат