Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7440, 20

Закарпатці сплатили понад 4 мільйони гривень земельного податку

Ці кошти надійшли в бюджет Закарпаття від фізичних осіб протягом січня-липня 2013 року.

На Міжгірщині платників навчали електронному звітуванню

Днями в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Міжгірському районі пройшов семінар – практикум для підприємців. Під час семінару   суб’єктам господарювання продемонстрували основні аспекти подання звітності засобами Інтернету.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 16 серпня. Перетворюйте буденні ранки у приємні миті й наповнюйте їх ароматом свіжозвареної кави. Нехай в оселі буде затишок, а в думках спокій і впевненість. Гармонійного ранку, позитивного вирішення всіх справ й корисного відпочинку на вихідних!

Туристично-рекреаційні заклади краю мають бути конкурентоспроможними ФОТО

Зі станом будівельних робіт у санаторному комплексі «Деренівська купіль» у четвер, 15 серпня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

Місцевий бюджет Закарпаття отримав 716,6 млн. грн. податків і зборів

Саме така сума доходів з початку року збагатила бюджети області, районів, міст, селищ та сіл у Закарпатській області. Ці фонди фінансових ресурсів за сім місяців 2013 року, фіксує Головне   управлінням Міндоходів у Закарпатській області, за рівнем надходжень перевищують минулорічні показники січня-липня на 63,8 млн. грн.

Порушники відшкодували гроші за незаконну вирубку дерев

Квартирно-експлуатаційним відділом м. Мукачево відшкодовано 204 292,80 гривень за шкоду, заподіяну незаконною рубкою дерев.

Закарпатців закликають бути обережними при поводженні з вогнем

Зі встановленням спекотної літньої погоди збільшується ймовірність виникнення пожеж, особливо в лісах, парках, господарських угіддях та на території приватного сектору.   В результаті пожеж знижуються захисні, водоохоронні та інші властивості лісу, знищується фауна і флора.

Від самосуду людей суддю вберегли міліціонери

На Закарпатті міліція не допустила самосуду громадян над суддею. Про це повідомляє офіційний сайт УМВС України в Закарпатській області.

Дипломати й керівники ОДА обговорили перспективи відкриття   нового пункту пропуску «Лубня-Волосате»

Закарпаття з візитом відвідує Генеральний консул Республіки Польщі у Львові Ярослав Дрозд. У   середу він разом з головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою відвідали Великоберезнянщину, де побували на місці відкриття майбутнього пункту пропуску «Лубня-Волосате».

Підозрюваного у жорстокому вбивстві закарпатця таки взяли під варту

За внесеною апеляційною скаргою прокуратури підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину перебуває під вартою.

Закарпатці захопили кабінет судді, яка залишила вбивцю сидіти вдома (ФОТО, ВІДЕО)

В Іршаві закарпатці брали штурмом кабінет судді, яка посадила під домашній арешт вбивцю. Про це розповідає власкор 1+1 Наталія Зотова на своїй сторінці у Facebook.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 15 серпня. Нехай вас не підводять обставини зранку й не нервують випадкові неприємності. Успіх завжди поруч, варто лише уважніше роздивитися навколо себе. Затишку вам на цілий день, розпочинаючи вже з ранкового кавування, а також тепла у близьких долоньках й щирості в очах, що навпроти. Гарного дня!

Росія розпочала війну проти України

Митниця Російської Федерації із 14 серпня зупинила весь український імпорт до своєї країни.

За півроку в Ужгороді та районі на ліки витратили понад 400 тисяч гривень

З початку 2013 року на медикаменти для жителів Ужгородщини витратили 410 тисяч гривень.

За сім місяців митний контроль на Закарпатті пройшли майже 5 мільйонів громадян

Кількість перетинів, яка була оформлена інспекторами Чопської митниці Міндоходів тільки протягом липня цього року становить понад 882 тис. громадян.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 14 серпня. Зустрічайте екватор тижня в доброму гуморі й міцно тримайте в руках філіжанку улюбленої кави – заряд батьорості на весь день. Нехай навколо буде якомога більше приємних речей, а співрозмовники лише цікавими. Не перевтомлюйтеся занадто, адже надворі літо, тож найкращі його дні варто залишити для себе. Гарної середи!

На Закарпатті пройдуть Дні туризму

У вівторок, 13 серпня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища пройшла робоча нарада з питань організації та підготовки до проведення Днів туризму на Закарпатті, під час яких в Ужгороді відбудеться ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати-2013».

Генпрокурор Пшонка звільнить прокурорів Мукачева, Мукачівського та Міжгірського районів

Учора Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, який вийшов з відпустки, підписав накази про звільнення прокурорів Мукачева Руслана Біловара , Мукачівського та Міжгірського районів - Романа П'ятки та Богдана Пилипа. Цю інформацію інтернет-виданню Закарпаття онлайн підтвердила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.

Мукачівську лабораторію ветеринарної медицини оштрафовано  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Мукачівську міжрайонну державну лабораторію ветеринарної медицини за зловживання монопольним становищем.

Риба в Ужі могла вимерти через спеку, а не через хімію - ОФІЦІЙНО

У редакцію РІО надійшло повідомлення від місцевих рибалок. Кажуть, що вздовж річки Уж лежить багато мертвої риби, і ширяться чутки, мовляв, у річку потрапила небезпечна хімічна речовина.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат