Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7060, 20

Кращий дошкільний навчальний заклад Закарпаття —   «Веселка» з Мукачева

У четвер, 12 грудня, в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулись урочистості, на яких були підведені підсумки Року дитячої творчості. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, директори навчальних закладів, вихованці та гості свята.

Через погодні умови на закарпатських автошляхах задіяли 56 одиниць техніки та 89 дорожників

Як розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Заяць, станом на сьогодні (12.12.2013) на закарпатських дорогах загального користування чергує 56 одиниць техніки та 89 працівників дорожніх організацій.

Завтра в Ужгороді — акція на   підтримку студентів

Збір, як традиційно, на площі Театральній о 14.00.Планується, що колона студентів рушить з площі до посольств в Ужгороді.

Закарпатці розповідають про Майдан

Євромайдан поповнюється новими мітингувальниками, які схоже, не збираються звідти скоро йти. Принаймні доки не будуть прийняті конкретні рішення стосовно вирішення ситуації, що склалася у країні.

Прокуратура   Ужгорода захистила керівника супермаркету "Велмарт"

Одним із пріоритетних напрямків діяльності прокуратури міста Ужгорода є захист конституційних прав підприємців від незаконного тиску на них з боку контролюючих органів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 12 грудня. Дозвольте собі трохи розслабитися зранку й відволіктися від тривожних думок чи нав’язливих справ. До ароматної кави не зайвою буде порція улюбленого шоколаду чи будь-які інші ласощі. Натомість про важливі зустрічі й завдання також не забувайте, особливо в другій частині тижня. Нехай кава додає бадьорості вашим думкам і сміливості вчинкам. Гарного дня!

А ти за яку Україну?

Ситуація у країні бажає кращого. Закарпатців періодично закликають до мобілізації й безперервно відправляють на Київ. Наразі думки щодо зовнішньополітичної ситуації роздліляються, тому газета "РІО" вирішила дізнатися вашу думку з цього приводу.

Закарпатським пасажирам і перевізникам нагадують про безпеку

Управління Укртрансінспекції у Закарпатській області інформує Вас та акцентує свою увагу на порядку здійснення нерегулярних перевезень пасажирів автобусами.

Балогу проігнорувала і опозиція, і влада

Як відомо, Віктор Балога вів активну піар-кампанію навколо останніх подій в Україні. Здавалося б, у той час, коли про Балогу всі почали забувати, сталися неприємні події в Україні, розгорівся протестний рух і для Балоги настав просто золотий час, щоб знову про себе нагадати. Він навіть змусив активізуватися свого брата Івана, який повинен був збирати сесії облради і робити регулярні заяви, пише сайт Кліпнюс.

Беркут пішов на штурм КМДА (ФОТО)

Близько 9 ранку три автобуси з "Беркутом" заблокували вхід дро КМДА. Правоохоронці пішли на штурм. Про це повідомляє кореспондент Української правди.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 11 грудня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку й не переймайтеся через дрібниці. Ароматне кавування обов’язково задасть настрій на прийдешній день, особливо за участі бажаних співрозмовників. Активного вам дня й корисних справ у середу!

Сергій Ратушняк: «ДОРОЖНЯ КАРТА СТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ» (ОНОВЛЕНО)

Сергій Ратушняк: «Дорожня карта стабілізації ситуації в Україні» (проект; запрошую до співпраці; чекаю на пропозиції)

Румунська мова отримала статус регіональної у Тячівському районі

На сесії районної ради «за» надання румунській статусу регіональної на території району проголосували усі присутні 64 депутати (включаючи й депутати українського походження).
Про це повідомляє інтернет-видання ChernivtsiNews.com.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 10 грудня. Плануйте свій день вже зранку і тоді у вас з’явиться більше часу для себе, а також гармонійного кавування. Зважайте на знаки долі, вона підказує і веде, тож не опирайтеся. Нехай гаряча кава зігріває теплом, а близькі люди - увагою й турботою. Гарного дня!

Реалізацію ялинок котролюватимуть правоохоронці, екологи та лісівники

У понеділок, 9 грудня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада з питань реалізації новорічних ялинок та проведення заходів з охорони шпилькових насаджень від незаконних рубок у передноворічний період.

МНС чергує на перевалах через штормове попередження (ОНОВЛЕНО)

Впродовж найближчої доби на території області діятиме штормове попередження. З огляду на даний факт рятувальники організували чергування автотягачів на основних гірських перевалах краю. Так, на Абранському, Латірському (Воловецький район) та Яблунецькому (Рахівський район) перевалах знаходяться автомобілі високої прохідності (Краз-255 – 2 од, ГаЗ – 66) та шляхопрокладач БАТ-М. Окрім цього, задля обігріву та попередження випадків переохолодження водіїв на даних перевалах розгорнуто два пункти обігріву.

Увага! На дорогу "Мукачево - Рогатин - Львів" зійшла лавина

На 153 км. автодороги державного значення сполученням «Мукачево - Рогатин - Львів» (Рахівський район) обмежено рух для великовагового та пасажирського транспорту у зв’язку зі сходженням лавини. Проїзд легкового транспорту забезпечується силами Державтоінспекції у ручному режимі.

Солотвино просить позбавити його статусу курортної зони

Відповідне клопотання на розгляд районної сесії направила Солотвинська селищна рада.

Зловмисником, який підпалив магазин на Тячівщині,виявився 17-річний хлопець

Нещодавно нічної пори невідомі зловмисники проникли з метою пограбунку в приватний магазин у селі Нересниця Тячівського району. Зловмисники скоїли крадіжку товарно-матеріальних цінностей,а далі підпалили приміщення з метою приховання слідів злочину.

Ужгородська дизайнерка влаштовує ІІ Благодійний показ мод

Захід покликаний допомогти зібрати кошти на лікування хлопчика - Івана Кереканича.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат