Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6840, 20

Закапатці запевняють, що до паводку після зими готові

У середу, 29 січня, під головуванням в. о. віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула відбулася всеукраїнська селекторна нарада Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Закарпаття на засіданні представив перший заступник голови ОДА Ігор Свищо.

Тимчасово закривається пункт пропуску на українсько-словацькому державному кордоні 

На словацько-українському державному кордоні в період з 28 квітня до 30 травня 2014 року тимчасово призупиниться функціонування словацької частини пішохідного пункту пропуску «Вельке Слеменце - Малі Селменці».

Активіст, який голодував, вже вдома

Ужгородський активіст Павло Нечаєв, який оголосив голодування до того часу, поки губернатор Олександр Ледида не піде у відставку, вчора потрапив до лікарні.

Бої між своїми.   Бійки між "Свободою" та активістами Майдану

Ще вчора ввечері у Львові почалися бійки між представниками "Свободи" та активістами Майдану.

Від Закарпатської ОДА відкликали посилену охорону

Наразі з будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації знято посилену охорону. Від сьогодні відновлено стандартне чергування – щодоби на чергування затупає три працівники Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області. Також з вікон при вході до будівлі обласної адміністрації та облради знято захисні щити.

Інспектора Міндоходів затримали на хабарі

Співробітники СБУ в Закарпатській області затримали одного з державних інспекторів ГУ Міндоходів в Закарпатській області, який вимагав від місцевого приватного підприємця неправомірну вигоду.

АНОНС! Круглий стіл "Народна Рада - критерії ефективності"

В четвер, 30 січня, о 14-00 відбудеться круглий стіл
"Народна Рада - критерії ефективності".

У 2014 році новий розмір податкової соціальної пільги

ДПІ у м. Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу всіх роботодавців та бухгалтерів, що 100 відсоткова ПОДАТКОВА СОЦІАЛЬНА ПІЛЬГА у 2014 році - 609 грн.

Чопська митниця Міндоходів: за постановою суду конфісковано майна на понад 21 млн. грн.

Протягом 2013 року на адресу Чопської митниці Міндоходів надійшло постанов суду про конфіскацію майна на загальну суму 21 млн. 110 тис. грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 29 січня. Налаштовуйтеся на гармонійний початок дня з горнятком свіжозвареної кави. Важливі справи чекають ваших мудрих рішень, тож не лінуйтеся і якомога краще проводьте свій ранок. Позитивних митей і бажаних співрозмовників до кавування!

За ужгородськими барикадами(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Своє бажання оглянути побут ужгородських активістів, які мешкають за барикадами зведеними у суботу на пл. Народній, втілюють у життя чимало ужгородців, прихильників мирних протестів.

С. Ратушняк вважає, що Народна Рада в Закарпатті під бандою балог

Політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" скептично прокоментував подію про створення Народної Ради Закарпаття.

Закарпатська облрада вимагає проведення позачергових парламентських і президентських виборів

Сьогодні, 28 січня депутати Закарпатської облради проголосували за утворення Закарпатської Народної Ради. У єдиному рішенні також йдеться про вимогу проведення позачергових парламентських та президентських виборів. Про це повідомляє кореспондент газети РІО.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 28 січня. Намагайтеся не пропускати повз увагу деталей навколишнього світу, адже саме вони можуть ховати в собі найбільші таємниці й підказки. Нехай зимова прохолода приємно бадьорить у супроводі гарячої кави у вашому горняткові. Смачного кавування, і не сидіть склавши руки, бо корисні справи чекають на вас!

Мітингувальник перед Закарпатською ОДА в Ужгороді оголосив голодування(ФОТО)

Учасник ужгородського мітингу Павло Нечаєв сьогодні в надвечір під стінами Закарпатської ОДА оголосив голодування до відставки губернатора Олександра Ледиди.

На Закарпатті зберігається лавинонебезпечна ситуація

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології минулої доби на високогір"ї Закарпатської області морози зменшились до 5°C, пройшов сніг 1 - 3мм.

Грузин по Google maps хотів потрапити до Австрії

Чергового «мандрівника», який минулими вихідними спробував незаконно потрапити з України до Словаччини, за допомогою тепловізора затримали чопські прикордонники.

У Мукачеві застрелили підприємця Планкіна

Відомо ім'я вбитої сьогодні людини. Це власник кав'ярні Time Олексій Планкін. Його застрелили двома пострілами - у голову та живіт.

Закарпатський   "Беркут", який досі пасивно дислокувався у Києві на Банковій, повернувся додому

Делегація майданівців, яка перевіряла присутність закарпатського "Беркуту", підвтердила їх повернення
За словами делегованих Майданом активістів, які перевіряли інформацію керівника обласного управління МВС Василя Варцаби про повернення закарпатського "Беркуту" з Києва, закарпатські силовики дійсно знаходяться на місці, в Ужгороді.

Закарпатські рятувальники готуються до ускладнення погодних умов

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, за повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології в другій половині дня 25 січня та із збереженням вночі 26 січня по території області очікується сильний сніг. На перевалах снігові замети. Місцями посилення вітру 15-20 м/с. 25-27 січня на дорогах ожеледиця.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат