Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6780, 20

У Мукачеві відбудуться весільні шоу-програми

21-23 лютого у Мукачевому на Закарпатті вперше відбудеться цікава весільна виставка «Weddіng goods».

Коні-гуцулики спритніші за арабських!

Табун коней — невеликих на зріст, гарних і доглянутих. Таку картину віднедавна можна спостерігати на околиці курорту «Квітка полонини», що на Свалявщині. Це — коні-гуцулики, які в середині минулого століття, як популяція коней гуцульської породи, почали масово зникати…

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 20 лютого, четвер. Прокидайтеся з ароматом ранкової кави і зважуйте кожен крок, бо йти лише на поклику емоцій - не найкращий час. Нехай сьогодні буде якомога більше хороших новин, а також в загальній атмосфері, яка панує навколо, додасться добра, миру, справедливості й віри у краще майбутнє!

Активіста Ужгородського євромайдану забрала "швидка"(ФОТО)

Сьогодні під час штурму будівлі Закарпатської ОДА постраждав один із активістів Василь Маняк.

Ужгород сьогодні: вибиті двері в ОДА і максимальна кількість закарпатців на Народній

Ужгород приєднався до масових протестів, які сьогодні відбуваються в Україні. Мітингувальники захопили Закарпатську ОДА, працівників у цей час вивели через запасний вихід. Об 11.00 вибили вхідні двері, після чого міліція добровільно вийшла з приміщення ОДА.

Під Рівним спалили автобус з закарпатськими міліціонерами

Люди заблокували автобус, облили його бензином та порізали колеса, інформують рідні правоохоронців, які переповідають слова самих ДАІшників.

Активісти захопили будівлю Закарпатської ОДА

Як повідомляє наш кореспондент, понад тисячу активістів підійшли до будівлі Закарпатської ОДА, потім вибили забарикадовані двері і увірвалися до приміщення.

У Києві застрелили журналіста (ФОТО)

У Лікарні швидкої допомоги помер журналіст газети "Вести" В'ячеслав Веремій, який отримав поранення після зіткнення з "тітушками". Про це повідомила Варта Майдану у лікарні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 19 лютого. Прокидайтеся в бадьорому настрої і не сидіть склавши руки. Пам’ятайте, що безвихідних ситуацій не буває, і радійте можливості робити свій невеликий внесок у важливу справу. Кавуйте з надією і вірою у краще, й усе задумане неодмінно настане!

Київ палає, а на мітингувальників ідуть водомети (трансляція Громадського)

16:48 Озброєні "Беркутівці" з рушницями зі снайперськими прицілами зайняли міст над вулицею Інституцькою біля Майдану Незалежності
Про це йдеться в повідомленні на сторінці Євромайдану у "Твіттері".

Пряма трансляція подій у Києві 18 лютого (ОНОВЛЕНО)

Сутички у Києві тривають. Щойно стало відомо про трьох загиблих, ще семеро знаходяться при смерті.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 18 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі і намагайтеся підтримувати бадьорий настрій протягом дня. Нехай всі справи вирішуються з легкої руки, а горнятко улюбленої кави бадьорить вас до швидкої роботи. Запрограмовуйте хороший настрій й сміливо розпочинайте новий день, адже він неодмінно буде вдалим!

Друзі вітають Сергія Ратушняка!

Сьогодні свій День народження святкує відомий український політик, лідер “Нового Закарпаття”   Сергій Ратушняк.

100-річній жительці Берегівщини вручили паспорт

14 лютого жительці села Батьово, що на закарпатській Берегівщині, Гізеллі Неште виповнилося 100 років.

Закарпатські автомайданівці пікетували мукачівський "Епіцентр"(ФОТО)

У суботу, 15 лютого активісти АвтоМайдану стартували колоною автівок до гіпермаркету "Епіцентр", що в Мукачеві.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 17 лютого. З упевненістю у власних силах і доброму гуморі розпочинайте новий тиждень. Нехай випадкові справи та люди дарують лише позитивні емоції. Заряджайтеся горнятком ранкової кави та не забудьте запропонувати його хорошому співрозмовнику. Тоді ваш понеділок обов’язково матиме вдалий початок!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 14 лютого. Що може бути кращим, ніж ароматна кава зранку від коханої людини. Якщо ж ви лише в пошуках – не розчаровуйтеся, адже сьогодні Святий Валентин придивляється до усіх і цілком можливо, що ваше кохання вже зовсім близько. Гарячих вам ранків і днів зі своїми коханими, а також позитивного завершення робочого тижня!

Середня вартість упаковки медикаментів українського виробника —10,9 гривень, іноземного — 47,9 грн.

Понад 36 мільярдів гривень витратили українці минулого року на ліки. Загалом в країні зареєстровано понад 13 тисяч медпрепаратів. Причому імпортних ліків на ринку втричі більше ніж вітчизняних. Хоча, за твердженням фахівців, наші виробники не поступаються якістю закордонним фармацевтичним компаніям.

2 квартири та будинок закарпатські ветерани-афганці отримали минулоріч

Уже традиційно напередодні відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці   виведення військ з Афганістану, у четвер, 13 лютого, відбулася зустріч очільника краю Олександра Ледиди з представниками громадських організації учасників бойових дій.

Рахівчани долучилися до загальнонаціонального страйку


Про це повідомив активіст координатор страйкомів Рахівського району Юрій Червак.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат