Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6700, 20

Даніеллу Геворкян зняли з посади заступника мера Ужгорода

Щойно депутати Ужгородської міської ради 44 голосами проголосували про зняття з посади заступника мера Даніеллу Геворкян, повідомляє кореспондент "РІО".

Ужгородський виконком у прізвищах(ПОПЕРЕДНІЙ СПИСОК)

Подаємо попередній склад нового виконкому Ужгорода.
Прізвища подані у алфавітному порядку. Нагадаємо, триває запис додаткових бажаючих. Присутні у сесійній залі Ужгородської міськради сваряться. Чи дійдуть згоди поки невідомо.

Межигір’я Янукович втратив, на черзі розкішні маєтки Балоги

Народ показав Януковичу де його місце, він ледве встиг унести ноги з резиденції Межигір’я. Такими ж розкішними маєтками володіє на Закарпатті міністр уряду Азарова-Януковича Віктор Балога.

Новий склад Ужгородського виконкому збільшиться щонайменше в чотири рази

Найгарячіше питання внесене сьогодні на порядок денний сесії Ужгородської міської ради - новий склад виконкому.

Ужгородські депутати внесли на розгляд питання про новий склад виконкому

Щойно депутати на сесії Ужгородської міської ради проголосували за включення питання про новий склад виконкому у порядок денний.

Ващук заявив, що не йде на вибори ректора УжНУ(ДОКУМЕНТ)

І разом із дружиною звільняються з усіх посад вузу.

Андрій Погорєлов почав виясняти на сесії, хто "білий і пухнастий"

Першим "дісталося" депутату Феєру та депутатам-єцівцям Доктору й Семалю.

Депутат Ковальський закликав міську раду до саморозпуску

Наразі триває бурне обговорення стосовно цього питання. У своєму зверненні депутат також наголосив, що готовий скласти свої повноваження.

Ужгородські депутати теж ініціюватимуть саморозпуск?

Із джерел кореспондента "РІО", який наразі перебуває на сесії Ужгородської міської ради, щойно стало відомо про ініціювання деякими депутатами питання саморозпуску.

Понад 40 лікарів вимагають Ужгородську міську раду "забрати руки від пологового"

Зараз має розпочатися сесія міської ради. Наразі депутати лише збираються, натомість у сесійній залі вже присутні понад 4 десятки лікарів з плакатами "Руки геть від пологового".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 28 лютого, п’ятниця. В останній день зими налаштовуйтеся на хвилю позитиву й запрошуйте весну до своїх думок. Нехай ранкова кава зігріває й наповнює оселю затишком. Завершуйте якомога швидше усі важливі справи, адже попереду вихідні. Гарної вам п’ятниці й хорошого релаксу на вихідних!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 27 лютого. З ранковою прохолодою й затишним кавуванням нехай вас осяють кращі думки, бо на початку нового дня так важливо налаштуватися на щось хороше. Нехай оточення сприяє вирішенню всіх важливих справ, а бадьорий настрій не покидає вас навіть у найскладніші хвилини. Смачної вам ранкової кави й хорошої компанії до неї!

Волосянський стане керуючим справами виконкому Ужгородської міськради - джерело

Джерела в Ужгородській міськраді повідомляють РІО, що ймовірно керуючим справами виконкому стане колишній член виконкому Олександр Волосянський.

Ужгородців просять перевірити себе у Державному реєстрі виборців

З метою забезпечення належного формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов внесено зміни до форм подання інформації (наказ Мінрегіонбуду № 533 від 08.11.2013 р.)

Справу проректора Офіцинського перекваліфікують

Про це сьогодні під час сесії Закарпатської обласної ради повідомив в. о. прокурора Закарпатської області Андрій Бакай.

Закарпатські управління працюватимуть без начальників

Сьогодні депутати обласної ради під час сесії зійшлися на думці, що всі управління повинні працювати. Відтак в якості поради звернулися до активістів, які заблокували ОДА, дозволити працівникам управлінь ходити на роботу та розблокувати їхні кабінети.  

Студент-активіст відправив депутатів-регіоналів "на пенсію"

А також закликав всіх обласних депутатів своїми діями підтримувати національні ідеї та національного виробника і пересісти з дорожезних автівок на яких сьогодні приїхали на пленарне засідання на "Дейво сенс".

Сербайло запропонував створити представництво Закарпаття в Брюсселі

Таку пропозицію заступник голови облради Андрій Сербайло озвучив сьогодні на сесії в розрізі питання про пришвидшення роботи з підписання Україною угоди про Асоціацію з ЄС та впровадження безвізового режиму.

Залишки тоталітарного режиму в області ліквідують

Закарпатські депутати сьогодні на черговій сесії підтримали рішення про звернення до районних та селищних рад з проханням ліквідувати на території області залишків тоталітарного режиму. Мова йде про символіку, яка ще десь можливо збереглася в районах та селах, а також про назви вулиць.  

Закарпатські депутати передумали розпускатися

Найголовніше питання - про саморозпуск Закарпатської обласної ради - таки зняли. Опозиціонер Мирослав Білецький таки зняв своє питання. Про це з сесійної зали повідомила кореспондент РІО

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат