Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6740, 20

Волосянський стане керуючим справами виконкому Ужгородської міськради - джерело

Джерела в Ужгородській міськраді повідомляють РІО, що ймовірно керуючим справами виконкому стане колишній член виконкому Олександр Волосянський.

Ужгородців просять перевірити себе у Державному реєстрі виборців

З метою забезпечення належного формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов внесено зміни до форм подання інформації (наказ Мінрегіонбуду № 533 від 08.11.2013 р.)

Справу проректора Офіцинського перекваліфікують

Про це сьогодні під час сесії Закарпатської обласної ради повідомив в. о. прокурора Закарпатської області Андрій Бакай.

Закарпатські управління працюватимуть без начальників

Сьогодні депутати обласної ради під час сесії зійшлися на думці, що всі управління повинні працювати. Відтак в якості поради звернулися до активістів, які заблокували ОДА, дозволити працівникам управлінь ходити на роботу та розблокувати їхні кабінети.  

Студент-активіст відправив депутатів-регіоналів "на пенсію"

А також закликав всіх обласних депутатів своїми діями підтримувати національні ідеї та національного виробника і пересісти з дорожезних автівок на яких сьогодні приїхали на пленарне засідання на "Дейво сенс".

Сербайло запропонував створити представництво Закарпаття в Брюсселі

Таку пропозицію заступник голови облради Андрій Сербайло озвучив сьогодні на сесії в розрізі питання про пришвидшення роботи з підписання Україною угоди про Асоціацію з ЄС та впровадження безвізового режиму.

Залишки тоталітарного режиму в області ліквідують

Закарпатські депутати сьогодні на черговій сесії підтримали рішення про звернення до районних та селищних рад з проханням ліквідувати на території області залишків тоталітарного режиму. Мова йде про символіку, яка ще десь можливо збереглася в районах та селах, а також про назви вулиць.  

Закарпатські депутати передумали розпускатися

Найголовніше питання - про саморозпуск Закарпатської обласної ради - таки зняли. Опозиціонер Мирослав Білецький таки зняв своє питання. Про це з сесійної зали повідомила кореспондент РІО

Заступник Балоги просить опозиційного Білецького зняти питання про саморозпуск Закарпатської облради

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради депутати мають голосувати за рішення про саморозпуск Закарпатської обласної ради. Однак заступник голови обласної ради Івана Балоги Андрій Сербайло просить ініціатора питання - опозиційного Мирослава Білецього зняти це питання.

Закарпатські депутати від ЄЦ і ПР склали повноваженя

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради 3 депутати від Партії регіонів та 2 від ЄЦ склали повноваження. За це проголосували 79 депутатів із 82 присутніх. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Закарпатська обласна рада хоче розпуститися. Голосуватиме за це поіменно

Сьогодні, 26 лютого депутати Закарпатської облради внесли у порядок денний проект рішення про саморозпуск. За це проголосували 58 депутатів із 82 присутніх (всього в облраді 106 депутатів). Про це з сесійної зали повідомила кореспондент РІО.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 26 лютого. Бережіть свої нерви й не переймайтеся через дрібниці. Для чого доводити щось іншим, достатнього того, що ви впевнені у своїх думках. Збирайте їх докупи за чашечкою свіжозвареної кави, і нехай жодна небажана особа чи негативний збіг обставин не примушують вас сумувати. Адже щастя поруч, відчувайте його сповна!

В день розстрілу Майданівців лідер "Правого Сектору" зустрівся з Януковичем

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош зустрічався з Віктором Януковичем у день кривавої бійні на Інститутській у Києві 20 лютого. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Мустафа Найєм.

Щадей з Чучкою почали вирішувати свої питання бійкою

Щадей і Ко вже вирішують свої земельні питання. Тимчасовий мер Ужгорода з "групою підтримки" затіяв бійку з приміським "мером".

Закарпаття виділить 5 мільйонів родинам загиблих на Майдані

Відповідний проект рішення депутатами зареєстровано в обласній раді і завтра буде винесено на розгляд депутатам.

Міністра уряду Азарова-Януковича Балогу нова влада обділила увагою

Міністр МНС уряду Азарова-Януковича Віктор Балога не отримав достатньої уваги при формуванні нової влади. Через це він почав у себе у «Фейсбуці» сердитися.

Після Межигір'я громада повинна інспектувати маєтки Балоги

Таку думку висловив Сергій Ратушняк у виданні "Кліпнюс".

УжНУ йде на вибори ректора (ФОТО, документи)

Сьогодні частина студентів і викладачів УжНУ вимагала відставки ректора Федора Ващука. Від учора деякі студенти перебували у великій залі історичного факультету (колишнього економічного), а викладачі тим часом збирали підписи проти. Натомість профком студентів УжНУ у ході ранкового анонімного голосування з’ясував, що більшість молоді не хоче відставки ректора або ж взагалі нейтрально ставиться до ситуації, бо не розуміє, за які провини треба терміново звільняти Федора Ващука.

Керівником закарпатської міліції знову обрали Варцабу

Сьогодні в залі клубу УМВС Закарпатської області зібрався міліцейський колектив управління для того, щоб вибрати керівника.Джерело: karpatskijobjektiv.com

Федір Шандор виконує обов'язки ректора УжНУ

Про це повідомила кореспондент РІО, яка перебуває у рекораті, де проходить засідання Вченої Ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат