Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6500, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 1 квітня. Будьте готові до того, що сьогодні над вами хтось пожартує і сприймайте все без образ. Нехай ранкова кава додає позитивних емоцій, а також підтримує ваш хороший настрій. Бадьрого вам прокидання і легких корисних справ у вівторок!

"Спорт-тур" просить розслідувати факт збройного захоплення комплексу "Ведмежа діброва"

Інвестиційна компанія "Спорт-тур" розповсюдила заяву з проханням розслідувати належний їй рекреаційний комплекс "Ведмежа Діброва" озброєними бойовиками "Правого сектору"

Лунченко сподівається, що берегівську об'їзну почнуть будувати цього року

Один із проектів, який за словами голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка, потрібно починати саме тепер - це реконструкція майже 100 км закарпатських доріг та будівництво берегівської об'їзної.

В області збирали "податок на губернатора"

Голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко виявив, що нібито для нього збиралися гроші і заявив, що "податок на губернатора" скасовує.

Рахівчанин ледь не спалив себе у власному будинку

29 березня через власну необережність 26-річний мешканець с. Ділове Рахівського району ледь не розпрощався з життям. Пожежу у житловому будинку, яка сталася близько восьмої ранку у суботу, помітили сусіди. Люди негайно увійшли до будівлі, з вікон якої виривались клуби диму. Чоловік знаходився на ліжку, яке вже тривалий час горіло. Його негайно було винесено з кімнати на свіже повітря та доправлено до районного лікувального закладу. У потерпілого медики діагностували термічні опіки ІІ-го А, Б ступеню важкості обличчя, шиї, верхніх кінцівок, спини та опіковий шок.

Угорщина обіцяє допомогти фінансово в укріпленні берегів закарпатської Тиси

26 березня в с. Тарпа (Угорщина)делегація БУВР Тиси на чолі з начальником управління, заступником Уповноваженого Уряду України з питань прикордонних вод Володимиром Чіпаком взяла участь в урочистому відкритті угорського проекту «Комплексна реконструкція та оновлення заплавних територій в регіоні Берег».

В Ужгороді відкрився магазин унікальних, авторських речей для інтер’єру (ФОТО)

Вчора, 31 березня в Ужгороді, по вулиці Фединця, 6 відкрився магазин Be Creative (Interior Decoration Studio).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 31 березня. Налаштовуйте гармонійний настрій завдяки приємним дрібницям, ранковій каві й хорошим розмовам, які приносить перший день тижня. Нехай яскраве сонце лише підсилює ваше прагнення попрацювати активно для того, аби залишити час і для себе. Гарного понеділка й смачного кавування!

Оприлюднено список картин, які зникли на дачі Медведчука після відвідин Правого сектора

«Спорт-Тур» оприлюднив фото картин, викрадених з маєтку Медведчука після відвідин туди бойовиків "Правого сектора"

Громада Рахівщини також підтримала Сурмачевського

28 березня 2014 року у місті Рахів на площі перед районним будинком культури відбувся мітинг.

Учасники київського Євромайдану Рахівщини закликали підтримати Сурмачевського на посаду голови РДА

Мешканці Рахівщини, які брали безпосередню участь в подіях на київському Євромайдані, закликають підтримати Івана Сурмачевського на голову Рахівської РДА.

Іван Бушко: «Прагнення русинів до самовизначення – не сепаратизм»

Останні кілька тижнів у світлі кримських подій вже неодноразово вибухав скандал із сепаратистськими закликами закарпатських русинів. Мало кому відомий у Закарпатті, зате, схоже, затребуваний у Росії русин Петро Гецко звертався до президента Росії Володимира Путіна, виступав на російському телебаченні і все розповідав про те, як важко живеться русинам в Україні, як їх утискають, асимілюють і не дають можливості зберегти свою мову та культуру.

Балога захотів ще більше влади і ще більше земель для себе

Віктор Балога має надмірні апетити. На своїй сторінці у «Фейсбук» він подав три критерії реформ у самоврядуванні, які потрібно реалізувати терміново.

Ужгородці чекають фонтан на Народній

З приходом весни закарпатці все частіше виходять погуляти в парки, сквери чи просто пройтися центром міста, ловлячи перші теплі, весняні промені сонця. Не минають ужгородці і нової площі, що розташована біля головної будівлі області.

Банду наркотрговців щойно затримали в Хусті

Щойно в Хусті затримали групу, що довгий час займалася збутом наркотиків у районі, зокрема і у розважальних закладах. Про це rionews повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

У Мукачеві - шоколадна писанка - з вагою 24 кг і собівартістю 10 тисяч гривень (ФОТО)

Вчора, 27 березня у центрі Мукачева, у "Кондитерському домі BONDARENKO" відкрилася шоколадна виставка Великодньої тематики, яка триватиме до найочікуванішого свята.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 28 березня. Проводьте цей день у хорошій компанії, не перевтомлюйтеся, адже останні дні березня вартують позитивних митей. Ароматна кава обов’язково надихатиме вас на корисні справи, якщо будете підсолоджувати її хорошими спогадами. Вдалого вам релаксу на вихідних та успішного завершення робочого тижня!

Із закарпатської дачі кума Путіна — Медведчука — зникли старовинні ікони

Про це заявив директор інвестиційної компанії «Спорт-Тур» Олександр Яковлєв.

В Ужгороді обговорили захист прав дітей-біженців


26-27 березня в Ужгороді в рамках програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні проходив регіональний тренінг “Діти, розлучені з сім’єю. Право на захист та притулок ”. У його роботі взяли участь представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Аксана Філіпішин, координатор дитячих програм Представництва ХАЙЕС в Україні (Фонд допомоги біженцями та переселенцями ) Діна Гуд, представники міграційної служби області, освіти, охорони здоров’я, органів опіки, неурядових організацій.

Міграційна служба Закарпаття просить врегулювати правову колізію

Головне управління ДМС України в Закарпатській області повідомляє, що в результаті перевірки прокуратурою області якості надання адміністративних послуг були виявлені факти неузгодженості норм чинного законодавства щодо вартості паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Їх вирішення не належить до компетенції органів виконавчої влади на місцях. Адже наявною є правова колізія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат