Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6420, 20

В країни ЄС із Закарпаття експортовано товарів вартістю понад 3 млрд. грн.

Протягом І кварталу цього року суб’єкти підприємницької діяльності експортували товарів на суму 3 млрд. 143 млн. грн., – інформують фахівці Чопської митниці Міндоходів.

Закарпатські аграрії посіяли понад 6 гектарів ярих зернових культур

За інформацією заступника директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Юрія Леся, господарствами краю завершено посів ранніх ярих зернових культур. На ранніх посівах ярого ячменю, пшениці та вівса отримані сходи.

Гриценко: Кримчани швидко «протверезіють» від путінської Росії

Мешканці Криму можуть дуже швидко змінити своє ставлення до Росії. Про це на прес-конференції в Рівному заявив кандидат у Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Єврокар скорочує діяльність у Східній Україні

Компания вывозит автомобили из дилерских центров. Об этом в интервью ЛІГАБізнесІнформ сообщил глава наблюдательного совета ЧАО Еврокар (собирает автомобили Skoda на заводе в Закорпатской области), Олег Боярин.

В Ужгороді — новий прокурор. Сесія привітала його оплесками  


Сьгодні під час сесії Ужгородської міської ради секретар ради — в.о. міського голови   Віктор Щадей представив депутатам   нового прокурора міста   Володимира Гаврилюка.

У Тячівському РВ УМВС оголошено тривогу та негайний збір особового складу

Так керівництво перевіряло готовність особового складу до непередбачуваних обставин.

Чому не було фестивалю Писанки?

До редакції звернулася читачка з Ужгорода Марія Диковець і запитала, чому цього року на площі Народній в Ужгороді не провели фестиваль Писанки, як це було в минулому році.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 23 квітня. Релаксуйте в екватор тижня, якщо справи чи люди примушують вас занадто напружуватися. Короткий відпочинок у бажаній компанії обов’язково піде на користь і допоможе зосередитися на важливих рішеннях. Нехай весняна свіжість ранку й аромат улюбленої кави додають гармонії та сприяють у всіх рішеннях. Приємного прокидання у середу!

Павла Нагірного екстрадували в Україну  

Сьогодні, 22 квітня на міжнародному пункті пропуску «Тиса» Державної прикордонної служби України, за клопотанням прокуратури області, Павла Нагірного було передано в порядку екстрадиції угорською стороною представникам правоохоронних органів України.

Убивство на АЗС у Солотвині є продовженням 90-х?

За інформацією джерел місцевого порталу Tyachiv.com.ua, зухвале вбивство цієї ночі жителя Нижньої Апші, якого прямо в автомобілі розстріляли невідомі, стало продовження кримінальних розбірок та переділом сфер впливу між місцевими угрупуваннями.

Петрушка очолив Берегівщину

Турчинов призначив голову Берегівської РДА. Її очолив   Іштван Петрушка.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 22 квітня. З думкою про щось приємне і приємними згадками про щойно минулі свята розпочинайте новий день і тиждень. Нехай ранкова кава пробуджує позитивні емоції, а процес кавування у бажаній компанії додає гармонії сьогоднішньому ранку. Налаштовуйте себе на корисні справи, нехай ніщо не перешкоджає реалізації ваших задумів. Гарного дня!

У Виноградові є культове місце, де випікають паски

В останні перед пасхальні дні   у Виноградові   засилля транспорту. Сьогодні,   Великодньої   п’ятниці, центральна вулиця Миру перетворилася у суцільну парковку автомобілів. Таке враження, ніби всі газдині району одночасно з’їхалися сюди за продуктами до святкового столу, а також до великоднього кошика. Головний предмет закупівлі, звичайно ж, паска.

Податкову знижку допоможе отримати декларація

Громадяни – платники податку на доходи фізичних осіб, які мають право на податкову знижку, для її отримання повинні подати декларацію про майновий стан і доходи. Декларація подається до податкової інспекції за місцем проживання фізичної особи, за яким вона перебуває на обліку як платник податку.

В Ужгороді обговорили новий формат взаємовідносин між Україною та Словацькою Республікою

Вчора, 17 квітня 2014 року в місті Ужгороді з робочим візитом перебував Державний секретар Міністерства закордонних справ і європейських питань Словацької Республіки Петер Буріан.

В Ужгороді на Великдень перекриють рух (СХЕМА)

Прес-служба Ужгородської міської ради розповсюдила карта-схему перекриття руху автомобілів на час освячення пасок 19.04-20.04.

Президентська гонка: третій не зайвий

Виборча кампанія стартувала і на неї залишилося зовсім мало часу. До пари лідерів додався третій...

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 18 квітня. Налаштовуйте гармонійний настрій завдяки приємним дрібницям, ранковій каві й хорошим розмовам, які зав’язуються з цікавими людьми. Нехай яскраве сонце лише підсилює ваше прагнення попрацювати активно і добре підготуватися до свят. Гарного дня й смачного кавування з улюбленими солодощами!

Андре Тан приїде в Ужгород

26 квітня модний український дизайнер відвідає Ужгород.

Закарпатські співробітники СБУ виявили схованку з мінометними мінами


11 квітня ц.р. у лісосмузі на території Воловецького району Закарпатської області співробітники СБУ виявили схованку із боєприпасами часів Другої світової війни.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат