Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6460, 20

127 кримчан переселилися на Закарпаття


У вівторок, 15 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко взяв участь у всеукраїнській урядовій селекторній нараді з питань переселення мешканців АР Крим та м. Севастополя у регіони України.

Пікет обленерго (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні вранці під стінами будівлі ВАТ "Закарпаттяобленерго", що у с. Оноківці відбувся пікет.

«Демократія» по Рахівськи.

Черговий лист в редакцію з Рахівщини

Газифікацію населених пунктів Закарпаття контролюватимуть

У вівторок, 15 квітня, до Закарпаття приїхав заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Ігор Прокопів. У   облдержадміністрації відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих населених пунктів та модернізації газотранспортної системи.

У Закарпатті пройдуть дні буддійської культури (ПРОГРАМА)

24 квітня в Ужгороді традиційним ударом в гонг відкриється виставка "Скарб Тибету", яка вперше проходитиме на Закарпатті в рамках Днів буддійської культури.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 15 квітня. Нехай ваш вівторок стартує корисними справами. Бадьоріться ароматом свіжозвареної кави, не бійтеся перешкод, адже вони лише підтверджують те, що ви рухаєтеся в потрібному напрямку. Смачної вам кави у файному горняткові, з ласощами, та загалом вдалого дня!

Закарпатці можуть уникнути подвійного оподаткування

Суб’єкт господарювання, який нараховує та виплачує дохід підприємцю-фізичній особі від здійснення нею підприємницької діяльності, має право не утримувати з неї податок на доходи. Це можливо, якщо підприємець надасть копію документа, який підтверджує, що він є   зареєстрованим суб’єктом підприємницької діяльності. Зазначена норма стосується підприємців, які знаходяться на загальній системі оподаткування.

«Закарпаттяобленерго» відкрило консультаційний центр

У ПАТ «Закарпаттяобленерго» працює Інформаційно-консультаційний центр, а також Комісія ІКЦ, створена для розв’язання суперечностей та конфліктних ситуацій, які можуть виникнути між компанією та споживачем

Закарпатські дороги цьогоріч "підлатають" на   56 млн.

Сьогодні 14 квітня на комісії Закарпатської облради з питань розвитку продуктивних сил, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестиції депутати-регіонали обговорили "пакращення" в дорожній галузі за минулої влади.

На Закарпатті через паління в ліжку упродовж доби загинуло двоє людей

13 квітня о 06:25 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Драгово на вулиці Франка Хустського району горить житловий будинок. На місце події одразу виїхали вогнеборці місцевого державного пожежно-рятувального поста та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. О 06:35 бійці ДСНС зуміли локалізувати стихію, а о 10:10 повністю її ліквідували.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 14 квітня. З приємними спогадами про вихідні і надіями на щось обов’язково хороше розпочинайте новий тиждень. Збирайте за горнятком кави бажаних співрозмовників. Із душевних розмов й улюбленого напою обов’язково розпочнеться щось цікаве. Гармонійного понеділка й корисних справ сьогодні!

Рахівські виборці звернулися до депутата Медведя щодо підтримки провокаторів

Звернення рахівчан до депутата Медведя надійшло в редакцію

«Нарешті!». Про ситуацію на Рахівщині.

Ще один лист в редакцію про останні події на Рахівщині

Ющенко заявив, що Тимошенко - "хімічна проблема" України

Екс-президент України Віктор Ющенко заявив, що кандидат в президенти України Юлія Тимошенко є "стовідсотковою хімічною проблемою України". Про це він сказав під час презентації своєї книги "Недержавні таємниці. Нотатки на полях пам'яті".

На Ужгородщині біля залізничної колії виявлено боєприпаси часів війни

10 квітня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області здійснено виїзд в село Концово, Ужгородського району. Повідомлення надійшло о 20:33 від охоронців залізниці.

Замість Доктора земельну комісію очолить Кручаниця

Щойно затвердили новий склад земельної комісії.

Депутати обговорюють, як обрати новий склад земельної комісії

Наразі в сесійній залі Ужгородської міської ради між депутатами триває бурне обговорення стосовно зміни персонального складу земельної комісії.

80 працівникам на Ужгородщині три місяці не платять зарплату – прокуратура розпочала кримінальне про

Ужгородська міжрайонна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати 80 працівникам ДП АПФ «Леанка» на суму майже 187 тис.грн.

В Ужгороді буде громадська рада

Створення громадської ради підтримали 48 депутатів із 53 присутніх. Про це щойно з сесійної зали Ужгородської міської ради повідомив кореспондент rionews.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат