Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6560, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 19 березня. Намагайтеся тверезо оцінювати світ, і тоді у вас буде менше приводів для розчарувань. Нехай ароматна кава у хорошій компанії надихає вас на вдалий початок справ. Будьте в курсі найважливіших подій з Rionews, налаштовуйтеся на позитив. Гарної вам середи!

Кандидатури на заступників губернатора подані на затвердження

Про це сьогодні під час представлення кандидатур на посади голів РДА повідомив голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

Лунченко оприлюднив прізвища кандидатів у керівники районів(СПИСОК)

Сьогодні о 18.00 голова Закарпатської ОДА оприлюднив кандидатів голів райдержадміністрацій. Валерій Лунченко закликав громадськість реагувати на ці кандидатури - дати їм оцінку.

Погорєлов судитиметься за   крісло мера ?

Екс-очільник обласного центру, якого відсторонила міська рада під тиском громадськості, звернувся з адміністративним позовом до суду, аби повернути собі повноваження.

Громадяни Берегівщини вже задекларували 1,9 млн. грн. доходів

Мешканці Берегівщини активно декларують свої доходи, отримані у 2013 році.Громадяни, які зобов’язані подати декларацію про доходи, з початку року задекларували доходи на суму 1,9 млн. грн. зі сплатою податку на доходи фізичних осіб 257,3 тис. грн.

На Ужгородщині піротехніки ДСНС вилучили та знешкодили три боєприпаси

З приходом теплих весняних днів побільшало роботи у піротехніків Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Майже щодня з різних куточків області до рятувальників надходять повідомлення про  виявлення вибухонебезпечних предметів.

Яценюк пообіцяв Лунченку підтримку регіону

Протягом трьох днів, 15-17 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко перебував у відрядженні у столиці України.

Хто хоче керувати на Рахівщині

Редакція отримала листа з Рахівщини, у якому чітко видно, що зміну влади тут сприймають виключно в особистих інтересах деяких політиків.

З магазину викрали комп’ютерної техніки на 70 тис. грн.

Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від власника одного з магазинів з продажу комп’ютерної техніки у м.Іршава про те, що невідомі особи скоїли крадіжку портативних комп’ютерів (ноутбуків), мобільних телефонів та іншої побутової техніки на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

Ужгородські міліціонери переодяглися у літнє

З метою перевірки стану обмундирування, зовнішнього вигляду та навичок стройової підготовки в Ужгородському міськвідділі міліції пройшов стройовий огляд.

Засуджено контрабандиста наркотиків

Вступив у законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно громадянина України, якого визнано винним у вчиненні контрабанди наркотичного засобу – смоли канабісу.

За 5-тисячний хабар помічницю судді позбавили права обіймати посаду рік

Вступив у законну силу вирок Перечинського районного суду Закарпатської області стосовно тепер уже колишньої помічниці судді Ужгородського міськрайонного суду, яка вимагала та одержала від місцевого мешканця 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Прокуратура Закарпаття попередила незаконне вибуття 30 га землі

Понад 30 га землі залишилось у державній власності.

Вітчизняні та іноземні бізнесмени говоритимуть про меблеве виробництво

27 березня 2014 року, о 10 00, у приміщенні Закарпатської торгово-промислової палати (м.Ужгород, вул. Грушевського, 62) відбудеться бізнес-зустріч представників вітчизняних та іноземних підприємств, торгово-посередницьких організацій, приватних підприємців.

Червоний хрест відкрив пункти для прийому допомоги потребуючим

Товариство Червоного Хреста Закарпаття відкрило пункти прийому товарів першої необхідності для виконання гуманітарної місії допомоги потребуючим.

Голову сільради на Ужгородщині звільнили з посади за те, що виділив земельну ділянку сину

Сільського корупціонера викрили працівники Закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Угорщина та Центральна Європа підтримують суверенітет України

Про це заявив один із керівників Міністерства закордонних справ Угорщини

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 18 березня. Налаштовуйтеся на гармонію вже з першим ковтком ароматної кави. Дбайте про дрібниці – й не доведеться хвилюватися про велике. Нехай з ранковим промінням весни прибудуть хороші думки, які підсилюватимуть віру у власні сили й можливість змінити світ навколо. Тому швидко допивайте улюблений напій і гайда до роботи!

55-річний житель Воловеччини двічі поспіль ледь не спалив своє житло

15 березня о 12:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Ковпака, що в селі Нижні Ворота Воловецького району. Загорання на даху даного будинку помітили пильні сусіди, вони й повідомили рятувальників.

З 31 березня Укрзалізниця призупиняє   продаж квитків на Схід і Південь

З 31 березня по 18 квітня Укрзалізниця призупиняє попередній продаж квитків на потяги, які курсують на ділянці Миронівка – Тараса Шевченка – Знам’янка. Зокрема, це поїзди з Києва до Сімферополя, Запоріжжя, Дніпропетровська та інші, - пише Українська правда.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат