Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6480, 20

Павла Чучку вже сьогодні можуть позбавити депутатства

Відповідний проект рішення внесений на розгляд депутатам на черговій сесії Ужгородської міської ради, яка розпочала свою роботу сьогодні о 10.00.

Гуртожиток на вул. Джамбула передали у комунальну власність

Про це щойно повідомив кореспондент rionews з сесійної зали Ужгородської міської ради.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 11 квітня. Заряджайтеся порцією позитиву вже зранку – кавуйте у компанії приємних співрозмовників і додавайте до улюбленого напою смачні солодощі. Нехай успіх буде прихильним до вас у всіх справах. Не перенавантажуйте себе в останній день тижня. Хорошого релаксу на вихідних і корисної вам п’ятниці!

На добудову нового хірургічного комплексу потрібно ще три мільйони гривень

У четвер, 10 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації відвідав будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні.

Сесія Ужгородської міськради позбавить Павла Чучку депутатства

Проект рішення Про дострокове припинення повноважень депутата Ужгородської міської ради VI скликання.

Закарпатці готові дати відсіч агресорові

Поки Російська Федерація «бикуватиме» на східних кордонах нашої держави більше півтисячі закарпатців захищатимуть Вітчизну в своїх підрозділах. Традиційно, у квітні-травні в Збройних Силах України відбувалися урочистості з нагоди звільнення військовослужбовців, які відслужили встановлені строки строкової військової служби. Минулого року до Українського війська у весняну та осінню призовні кампанії було призвано 12,5 тисяч осіб, відповідно – 7,5 та 5 тисяч громадян.

«Небайдужі рахів’яни» загнані в глухий кут екстремізму

Політичне банкрутство активістів, чи як вони себе самі назвали «небайдужих рахів’ян»,   у боротьбі проти Сурмачевського у Рахівському районі очевидне.

Активісти ФРОНТУ ОПОРУ почали нищити рекламоносії, які псують вид старого Ужгорода

До редакції надійшла заява активістів молодіжної організації ФРОНТ ОПОРУ, у якій вони закликають керівників рекламних агентств поважати своє місто.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 10 квітня. Бадьоріться ароматом свіжозвареної кави й активно приступайте до роботи. Четвер – якнайкращий час подумати про швидке виконання справ і спланувати бажаний відпочинок. Нехай ранкова кава смакує в компанії бажаних співрозмовників. Успішних починань вам у четвер!

Скільки коштує війна проти вибору жителів Рахівського району

Черговий лист в редакцію з Рахова (правопис збережено)

Рахівчани звертаються до правоохоронців з проханням покарати провокаторів

Відразу два звернення до правоохоронців надійшли і на адресу нашої редакції від рахівчан, яким набридли терористи-балогівці.

З початку року платники Перечинщини перерахували до бюджету 10 мільйонів гривень

Це на 2 мільйони гривень, або 25,8% більше, ніж за січень-березень 2013 року.

Ліки на Закарпатті подорожчали до 80 %, а то й удвічі  

В облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулася робоча нарада з питань цінової ситуації, яка склалася нині на регіональному ринку лікарських засобів.

Сатанинське кубло у Рахові виявилося бутафорним

Інформація про виявлення дивного місця в одній із закинутих будівель у Рахові сколихнуло Закарпаття. До Рахівського райвідділу міліції надійшла інформація від працівника Державтоінспекції про те, що до нього звернувся громадянин та повідомив, що виявив в напіврозваленій будівлі дивні речі: на землі голову свині, на стінах незрозумілі малюнки та інші речі, які його насторожили.

На Рахівщині терористи перекрили дорогу. Міліція бездіє

До редакції надійшов лист, у якому читач обурюється перекриттям дороги якимось молодиками.

Нова влада дає в Ужгороді землю, не дивлячись на мораторій. Навіть під крумплі

На цьоготижневу, 11 квітня, сесію Ужгородської міської ради депутатам видали… методичку. Саме товщиною з добру методичку пакет із 20 проектів рішень, які виносяться на засідання і стосуються тільки земельних питань.

Закарпаття долучиться до 7 Київського Безпекового Форуму

10-11 квітня ц.р. в Києві відбудеться 7 Київський Безпековий Форум, який започаткований в 2007 р. Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну». Форум є основною регіональною платформою для обговорення на найвищому рівні найактуальніших проблем безпеки Чорноморського регіону і всієї Європи.

КАДРОВІ ЗМІНИ: Чопська митниця Міндоходів має нового начальника

Ігоря Стрічика призначено в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 9 квітня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій і наповнюqте оселю ароматом свіжозвареної кави. Компанія бажаних співрозмовників нехай доповнює цю ранкову ідилію та надихає на хороший день. Віддавайте перевагу передусім корисним для вас справам, цілком можливо, що небажані потім не доведеться допрацьовувати. Гарного дня й смачного кавування!

На Закарпатті вивезли піщано-гравйної суміші на 3 тисячі гривень

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закрпатській області проведено позапланові перевірки дотримання природоохоронного законодавства на землях водного фонду Тячівського та Мукачівського районів. В ході здійснення заходів державного нагляду (контролю) було виявлено факти самовільного видобутку піщано-гравійної суміші із застосуванням спеціальної техніки в межах прибережних захисних смуг річок Тересва та Латориця. Держекоінспекцією проведено розрахунки збитків, завданих державі внаслідок таких неправомірних дій, на загальну суму 3132 грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат