Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6520, 20

Закарпатський Правий Сектор здав "ліву "зброю

Вчора Володимир Гласнер, речник Правого Сектору на Закарпатті,   повідомив, що сьогодні пообіді Правий Сектор планує показати приклад всій Україні та здати свою легальну зброю правоохоронцям.

Зробимо Закарпаття чистим!

12 квітня 2014 року українці власноруч прибиратимуть сміття у своїх містах у рамках акції «Зробимо Україну чистою!».

Студенти УжНУ спілкувалися з Генконсулом Словаччини

1 квітня Генеральне консульство Словаччини в м. Ужгороді провело інформаційну зустріч для студентів V-го курсу факультету міжнародних відносин (спеціальність – «країнознавство») Ужгородського національного університету.

Аксьоновщина на Гуцульщині

Боротьба за посаду голови Рахівської РДА — випробування для Лунченка

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 3 квітня. Звертайте увагу на приємні речі навколо себе й не впускайте нудьгу у свої думки. Нехай аромат улюбленої кави налаштовує вас на гармонійне сприйняття свого оточення, а також спонукає до роботи. Будьте в курсі найважливіших справ з Rionews, не переймайтеся через дрібниці. Гарного дня!

Російського бізнесмена у Мукачеві вбив родич екс-дружини

Мукачево.net вдалося дізнатися ексклюзивні подробиці резонансної справи, яка сколихнула місто та всю область наприкінці січня цього року. Наразі інформація є неофіційною, але достовірною, і буде підтверджена вже незабаром.

Правий сектор знав, що їх хотіли зачистити на дачі Медведчука

"Нам було відомо про усні накази стосовно застосування зброї відносно нас, коли ми тримали під охороною об’єкт "Ведмежа діброва", - повідомив прес-секретар Правого сектор в області Володимир Гласнер.

О. Сачко: Вся зброя обласного Правого сектору - офіційна

"Зброя, яка в нас є, з якою ми виходили на патрулі, з якою ми захищали від мародерства, ми її не приховуємо, вона є офіційно зареєстрованою", - прокоментував питання зброї сьогодні під час прес-конференції лідер обласного ПС Олександр Сачко.

Правий сектор цікавить як 220 гектарів лісу перейшли у приватну власність

Як у власності приватної структури (об’єкт "Ведмежа діброва") опинилося 220 гектарів лісу і хто їй виділив таку площу має намір з’ясувати закарпатський Правий сектор. З відповідною заявою керівник ПС в області Олександр Сачко планує звернутися до прокуратури.

Закарпатський Правий сектор звернеться до правоохоронців

Олександр Сачко, керівник Правого сектору на Закарпатті повідомив про намір звернутися в міліцію з відповідною заявою стосовно неправдивих звинувачень у крадіжках картин в адресу організації з боку формального власника турбази "Ведмежа діброва", яка кілька днів перебувала під контролем Правого сектору.

За 90 днів надійшло 32 звернення до   «Пульсу» Міндоходів у Закарпатській області

Антикорупційний проект «Пульс» працює з метою подолання корупції, ліквідації перешкод, що заважають створенню сприятливого бізнес-клімату, усунення непорозумінь у спілкуванні громадян із посадовими особами органів Міністерства доходів і зборів України усіх рівнів. За словами фахівців Міндоходів, цей сервіс є ефективним індикатором якості взаємодії бізнесу та органів доходів і зборів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 2 квітня. Не розслабляйтеся в екватор тижня, адже попереду це багато цікавого й корисного. Нехай справи розпочинаються з легкої руки й завершуються бажаним результатом. Не забувайте про ранкову каву – неодмінний атрибут хорошого ранку. Бадьрого прокидання й позитивних вражень від середи!

На Рахівщині діє антимайдан

Черговий лист надійшов на адресу редакції про події в Рахівському районі (текст оригіналу)

Чопська митниця Міндоходів: з початку року за постановою суду конфісковано майна вартістю майже 2,5

Протягом трьох місяців 2014 року на адресу Чопської митниці Міндоходів надійшло постанов суду про конфіскацію майна на загальну суму 2 млн. 490 тис. грн.

«Березневий» ЄСВ на Закарпатті склав   майже 219 млн. грн.

Таку суму було сплачено 42 676 платниками Єдиного соціального внеску, зареєстрованими на початок березня 2014 року. З них юридичних осіб – 5 863, а фізичних – 36 813.

На Іршавщині прийняті перші заяви на отримання паспорта від кримчан

На виконання доручення голови Державної міграційної служби України у підрозділах ГУ ДМС України в Закарпатській області створені всі умови для першочергового надання адміністративних послуг громадянам, які в силу обставин змушені були покинути окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і переїхати на тимчасове проживання на Закарпаття.

20 учасників   Майдану з Закарпаття відбули   на оздоровлення до   Словаччини

Сьогодні у Словацькому консульстві, що в місті Ужгород, відбулися урочистості з приводу від'їзду українських майданівців на оздоровлення до Словаччини.

Перехожий знайшов пакет зі зброєю біля смітника

Неподалік пожежної частини на вул.Павловича в Ужгороді випадковий перехожий знайшов чорний поліетиленовий пакет, з якого виступав предмет,   з виду схожий на дуло рушниці. Підозріла знахідка лежала біля сміттєвого контейнера.

Офіційний Будапешт не поділяє думки угорських організацій щодо подвійного громадянства і утиски

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко прокоментував заяву щодо національно-культурної автономії угорців та подвійного громадянства, яку нещодавно розповсюдили угорські організації Закарпаття.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 1 квітня. Будьте готові до того, що сьогодні над вами хтось пожартує і сприймайте все без образ. Нехай ранкова кава додає позитивних емоцій, а також підтримує ваш хороший настрій. Бадьрого вам прокидання і легких корисних справ у вівторок!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат