Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6580, 20

Керівників управлінь ОДА призначать наступного тижня


Під час сьогоднішньої зустрічі на Площі Народній з громадськими активістами щодо узгодження кандидатур на посади голів РДА, було підняте питання звільнення з керівних посад начальників управлінь обласної адміністрації, призначених попередньою владою. Зокрема, мова йшла про начальника управління охорони здоров’я Романа Шніцера.

На Закарпатті борги по зарплаті 5390,9 тис. грн.


Сьогодні, 20 березня, під головуванням в.о. заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з райдержадміністраціями, міськвиконкомами з питань погашення заборгованості із виплати зарплати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

Про вартість паспорта. Офіційне роз’яснення

Останнім часом почастішали спекулятивні розмови навколо вартості закордонного паспорта. Певні сили, збурюючи настрої закарпатців, наполягають, що цей документ має коштувати 170 гривень.

Правий сектор примушує першого заступника закарпатського прокурора Кайло писати заяву перед ОДА  

Прямо зараз, перед Закарпатською ОДА відбувається чергова люстрація. Про це з місця події повідомляє кореспондент РІО.

Погорєлов сказав, що Ужгород під виглядом революції опинився в руках мукачівських загарбників

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Ужгородської міськради, син екс-мера Ужгорода Віктора Погорєлова - Андрій Погорєлов. Подаємо пряму мову.

Прокуратура Ужгорода: паспорт коштує 170 грн (ФОТО)

Прокуратура Ужгорода підтвердила, що закордонний паспорт коштує 170 гривень. В Ужгороді набрала обертів всеукраїнська кампанія "СТОП свавіллю в паспортних столах!".

Сьогодні День весняного рівнодення: розпочинається новий тропічний рік

20 березня – День весняного рівнодення. Це одне з унікальних явищ природи, коли говорячи науковою мовою, «центр Сонця в своєму видимому русі по екліптиці перетинає небесний екватор».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 20 березня. Зустрічайте новий день у доброму гуморі й пам’ятайте, що будь-які зміни в житті – чергова можливість для кращого життя. Не переймайтеся через дрібниці. Нехай горнятко улюбленої кави зігріває вас і ваших співрозмовників. Гарного дня й корисних справ у четвер!

Ініціатива «Дім Друзів в Закарпатті» закликає небайдужих долучатися до допомоги кримчанам!

Минулої суботи, напередодні кримського референдуму, в Ужгороді пройшла громадська акція «Крим – це Україна», на якій було проголошено про створення в Закарпатті органу для допомоги біженцям з Криму.

Кого блюзніри штовхають на голову Іршавської РДА

Так склалося, що Іршавщина традиційно була оплотом «Єдиного центру» в Закарпатті. Саме тут проводилися експерименти із налагодження різного роду політичних схем. І ситуація в районі, фактично, відображала картину всієї області. Так відбувається і цього разу, коли захоплення влади на Іршавщині перегукується із подіями у всіх регіонах Закарпаття.

Міліція закликає громадян здавати нелегальну зброю

Останнім часом в Україні, й зокрема на Закарпатті, побільшало тяжких злочинів, в першу чергу розбійних нападів, із застосуванням зброї. Аби запобігти новим злочинам, міліція закликає громадян здавати незареєстровану зброю.

Уряд Угорщини вважає референдум у Криму нелегітимним

Міністерство закордонних справ Угорщини офіційно заявило, що Уряд Угорщини вважає нелегітимним та протизаконним проведений 16 березня 2014р. в АР Крим референдум та його результати.

Делегація Чеської Республіки спілкувалася з керівництвом Закарпатської ОДА

У вівторок, 18 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко поспілкувався із Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом. На зустрічі також були присутні заступник голови облдержадміністрації Андрій Сербайло та Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мирослав Кліма.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 19 березня. Намагайтеся тверезо оцінювати світ, і тоді у вас буде менше приводів для розчарувань. Нехай ароматна кава у хорошій компанії надихає вас на вдалий початок справ. Будьте в курсі найважливіших подій з Rionews, налаштовуйтеся на позитив. Гарної вам середи!

Кандидатури на заступників губернатора подані на затвердження

Про це сьогодні під час представлення кандидатур на посади голів РДА повідомив голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

Лунченко оприлюднив прізвища кандидатів у керівники районів(СПИСОК)

Сьогодні о 18.00 голова Закарпатської ОДА оприлюднив кандидатів голів райдержадміністрацій. Валерій Лунченко закликав громадськість реагувати на ці кандидатури - дати їм оцінку.

Погорєлов судитиметься за   крісло мера ?

Екс-очільник обласного центру, якого відсторонила міська рада під тиском громадськості, звернувся з адміністративним позовом до суду, аби повернути собі повноваження.

Громадяни Берегівщини вже задекларували 1,9 млн. грн. доходів

Мешканці Берегівщини активно декларують свої доходи, отримані у 2013 році.Громадяни, які зобов’язані подати декларацію про доходи, з початку року задекларували доходи на суму 1,9 млн. грн. зі сплатою податку на доходи фізичних осіб 257,3 тис. грн.

На Ужгородщині піротехніки ДСНС вилучили та знешкодили три боєприпаси

З приходом теплих весняних днів побільшало роботи у піротехніків Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Майже щодня з різних куточків області до рятувальників надходять повідомлення про  виявлення вибухонебезпечних предметів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат