Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2620, 20

У Хусті побили іноземця

26 березня, до хустських правоохоронців звернувся громадянин іноземної держави та повідомив, що невідома особа спричинила йому тілесні ушкодження. Інцидент стався біля одного з місцевих готелів.

На Хустщині 20-річний молодик викрав гроші з каплички

Співробітники Хустського відділу поліції затримали мешканця села Нанково, якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці грошей зі скриньки для пожертв. Крадені гроші вилучили та розпочали розслідування.

Під час спецоперації "Мігрант" в Закарпатті виявили 50 нелегалів

У краї триває спецоперація під умовною назвою «Мігрант», в ході якої працівники поліції, міграційної служби та прикордонники затримали вже понад півсотні нелегальних мігрантів.

На Хустщині вантажний потяг протаранив джип

Сьогодні, 25 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Велика Копаня Виноградівського району. На місці події працівники поліції встановили, що автомобіль «Land Rover» під керуванням 26-річного жителя Тячівського району допустив зіткнення з товарним потягом. Машина рухалася з Хуста в напрямку до села Велика Копаня, а потяг прямував в смт. Королево.

На Іршавщині обікрали шкільну їдальню, на Берегівщині вкрали металеві деталі залізничного полотна

Загалом співробітники поліції Закарпаття затримали причетних до семи крадіжок на територіях Іршавського, Берегівського, Виноградівського районів та Ужгорода.

Гвалтівнику з Дубриничів загрожує вісім років тюрми

Поліція Ужгорода затримала ґвалтівника та перекваліфікувала кримінальне провадження.

В Мукачеві школяр пограбував учня молодших класів

Поліція Закарпаття за добу розкрила по грабежу в Мукачеві та на Рахівщині.

Мукачівець, що побив мукачівця, переховувався у Києві

Співробітники Мукачівського відділу поліції спільно з поліцейськими Києва затримали підозрюваного в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 41-річному мукачівцю.

В Ужгороді гвардійці затримали чоловіків зі зброєю та предметами ударно-дроблячої дії

На спільному патрулюванні вулицями Ужгорода військовослужбовці 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України та працівники поліції виявили у підозрілих осіб вогнепальну зброю та дві біти.

Мешканець Буковинки вдарив ножем падчерку

У середу, 21 березня, до Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення із місцевої лікарні про госпіталізацію із ножовим пораненням 29-річної жінки, мешканки села Буковинка.

19-річний виноградівець займався грабежами в Ужгороді

Правоохоронці встановили особу підозрюваного у відкритому викраденні телефону та грошей у 26-річного ужгородця. За фактом грабежу розпочали слідство.

Затримано крадія акумуляторів із вантажівок

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановили особу молодого чоловіка, причетного до крадіжки акумуляторів з вантажних автомобілів у селі Баранинці. За фактом крадіжки з проникненням поліція розпочала розслідування.

З початку року на Закарпатті зафіксовано 95 випадків опору правоохоронцям

З початку року в Закарпатській області задокументували вже майже сотню фактів супротиву законним діям працівників правоохоронних органів. Основна частина правопорушень – адміністративні. Проте 20 % із загальної кількості мають ознаки криміналу.

В Ужгороді жінка вкрала телевізор з готелю, в якому знімала номер

Оперативники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку телевізора з місцевого готелю.

Ужгородець до смерті забив свою знайому

40-річний житель Ужгорода зізнався, що наніс знайомій тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Жінці було 45 років.

Суддя вимагав 8 тисяч гривень у позивача

Суддя та начальник відділу місцевого пенсійного фонду запровадили злочинну схему. За вирішення питання щодо прийняття судового рішення на користь позивача, а саме про виплату останньому компенсації, служитель Феміди та посадовець пенсійного фонду вимагали 8 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Нелегал пробирався в Україну, щоб зустрітися з дівчиною

Прикордонники відділу "Косино" затримали порушника, який намагався незаконно потрапити на територію України.

Біля кордону затримали мігрантів з дітьми

П’ятеро нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно   перетнути кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники спільно з співробітниками Національної поліції.

Подробиці ранкової ДТП на межі двох районів

Сьогодні, близько 8-ї години, на межі Воловецького та Свалявського району, патрульні виїхали за повідомленням про ДТП.

В Мукачеві чоловік продавав гранату

Поліцейські Мукачівського відділу поліції встановили особу і затримали 39-річного місцевого мешканця, який намагався продати бойову гранату із запалом до неї. За фактом незаконного поводження із бойовими припасами правоохоронці розпочали кримінальне розслідування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат