Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2640, 20

Сьогодні в місті Ужгороді та Мукачево, сталися ряд ДТП. Обійшлося без потерпілих

Причина пригоди практично у всіх одна: недотримання безпечного інтервалу та порушення водіями правил дорожнього руху.

В Ужгороді поліція викрила у хабарництві голову комітету місцевого самоврядування мікрорайону

За певну винагороду сприяла у виділенні земельних ділянок на цвинтарі. Затримали зловмисницю під час одержання чергової «подяки».

За минулу добу в області крали гроші, телефони та парфуми

Поліція оперативно встановила особи злочинців.

Під колесами авто загинула 11-річна дівчина

У селі Калини, що на Тячівщині, мешканець Дубового наїхав на 11-річну дівчину. Від отриманих травм дитина померла в кареті «швидкої».

У Волівці посадовець брав хабарі за позачергове отримання біометричних паспортів

Викрито факт одержання неправомірної вигоди завідувачем Воловецького районного сектору Головного управління Державної міграційної служби.

Суд заарештував двох чоловіків, підозроюваних у скоєнні вибуху в офісі Товариства угорської культури

Ужгородський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави двом затриманим у Кропивницькому чоловікам, які підозрюються в підриві офісу Товариства угорської культури Закарпаття в місті Ужгород.

Прикордонники мукачівського загону упіймали чотирьох сигаретних контрабандистів (Відео)

6 березня прикордонники Мукачівського загону на ділянці відповідальності відділу «Ділове», затримали чотирьох осіб без документів. Зловмисники намагались незаконно переправити до сусідньої Румунії 21 ящик з тютюновими виробами.

У винуватця ДТП в Ужгороді рівень алкоголю перевищував норму в 12 разів

Вчора, близько 23-ї години, ужгородські патрульні на вулиці Баб’яка, виявили ДТП без потерпілих. Водій під час руху не впорався із керуванням та здійснив наїзд на дерево.

Ужгородські патрульні стали свідками крадіжки. Злодія відразу затримали

Учора, близько 14-ї години, зупинившись на одному з регульованих світлофорів, патрульні з автівки помітили, що чоловік, котрий йшов по пішоходному переходу, здійснює крадіжку.

В Оноківцях чоловік забив до смерті брата

Сьогодні, 5 березня, зранку в поліцію надійшло повідомлення з села Оноківці Ужгородського району. Житель села повідомив про те, що він виявив мертвим свого 39-річного сусіда з ознаками насильницької смерті.

Під час лісозаготівельних робіт загинув лісник

Співробітники Іршавського відділення поліції розпочали розслідування за фактом загибелі одного і травмуванні другого місцевих мешканців при виконанні лісозаготівельних робіт неподалік села Лисичево.

У Берегові неповнолітні крали телефонні кабелі, а у В. Березному "обчистили" приватний будинок

Берегівські поліцейські затримали двох неповнолітніх крадіїв, а поліція Великоберезнянщини розкрила крадіжки з будинку.

За викрадення номерних знаків злодій може отримати 7 років тюрми

До семи років позбавлення волі загрожує зловмиснику, який викрадав у обласному центрі номерні знаки з автомобілів та вимагав грошові кошти за їх повернення.

Посадовець вимагав гроші за узаконення самовільно збудованого магазину

Під час одержання 5 тис грн затримано головного інспектора будівельного нагляду з Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції.

У пенсіонера з підсобки вкрали: гриль, сани, швабру, сковороду, каністру та магнітофон

За добу поліція Закарпаття викрила десятьох осіб, що причетні до чотирьох крадіжок. Три з них сталися в Ужгороді, одна у Виноградові.

У Сваляві 19-річна дівчина займалася сутинерством

У протиправні дії вона втягнула 43-річну жінку.

У центрі Ужгорода пограбували пенсіонера

Вчора, 28 лютого, близько 23:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про грабіж від 65-річного мешканця обласного центру. Зі слів заявника, на проспекті Свободи в Ужгороді, на нього скоїли напад троє невідомих осіб. Погрожуючи ножем, вони відкрито викрали у потерпілого дві банківські картки, телефон та гроші.

Прикордонники у взаємодії з румунськими колегами затримали «водолазів» та партію тютюнових виробів

Співробітники Держприкордонслужби України разом з прикордонниками суміжних країн продовжують виявляти оборудки протиправної діяльності на кордоні, організатори яких наражають на небезпеку осіб, котрі за грошову винагороду погоджуються незаконно переправляти через кордон тютюнові вироби.

Свалявець побив неповнолітнього

Співробітники Свалявського відділення поліції затримали жителя районного центру, який підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень неповнолітньому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний у побитті перебуває під домашнім арештом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат