Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2600, 20

Поліцейські розкрили крадіжки у п`яти районах краю

Вчора, 3 квітня, поліцейські викрили осіб, причетних до крадіжок камери відеоспостереження, електроінструментів, металевих виробів, мобільного телефону та комплектуючих деталей колії із залізничної станції у місті Свалява.

На Закарпатті затримали наркокур'єра з психотропними препаратами на суму майже мільйон гривень

Спецоперація СБУ спільно з митниками та прикордонниками була проведена на митному посту "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні

За минулу добу поліцейські затримали злочинців за викрадення горілки, ікри, телевізора та бензопили

За добу в Мукачеві та на Тячівщині поліцейські розкрили півдесятка крадіжок.

На Виноградівщині розбився мотоцикліст

Між селами Підвиноградів та Фанчиково, що на Виноградівщині, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 17-річний мотоцикліст.

На Пасху в Перечині та на Тячівщині обікрали храми

Поліція встановила особи крадіїв, які викрали церковне майно в Перечині та Тячівському районі. За даними фактами розпочато слідство.

На трасі Київ-Чоп у ДТП загинули двоє людей

Сьогодні, близько 13-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп, біля села Ратівці.

Поліцейські Закарпаття виявили п’ятьох п’яних водіїв: одні скоїли ДТП, інші пробували чинити опір по

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Хустському, Перечинському, Іршавському районах.

Раніше судимий житель Іршавщини обікрав родичів

Вчора, 30 березня, із заявою про крадіжку грошей з власного помешкання до працівників Іршавського відділення поліції звернувся 27-річний мешканець с.Осій.

Закарпатська поліція затримала викрадачів мобільних телефонів

В Ужгороді викрали кілька мобільних телефонів. Поліція розкрила обидва злочини, затримавши крадіїв. За даними фактами триває розслідування.

У ТОВ "Закарпатполіметали" відібрали землю

Прокуратура Закарпатської області повернула державі 41 га землі.

Ремонтні роботи провели із порушенням закону

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Закарпатської області, сьогодні, провели весняне контрольне обстеження вулично-шляхової мережі в місті Ужгород.

У Мукачеві пенсіонер украв гаманець

Працівники Мукачівського відділу поліції спільно з патрульними поліцейськими затримали 69-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у крадіжці гаманця з грошима.

На кордоні з Угорщиною затримали шістьох в'єтнамців

Нелегальних мігрантів затримали сьогодні зранку прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону.

В центрі Ужгорода чоловік продавав амфетамін

Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області завершили спецоперацію по затриманню наркозбувача.

Мукачівська поліція розшукує жінку з малолітньою дівчинкою

Працівники Мукачівського відділу поліції встановлюють місце знаходження 3-річної Евеліни Яцик та 27-річної її матері – Анастасії Яцик. Жінка з дитиною у листопаді минулого року покинула будинок, де проживала разом з чоловіком, і не повернулася.

Родичі розбійника намагалися дати хабар поліцейському начальнику

Внутрішня безпека поліції Закарпаття затримала осіб за спробу підкупу поліцейського.

У Хусті побили іноземця

26 березня, до хустських правоохоронців звернувся громадянин іноземної держави та повідомив, що невідома особа спричинила йому тілесні ушкодження. Інцидент стався біля одного з місцевих готелів.

На Хустщині 20-річний молодик викрав гроші з каплички

Співробітники Хустського відділу поліції затримали мешканця села Нанково, якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці грошей зі скриньки для пожертв. Крадені гроші вилучили та розпочали розслідування.

Під час спецоперації "Мігрант" в Закарпатті виявили 50 нелегалів

У краї триває спецоперація під умовною назвою «Мігрант», в ході якої працівники поліції, міграційної служби та прикордонники затримали вже понад півсотні нелегальних мігрантів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат