Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2560, 20

В Ужгороді чоловік на пішохідному переході збив дітей та втік

Сьогодні, зранку, на вулиці Минайській водій скоїв наїзд на двох малолітніх дітей, які переходили дорогу по пішоходному переходу, та сам зник з місця пригоди.

В Ужгороді поліцейські затримали чоловіка зі зброєю

25 квітня, ужгородські патрульні, на вулиці Генерала Свободи, помітили чоловіка, який щось приховував під одягом та побачивши службовий автомобіль, різко змінив напрямок і почав тікати.

У Мукачеві з найбільшого торгового центру евакуювали продавців та відвідувачів

Поліція отримала повідомлення про замінування ТЦ "Щодня" навпроти ринку.

В Ужгороді з магазину вкрали 5 сокир

За минулу добу поліцейські Ужгорода, Сваляви, Тячева, Перечинщини та Міжгірщини встановили сімох підозрюваних у скоєнні крадіжок телефонів, телевізора, електротехніки, грошей та господарських товарів. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.

Працівники поліції Закарпаття виявили двох п’яних водіїв: один скоїв ДТП, інший - хуліганив

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському й Берегівському районах.

Біля Ужгорода в каналі знайшли тіло чоловіка

Вчора   ввечері у каналі біля села Оноківці Ужгородського району знайшли тіло чоловіка.

В Ужгороді поліцейські зупинили п'яного водія таксі

Працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Закарпатської області разом з працівниками Укртрансбезпеки, проводять систематичні перевірки автомобільних перевізників, які надають послуги з перевезення пасажирів на таксі.

ДТП у селі Чомонин: ВАЗ 2107 зіткнувся з бетонним містком - троє людей у лікарні

Вчора ввечері у селі Чомонин Мукачівського району, 42-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107», рухаючись центральною вулицею не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним містком. У результаті цього транспортний засіб перекинувся.

В Ужгороді поліція затримала вуличного грабіжника, який пограбував свою дружину

Раніше судимий ужгородець пограбував свою дружину, відібравши від неї на вулиці гроші й мобільний телефон. Потерпіла звернулася в поліцію й грабіжника затримали. За даним фактом розпочато розслідування.

Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакунків сигарет

Спробу незаконного переміщення тютюнової контрабанди припинили сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією.

ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими

Зіткнулися два автомобілі марки «Vоlkswagen» іноземної реєстрації, внаслідок чого тілесні ушкодження різного ступеня важкості одержали 5 чоловік.

Іршавські поліцейські розслідують вбивство чоловіка

У селі Осій Іршавського району затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого сусіда. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Виноградові.

Поліція розпочала перевірку за фактом жорстокого поводження з тваринами, зафіксованого в Ужгороді

Ужгородські поліцейські встановлюють обставини загибелі кота, тіло якого знайшли на вулиці Джамбула сьогодні, 19 квітня. Перевірка розпочата за повідомленням від аноніма.

На трасі Київ-Чоп зітунулись Деу Ланос та Шевроле Авео

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждали водій та пасажирка «Daewoo Lanos», поліція Мукачівського районного відділення розпочала слідство. Потерпілих доставили до лікарні. Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик відділення поліції.

Поліцейські Мукачівщини затримали двох місцевих мешканців під час демонтажу залізничної колії

Учора ми повідомляли, що на Мукачівщині жінка демонтувала 20 метрів залізничного полотна. Сьогодні в Мукачеві затримали ще одних крадіїв, що орудували на залізниці.

В Ужгороді затримали грабіжника

На вулиці Станційній пограбували 43-річного чоловіка.

На Мукачівщині жінка демонтувала 20 метрів залізничного полотна

Загалом, за минулу добу поліція області по "гарячим слідам" розкрила три крадіжки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат