Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2500, 20

На хабарі попався акушер-гінеколог Ужгородського пологового будинку

Лікар вимагав 500 доларів за надання медичної допомоги при пологах. Для того, щоб чоловік породіллі з ним розрахувався, відібрав паспорт.

На трасі Київ-Чоп автобус зіткнувся з легковиком

ДТП сталося вчора в селі Ракошино, близько 18-ї години.

На трасі Київ-Чоп зіткнулися два мерседеси та опель

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом дорожнього-транспортної пригоди поблизу села Дубрівка, що на Ужгородщині. Внаслідок зіткнення автомобілів «Mercedes-Benz Vito», «Mercedes-Benz» та «Opel Zafira», двоє людей отримали травми та госпіталізовані.

Поліція Закарпаття направила до суду справу про резонансне викрадення ужгородця

Старший слідчий в особливо важливих справах відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області направив до суду справу з обвинувальним актом щодо викрадення та незаконного позбавлення волі ужгородця.

Поліцейські направили до суду справу "металістів"

Спеціалісти детективного підрозділу ГУНП в Закарпатській області завершили досудове розслідування кримінального провадження про спробу привласнення майна в особливо великих розмірах в Мукачівському районі та передали справу з обвинувальним актом до суду.

На Мукачівщині чоловік пошкодив 23 пам’ятники на кладовищі

Правоохоронці Мукачівського відділення встановили особу чоловіка, який на кладовищі у селі Дерцен пошкодив 23 надмогильні пам’ятники. За даним фактом у поліції розпочали кримінальне провадження.

Чоловік намагався таємно виїхати в Угорщину, бо не хотів платити аліменти

Учора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону виявили порушника, який намагався уникнути прикордонного контролю.

На Закарпатті повісився голова села

Трагедія сталася в Мукачівському районі.

В Ужгороді чоловік викрадав туї, висаджені на вулиці Легоцького

Завдяки небайдужим громадянам, патрульні затримали злодія.

На КПП «Дякове» у вантажівці виявили крупну партію китайських сигарет

Сьогодні в пункті пропуску «Дякове», що на кордоні з Румунією, у великотонажній вантажівці виявлено велику партію тютюнових виробів.

На румунському кордоні затримано трьох контрабандистів

Правопорушники намагалися перенести до Румунії сигарети.

На Свалявщині легковик зіткнувся з рейсовим автобусом

ДТП сталася на трасі Київ-Чоп, поблизу села Ганьковиця.

У Нижньому Селищі киянин впав з висоти й перебуває в комі

Вчора у Нижньому Селищі в одному із місцевих закладів впав із висоти гість із Києва. Він сидів на перилах, не втримав рівноваги і звалився вниз.

На трасі Київ-Чоп в Ужгородському районі сталася ДТП з багатьма постраждалими

У результаті зіткнення автомобілів, «Opel Astra» та «Skoda Fabia», поблизу села Підгорб, постраждали шестеро осіб. Один із потерпілих загинув. На місці події працюють слідчі.

В Мукачеві група злочинців обкрадає помешкання городян

Мукачівський відділ поліції встановлює особи чоловіків, які можуть бути причетні до майнових злочинів у районному центрі.

В Ужгороді п'яний водій вилетів на тротуар і розбив машину

Цієї ночі на вулиці Собранецькій сталося ДТП.

Патрульні виявили чоловіка, ймовірно, причетного до підпалу автомобіля

18 травня, близько 10-ї години, мукачівські патрульні, отримали повідомлення від громадянки, що на вулиці Росвигівська палає автомобіль.

В Мукачеві поліція виявила Mercedes C 350, який перебуває у розшуку

Вчора у Мукачеві на площі Кирила і Мифодія, патрульні виявили автомобіль Мерседес, який був припаркований із порушення Правил дорожнього руху. Згідно чинного законодавства, транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Прокуратура завела справу на Ужгородську міськраду

Прокуратура розпочала кримінальне провадження, за фактом службової недбалості службовців департаменту міського господарства Ужгородської міськради.

В ужгородського водія патрульні зафіксували рекордну кількість алкоголю в крові

Про нетверезого чоловіка за кермом на лінію 102, близько 22-ї години, повідомила небайдужа громадянка, яка стала свідком їзди порушника. Інспектори побачили вказаний заявницею транспортний засіб на вулиці Заньковецькій в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат