Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2440, 20

Упродовж вихідних на пожежах в Закарпатті загинула людина та ще одна травмувалася

Упродовж 7-8 липня вогнеборці підрозділів Управління ДСНС України у Закарпатській області ліквідували 2 пожежі, що виникли у приватному житловому секторі Мукачівського району, на яких одна людина загинула та ще одна травмувалася. Окрім цього 7-річна дитина отримала опіки в Перечинському районі.

Судитимуть дніпропетровця, який вбив в Ужгороді житомирянина

До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує жителю Дніпропетровської області, який на Ужгородщині вбив 20-річного юнака

На Ужгородщині у ДТП загинув житель Харківщини

За фактом ДТП зі смертельним наслідком поліція Ужгородщини розпочала слідство. Правоохоронці встановили попередні обставини аварії.

Житель Сваляви під час сімейної сварки підірвав гранату

36-річний чоловік посварився зі своєю 23-річною співмешканкою. Жінка втекла від нього до знайомих, проте підозрюваний знайшов її, але прийшов уже прийшов з гранатою.

У Хусті сталася бійка за участі випускників. По одному з них стріляли

За фактом хуліганських дій, у результаті яких постраждав 18-річний житель Ільниці, поліція розпочала слідство. Наразі особи учасників бійки вже встановлено. Відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією «Хуліганство».

На Хустщині поліція вилучила із обігу понад тонну фальсифікованого алкоголю

Під час проведення слідчо-оперативних заходів в межах кримінального провадження, відкритого за ст. 199 КК України, правоохоронці встановили особу, яка організувала на території м. Хуст так звану «перевалочну» базу для фальсифікату.

На трасі Київ-Чоп у ДТП потрапив патрульний автомобіль

Сьогодні, близько 14-ї години, на трасі Київ-Чоп, поблизу села Кольчина, сталася аварія у якій службовий автомобіль патрульної поліції.

Мешканець Солотвина піпалив хату своєму односельцю

3 липня правоохоронці отримали повідомлення про те, що в смт. Солотвино в будинку 64-річного місцевого мешканця пожежа.

Чиновниця Ужгородської міськради і надалі перебуватиме під домашнім арештом

Відбулося засідання Апеляційного суду щодо зміни запобіжного заходу керівнику управління майном міста Ужгородської міськради Тетяни Полтавцевої.

Чоловік викрав у малолітньої ужгородки рюкзак

На вулиці Льва Толстого невідомий вкрав у 12-річної дівчини рюкзак з планшетом та іншими речами.

Свалявські поліцейські затримали львів‘янку, яка обікрала київську туристку

На Свалявщині поліцейські викрили причетну до крадіжки 20-річну мешканку Сколівського району. Встановлено, що жінка з кімнати туристки викрала гроші, парфуми та косметику.

На 14 років позбавлення волі засуджено жителя Хуста

За умисне вбивство засуджено раніше судимого чоловіка.

Поліція розкрила за добу п’ять крадіжок, серед повернутих власникам речей – велосипеди, телевізор і

Жителька Ужгорода, яка повідомила про те, що вночі невідома особа викрала з її гаража велосипед вартістю 8500 гривень. Крадіэм виявився 32-річний раніше судимий за крадіжки ужгородець.

В Ужгороді на Словянській набережній автомобіль збив велосипедиста

За фактом наїзду на пенсіонера-велосипедиста на Слов’янській набережній в Ужгороді поліція розпочала кримінальне провадження. Потерпілий перебуває в реанімації.

На Закарпатті грабували банк

Спроба пограбування банку сталася в селі Довге Іршавського району.

На Мукачівщині чоловік до смерті забив свою сестру

Співробітники Мукачівського районного відділення поліції затримали 29-річного жителя села Великі Лучки, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень своїй рідній сестрі.

Нетверезий водій спричинив серйозне ДТП у Чинадієві

Вчора, 26 червня, до поліції Мукачівщини, надійшло повідомлення про аварію за участі двох легковиків у селищі Чинадієво.

На Іршавщині у пенсіонера викрали вантажівку

25 червня о 22:00 год. на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця села Богаревиця, що на Іршавщині. 73-річний чоловік заявив, що невідома особа незаконно заволоділа його вантажним автомобілем ГАЗ-52.

Поліцейські рятували 10-річного хлопця, виявилося, що він просто дивився футбол

Мати 10-річного хлопця повідомила поліції, що її син закрився вдома і протягом 40 хвилин не відчиняє двері. Чому, жінка не знала.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат