Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2700, 20

Ужгородська поліція встановлює обставини нанесення тілесних ушкоджень місцевій мешканці

На фоні раптово виниклих неприязних відносин між 46-річною ужгородкою та неповнолітньою студенткою училища, остання нанесла жінці ножові поранення. Потерпілу госпіталізували до реанімації. Поліція розпочала слідство.

Суперечка між чоловіками закінчилася стріляниною

Вчора, близько 15 години в Ужгороді, по вулиці Орлая, пролунали постріли.

Суперечка між жінками закінчилася різаниною

Сьогодні, о 8 ранку, ужгородські патрульні приїхали на виклик за адресою Проспект Свободи. На місці події працівники поліції виявили жінку, котра була в крові. В ході справи вияснилось, що між двома жінками, які проживають разом відбулась суперечка.

Податківець продавав службову інформацію з бази ДФС Ужгородського району

Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління служби безпеки України в області викрито при одержанні неправомірної вигоди завідувача сектору з інформаційних технологій в Ужгородській обласній державній податковій інспекції Головного Управління ДФС в Закарпатській області.

За минулу добу в області крали оленячі роги, букові стовбури, косметику та телефони

Поліція Закарпаття за добу розкрила шість крадіжок, одна з яких – викрадення автомобіля. Також було розкрито три пограбування.

В Ужгороді правоохоронці закрили цех, де незаконно виробляли алкогольні напої

Прокуратурою Закарпатської області припинено діяльність організованої злочинної групи, яка займалася незаконним виготовленням, зберіганням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Поліція Дубівського відділення розшукала жінку-водія, яка насмерть збила людину та втекла з місця по

Співробітники Дубівського відділення поліції розшукали жінку, яка на своєму «ВАЗ 21112» збила пішохода в селі Красна Тячівського району та втекла з місця події.

В одному з нічних клубів Ужгорода стріляли

Ужгородська поліція встановлює обставини стрілянини в місцевому нічному клубі.

Нетверезий водій намагався підкупити патрульних

Вчора, близько 20:00, на вулиці Мукачівській в Ужгороді патрульні зупинили Volkswagen Golf за порушення правил дорожнього руху.

Поліція Закарпаття викрила організовану злочинну групу, яка відібрала в іноземця авто

Слідче управління поліції Закарпаття викрило шістьох осіб, які обгрунтовано підозрюються в незаконних діях у складі організованої злочинної групи.

Контрабандисти покинули великы пакунки з сигаретами і втекли

Сьогодні, близько третьої години ночі, прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону завадили переміщенню тютюнової контрабанди через державний кордон.

7 років за гратами проведуть роми, які торік з ножем напали на 4-х підлітків, відпочиваючих на берез

Ужгородською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадження за фактом вчинення двома особами ромської народності кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Вбивця мукачівського підприємця отримав 13 років тюрми

Cуд вивчив докази закарпатської поліції та визнав підозрюваного винним у замовному вбивстві мукачівського підприємця.

Юнаку, який підозрюється у вбивстві батька, суд обрав міру запобіжного заходу

Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу для 17-річного хустянина, який підозрюється у вбивстві батька з подальшим приховуванням слідів злочину в колодязі. Юнак перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом, поки ведеться слідство.

Поліція в Ужгороді розшукала авто, яке викрали вже втретє

Автомобіль «ВАЗ-2103», який належить переселенцю з Луганської області в Ужгород Владиславу Балкунову, тричі відбирали в його законного власника. Востаннє в обласному центрі Закарпаття група осіб однієї ночі вийняла з неї акумулятор, а наступної намагалася вкрасти її саму. Поліція завадила злочинним діям.

В Ужгороді в ДТП загинули троє іноземців, один у реанімації

Сьогодні вночі в Ужгороді на вулиці Льва Толстого сталася ДТП.

У понеділок в Ужгороді судитимуть одночасно кримінального авторитета Копчу та його сина

В понеділок, 12 лютого о 10:00, Апеляційний суд Закарпатської області розгляне одночасно дві апеляційні скарги щодо запобіжних заходів у двох резонансних кримінальних справах, до яких причетна родина закарпатського "кримінального авторитета" із Великого Березного.

На Мукачівщині мати вбила власну дитину

Правоохоронці опрацьовують деталі та з‘ясовують, що стало причиною нанесення ножових поранень матір‘ю дитині. За даним фактом триває слідство. Жінку затримано у порядку статті 208 КПК України.

Поліція розшукала викрадача курей з дворогосподарства мешканки села Мала Добронь

За фактом крадіжки з проникненням правоохоронці відкрили кримінальне провадження, особу крадія вже встановили.

До 10 років позбавлення волі засуджено неповнолітнього, який торік у покинутій котельні вбив безхатч

Вироком Мукачівського міськрайонного суду юнака,   який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст. 115 КК України -   умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене за попередньою змовою групою осіб засуджено до 10 років позбавлення волі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат