В Ужгороді правоохоронці виявили дві банди циган, які грабували перехожих

10.12.2021 09:50 КРИМІНАЛ

Сімох жителів Ужгорода викрила поліція на грабежі та розбої. Оскільки двоє із них малолітні – відповідальність за їхній вчинок понесуть батьки та опікуни, решту неповнолітніх поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Поліція припинила злочинну діяльність двох груп неповнолітніх, які нападали на перехожих та силою відбирали від потерпілих цінні речі.

Перший випадок трапився на Православній набережній. Близько 21-ої години на ужгородку напало троє підлітків. Вони намагалися вирвати у потерпілої сумку, проте вона змогла її втримати і не віддати нападникам. Фігуранти забрали гроші, які випали у жінки, та втекли. Оперативники швидко встановили особи нападників, ними виявилися 12, 13 та 14-річні ужгородці. За вчинене їм загрожує до 4 років позбавлення волі.

Вже за кілька годин на вулиці Корзо інші четверо підлітків напали на подружню пару. У потерпілих відібрали телефони, а чоловіку вибили зуби. Поліція швидко встановила причетних до злочину, ними виявилися двоє 16-річних, ще двом по 14 та 15 років. Усіх затримали у них вилучили телефони.

Чотирьох неповнолітніх поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Їм вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За вчинене зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідчі клопотатимуть в суді про тримання підозрюваних на період розслідування під вартою, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат