Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків'янина

Інформацію про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону отримали учора від своїх румунських колег.

Депутат Тячівської райради уник покарання за вчинення важкої ДТП з травмуванням дітей

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області визнав депутата Тячівської райради Івана Токара винним у вчиненні важкої ДТП, унаслідок якої травмувалась неповнолітня. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором та уник тюремного ув’язнення, суд замінив його на іспитовий термін.

33-річний ужгородець забив до смерті співмешканця матері

До поліції звернулася 44-річна ужгородка та розповіла, що на підлозі за місцем проживання виявила свого співмешканця без ознак життя.

На Закарпатті військовий не повернувся з лікування на службу та отримав 5 років тюрми

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок сержанту Карлу Л., який після лікування не повернувся у військову частину. Суд визнав його винним у самовільному залишенні місця служби та призначив п’ять років тюремного ув’язнення.

Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію

Заступника керівника Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Віктора Тхора звільнили з органів прокуратури через хабарництво.

В Ужгороді двоє неповнолітніх пограбували жінку

Днями по допомогу поліції звернулась 45-річна ужгородка. Жінка повідомила, що її пограбували двоє невідомих.

На Мукачівшині правоохоронці заблокували канал збуту зброї - затримано мешканця Ужгородщини

14 березня, за оперативною інформацією співробітників кримінальної поліції Мукачівського райуправління поліції було затримано зловмисника, причетного до збуту зброї і боєприпасів у регіоні.

Перед судом постануть двоє кліриків УПЦ (МП), яких СБУ викрила на пропаганді комунізму

У ході слідства встановлено, що настоятель храму та священник чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ (МП) на Закарпатті публічно розповсюджували через інтернет заборонену комуністичну символіку та радянські гасла.

Начальника відділу Синевирської сільради затримали на хабарі за «вирішення» земельних питань

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури начальника відділу Синевирської сільської ради викрито та затримано за вимагання і одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Правоохоронці затримали співробітника ДСНС на хабарі

В Ужгороді на отриманні хабаря затримали співробітника ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

Голову сільради на Закарпатті підозрюють в розтраті 500 тис. грн із бюджету громади

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру очільниці однієї із сільських рад на Ужгородщині.

В Хусті затримали пʼяним за кермом суддю Сергія Савицького

Суддю Хустського районного суду Закарпаття впіймали сьогодні вранці за кермом автомобіля напідпитку.

Cудитимуть трьох посадовців за підробку фітосанітарних сертифікатів для експорту зерна

Прокурори Ужгородської окружної прокуратури та Закарпатської обласної прокуратури скерували до суду матеріали щодо організованої групи з трьох осіб за фактами несанкціонованої зміни інформації, що оброблюється в автоматизованих системах, та підроблення офіційних документів.

У Воловці неповнолітній пограбував чоловіка з інвалідністю

Днями до поліції звернувся чоловік із села Верхні Ворота Мукачівського району, який повідомив, що його пограбував невідомий. Інцидент стався у селищі Воловець на вулиці Дружби.

Після пиятики 44-річний ужгородець зарізав свого товариша

11 березня до поліції надійшло повідомлення від 43-річного ужгородця, який повідомив, що у себе вдома виявив мертвим товариша, з яким уночі розпивав спиртні напої.

У ПП Лужанка службовий собака винюхав марихуану в коробці з цукерками

Під час огляду транспортного засобу «Рено», яким на виїзд з України прямував 49-річний житель Закарпаття, відбулося спрацювання службового собаки прикордонників, натренованого на виявлення наркотичних засобів. Чоловік здійснював перевезення за кордон посилок.

За "зняття прокляття" закарпатка віддала зловмисниці 1,5 млн. грн та ювелірні прикраси

Співробітники Відділення поліції № 1 Хустського РУП розшукали та затримали 22-річну уродженку Білої Церкви Київської області. Зловмисниця, пропонуючи послуги зі «зняття порчі», виманила у закарпатки понад півтора мільйони гривень та ювелірні прикраси.

Закарпатський суддя розповів, як попався на хабарі у 15 тисяч гривень

Колишній суддя Міжгірського суду області Антон Гайдур розповів журналістам ТСН, як його затримали на хабарі 15 тисяч гривень від позивача за стягнення 150 тисяч гривень боргу за невиконані роботи по будівництві будинку зі зрубу.

Поліція Ужгорода затримала шахрая, який ошукав дружину військового на 10 тис. доларів

До поліції звернулася ужгородка та повідомила, що постраждала від дій малознайомого чоловіка. Останній, за певну суму грошей, обіцяв заявниці свою допомогу у звільненні її чоловіка-військовослужбовця з російського полону.

Лікар із Закарпаття гвалтував своїх паціентів поки вони були під дією препаратів

Лікар Іршавської лікарні, Ковач Юрій Степанович, на робочому місці надавав своїм паціентам препарати від яких вони або втрачали свідомість, або не могли зрозуміти, що відбувається навкруги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат