Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Поліція Берегова вилучила у сімейного кривдника боєприпаси

До поліції звернулася 43-річна жителька села Береги Берегівського району та повідомила, що чоловік вчиняє відносно неї домашнє насильство.

В Ужгороді водій BMW наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції

Сьогодні в Ужгороді співробітники поліції стали свідками грубого порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля марки «BMW» здійснював різкі маневри на одній із вулиць центральної частини міста, неподалік пішохідної зони.

37-річний мукачівець спричинив тяжкі тілесні ушкодження своїй колишній дружині

27 березня ввечері до поліції Мукачева надійшло повідомлення про госпіталізацію у важкому стані 33-річної місцевої мешканки.

На Закарпатті поліція ліквідувала наркоугруповання - вилучено кокаїну на 250 тисяч доларів

Фігуранти – двоє мешканців столиці, які організували канал постачання наркотичного засобу із країн Європейського Союзу до України. Такий «бізнес» приносив ділкам понад 12 мільйонів гривень щомісячно.

На Закарпатті затримали прикордонника, якого підозрюють у сприянні контрабанді цигарок

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру молодшому інспектору прикордонної служби «Тячів» 27 прикордонного загону за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).

В Ужгороді затримали двох охоронців російської в’язниці з Херсонщини

Ужгородський міськрайонний суд взяв під варту двох колаборантів, які під час окупації Херсону працювати у створеній росіянами в’язниці.

У Сваляві поліція затримала водійку, яка смертельно травмувала пішохода

24 березня, на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Сваляві.

У Виноградові сталася стрілянина - травмовано місцевого мешканця (ВІДЕО)

23 березня, до поліції зателефонувала мешканка Виноградова та повідомила, що на одній із вулиць міста між чоловіками відбувається бійка.

У Мукачеві донька зарізала батька

22 березня до поліції Мукачева від медиків надійшло повідомлення про те, що вони констатували смерть місцевого мешканця, на тілі якого виявили ножове поранення в області шиї.

Закарпатця судитимуть за участь у «сходках» у СІЗО

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Сваляви за фактами участі у злочинних зібраннях (сходках) осіб, які здійснюють злочинний вплив.

Мешканець Мукачівщини зарубав односельця

21 березня до поліції зателефонувала 34-річна закарпатка. Жінка повідомила, що виявила мертвим свого брата за місцем його проживання у селі Горонда.

Вкрали 6,4 млн грн на ремонті у школах – судитимуть двох колишніх депутатів і підрядника

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох колишніх депутатів Хустської міської ради та директора підрядного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі під час дії воєнного стану, а також підроблення офіційних документів у складі організованої групи.

На Закарпатті затримали зловмисника, який вербував жінок для надання сексуальних послуг у Камбоджі

Співробітники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області затримали 41-річного іноземця, який вербував українок та переправляв їх до країн Азії з метою сексуальної експлуатації. Зловмисника впіймали на українсько-угорському кордоні при спробі вивезти за кордон 25–річну закарпатку.

На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків'янина

Інформацію про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону отримали учора від своїх румунських колег.

Депутат Тячівської райради уник покарання за вчинення важкої ДТП з травмуванням дітей

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області визнав депутата Тячівської райради Івана Токара винним у вчиненні важкої ДТП, унаслідок якої травмувалась неповнолітня. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором та уник тюремного ув’язнення, суд замінив його на іспитовий термін.

33-річний ужгородець забив до смерті співмешканця матері

До поліції звернулася 44-річна ужгородка та розповіла, що на підлозі за місцем проживання виявила свого співмешканця без ознак життя.

На Закарпатті військовий не повернувся з лікування на службу та отримав 5 років тюрми

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок сержанту Карлу Л., який після лікування не повернувся у військову частину. Суд визнав його винним у самовільному залишенні місця служби та призначив п’ять років тюремного ув’язнення.

Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію

Заступника керівника Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Віктора Тхора звільнили з органів прокуратури через хабарництво.

В Ужгороді двоє неповнолітніх пограбували жінку

Днями по допомогу поліції звернулась 45-річна ужгородка. Жінка повідомила, що її пограбували двоє невідомих.

На Мукачівшині правоохоронці заблокували канал збуту зброї - затримано мешканця Ужгородщини

14 березня, за оперативною інформацією співробітників кримінальної поліції Мукачівського райуправління поліції було затримано зловмисника, причетного до збуту зброї і боєприпасів у регіоні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат