Правоохоронці знайшли підпалювачів автомобіля в Ужгороді та на Тячівщині

10.12.2021 10:14 КРИМІНАЛ

Підпалювачі з Тячівщини не пов'язані з підпалювачем з Ужгорода і діяли окремо.

Підпалювачем автомобіля в Ужгороді, виявився 33-річний раніше неодноразово судимий закарпатець (на фото). Також він має судимість за тяжкий злочин.

Нагадаємо, 5 грудня, близько 5-ї години ранку, на околиці Ужгорода було здійснено умисний підпал двох автомобілів, що належали родині журналіста Павла Білецького.

Під час допиту зловмисник пояснив, що мотивом вчинення підпалу стали боргові зобов’язання потерпілого. За вчинене підозрюваному загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Ще двох підпалювачів затримано на Тячівщині - чоловікам віком 35 та 24 роки слідчі поліції повідомили про підозру: одному за підпал автомобіля, іншому – за сприяння в знищенні цієї машини та підпал іншої.

Обидва підпали сталися цього року.

12 липня фігуранти приїхали серед ночі до подвір’я у селі Грушово, перелізли через паркан, облили автомобіль «BMW–320» горючою речовиною та підпалили.

Інший випадок трапився 14 листопада. Тоді так само посеред ночі зловмисники проникли на приватне дворогосподарство у селі Тересва, де облили горючою сумішшю та підпалили автомобіль марки «Skoda Octavia», що належить місцевому журналісту та адвокату.

Затриманим загрожує до десяти років ув’язнення, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат