Новини » ФОТОРЕПОРТАЖ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '12')or('0' >= '12')) and ((is_nonpublished <> '1')or(12 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Фотофакт

Увага! Підвісний міст у Боздоському парку становить небезпеку для вашого здоров’я і життя. У цьому нещодавно переконалася і молода мати Вікторія.

Три тонни бриндзи продали в Рахові на фестивалі(ФОТО)

Незабутнє свято закарпатського колориту та гарного гірського відпочинку. В містечко Рахів на 13 фестиваль сиру з’їжджаються гуцули з усіх усюд.

На площі Томенчука поламали лавиці (ФОТО)

В Ужгороді на площі Томенчука поламали лавиці. Дивіться фото.

На Слов’янській набережній сохнуть сакури (ФОТО)

Засихають сакури висаджені у минулому році на знак підтримки народу Японії після аварії на АЕС Фукусіма-1.

В Ужгороді триває свято їжі на вогні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На площі Поштовій другий день поспіль відбувається IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Організатори вже традиційної для обласного центру події доклали всіх зусиль, аби створити для відвідувачів незабутню затишну атмосферу.

Ужгород зібрав бджолярів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

17-19 серпня пасічники майже з усіх куточків Закарпаття зібралися в обласному центрі аби поділитися з місцевими жителями результатами цьогорічної праці бджіл. З цієї нагоди вже традиційно проводиться ярмарок «Медовий спас», який розташувався на набережній Незалежності.

Шоколадний музей буде в Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Таку ідею взялися втілювати двоє ужгородських митців – найкращий український шоколадьє Валентин Штефаньо та скульптор Михайло Колодко.

День кохання в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як пройшов День кохання в обласному центрі - споглядайте світлини нашого фотокора Яноша Немеша.

Ужгородська палачінта (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Власне, свято млинців "Ужгородська палачінта" - споглядайте фото нашого фотокора Яноша Немеша.

Ужгородці, заберіть свої авто з узбіч! (ФОТО)

На цих фотографіях – автівки водіїв на узбіччях магістральних вулиць, адже це заважає прибиранню снігу, автівки припарковані на узбіччях, а подекуди просто залишені на проїжджій частині.

У центрі Ужгорода нагодують і обігріють (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На площі Фенцика (біля ужгородської філармонії) служба МНС відкрила пункт обігріву та психологічної допомоги населенню. Передбачається цілодобове позмінне чергування медика та особового складу. Палатка розрахована в основному на безпритульних та представників соціально незахищених верств населення.

Сніг в Ужгороді. День 2. (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Ужгороді зима була казкова, приємно морозна й білосніжна, сьогодні - сіра, мокра.

В Ужгороді - краса - багато снігу! (ФОТО)

Раді написати нашим читачам, що неділя, 22 січня в Ужгороді - просто казкова! Ми дочекалися снігу, дітлахи катаються на санчатах, надворі - приємно і білосніжно, температура - нище нуля! Гарної вам неділі та наснаги для завтрашнього понеділка! :)

«Бліц» започаткував Зимовий танцювальний табір за участі зірок сучасної хореографії(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вперше, завдяки старанням «бліцівців», а зокрема керівниці студії сучесного танцю «Бліц» Олени Камінської, Ужгород відвідав і поділився досвідом із закарпатськими танцівниками, лідер сучасної хореографії в Україні — креативний продюсер СТБ, режисер-постановник першого на теренах України танцювального 3D мюзиклу «Барон Мюнхгаузен» Костянтин Томільченко.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат