Новини » ФОТОРЕПОРТАЖ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '12')or('0' >= '12')) and ((is_nonpublished <> '1')or(12 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

Night Ride: "смугастики" на велосипедах(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Понад 500 ужгородських велосипедистів взяли участь у вечірньому велозаїзді Night Ride.

Стихійний базар на Белінського ніхто не збирається ліквідовувати (ФОТОФАКТ)

На початку місяця Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста. На нараді розмова, зокрема, йшла і про необхідність ліквідації стихійної торгівлі біля ринків на вул. Белінського й Корятовича. Схоже, що слова мера — то пустий звук.

Угорський пам'ятний знак на Верецькому перевалі оберігатиме система відеонагляду(ФОТО)

20 червня біля пам'ятного знаку на честь 1100 роковин переходу угорців через Карпати на Верецькому перевалі, неподалік с. Верб'яж Воловецького району (Закарпатська обл.) встановлено систему відонагляду.

Фоторепортаж з фесту бойових мистецтв в Ужгороді

Для любителів екстремальних видів спорту в Ужгороді відбулося справжня свято: на 3-денний Міжнародний фестиваль та семінар бойових мистецтв з’їхалися спортсмени України, Чехії та Словаччини.

Фотофакт. Припаркуюся, де захочу...

Про анархію на наших автошляхах мовиться багато, однак це мало що змінює на краще. Ось, приміром, 10 червня водій автобуса «Угля—Ужгород» припаркував свій чималий за габаритами транспортний засіб просто на дорозі поблизу перехрестя на проспекті Свободи (навпроти картинної галереї «Ужгород»).

В Ужгороді змагалися за Кубок «Maximus» з бодибілдингу та фітнесу(ФОТО)

У перший день літа в Ужгороді пройшли змагання з бодибілдингу та фітнесу.

Вбивство на Іршавщині (ФОТОРЕПОРТАЖ)

До чергової частини   Іршавського райвідділу надійшло повідомлення   від мешканця села Ільниця, що батько погрожує йому фізичною розправою. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка почала вгамовувати сімейного бешкетника.

Фоторепортаж з «Uzghorod Fashion Day»

На «Uzghorod Fashion Day» зібрали 6 тисяч гривень на благодійність.

40 років поспіль у Закарпатті проходить свято проводів отар на полонини (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Скільки століть поспіль закарпатські вівчарі виганяють овець на високогірні пасовиська — краще знають краєзнавці. Та уже традиційно понад 40 років на Міжгірщині відбувається свято проводів отар на полонини.

На Виноградівщині відкрили першу велодоріжку довжиною понад 3 км(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в смт Вилок відбулося урочисте відкриття велодоріжки Вилок–Пийтерфолво, яку прокладали дві країни.

Фотофакт — Нацбанк

Кілька тижнів тому «прикраса» з’явилася над центральним входом до будівлі Закарпатського обласного відділення Нацбанку. І тепер активісти, небайдужі до архітектурного обличчя рідного міста, гадають, чи довго вона ще там висітиме, адже зображення аж ніяк не вписується в загальний ансамбль будівлі?

У Мукачеві провели перший турнір з петанку "Паланок-2013"(ФОТО)

В рамках святкування Дня міста, в Мукачеві відбувся перший турнір з петанку. Участь у змаганнях взяли 15 петанкістів, представники трьох клубів: Ужгородського петанк-клубу, Мукачівського петанк-клубу та Першого Закакарпатського петанк-клубу.

"Говерла" - "Волинь" - 1:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Фото з суботнього матчу "Говерла" - "Волинь", який проходив в Ужгороді. У цьому матчі ужгородський клуб не зміг перемогти і в наступному сезоні гратиме у Першій лізі. Фото Я. Немеша.

В Ужгороді відбувся грандіозний «Uzhgorod Open 2013» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

1065 танцювальних пар зареєструвалося для участі у міжнародному турнірі спортивного танцю «Uzhgorod Open 2013», що вже традиційно проходить наприкінці квітня в обласному центрі Закарпаття.

«Спорт для всіх» активно приводить до ладу спортивні майданчики краю (ФОТО)

У Закарпатській області триває Всеукраїнська акція «Спорт для всіх – спільна турбота». Мета проекту — облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення

Закарпатські марки (ФОТО)

90 різних видів марок виготовили студенти кафедри туризму Ужгородського національного університету. На нових поштових марках зображені туристичні об’єкти та маршрути Закарпаття.
Марки можна замовити у студентів кафедри туризму УжНУ.

Фотофакт

Пл. Петефі. Зникаюча ліпнина. Архітектурно-історичне обличчя Ужгорода: тільки косметикою ситуацію не змінити...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат