Новини » ФОТОРЕПОРТАЖ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '12')or('0' >= '12')) and ((is_nonpublished <> '1')or(12 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Закарпатці оздоровлюються цитрусовими ваннами, зерновим масажем та кусючими рибками (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Нові незвичайні туристичні атракції для оздоровлення душі і тіла запровадили на закарпатській Перечинщині, у туристичному комплексі Воєводино. Одними з перших нові пропозиції випробували журналісти під час прес-туру Ужгородського прес-клубу.

Фото. Буйволяча ферма

Буйволяча ферма в селі Вертеп на Хустщині налічує 14 голів. За словами господарів, буйволи поки що приносять їм виключно збитки, а не заробіток. Дорослий буйвол за день з’їдає 6 кг сіна і 4 кг зернових. Перших двох буйволів власник садиби завів 8 років тому.

Фотофакт від наших читачів

Сміття без кінця і без краю... Центр Європи, Ужгород, вул. Сковороди.
11 березня 2013р. 

Фотофакт

За 100 метрів від міської прокуратури на вул. Уральській дорогу перекрито металевим шлагбаумом. Це протизаконно: кримінальна стаття «Захоплення та перекриття доріг, шляхів загального користування». По всьому місту за повної бездіяльності міського прокурора мажорами перекрито доріг і тротуарів у 37 місцях. Звертаємося до ГПУ про реагування та допомогу!

Концерт Лоліти

В суботу 23 лютого в ужгородському облмуздрамтеатрі виступила "зірка російського епатажу" і наша землячка Лоліта.

Фотофакт

Близько півтора року тому міська влада звітувала про ремонт однієї зі стратегічних ужгородських магістралей — вулиці Минайської, відремонтованої за обласні кошти. Нині на дворі кінець лютого. А це одна з ділянок на вул. Минайській, поблизу «Осетії». Таких ділянок   тут наразі чимало.

Словацький професор Петер Джупа став Почесним доктором УжНУ

Ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук вручив почесну відзнаку – звання Doctor Honoris Causa – професору із Словацької республіки Петеру Джупі, який викладає на стоматологічному факультеті УжНУ та допомагає студентам у здобутті знань в Україні і за кордоном, - інформує офіційний сайт УжНУ.

На Закарпатті солдати провели показові навчання (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня захисника Вітчизни перед Облмуздрамтеатром показати військові тренування.

В Ужгороді розпочалися всеукраїнські змагання з художньої гімнастики(ФОТО)

Визначати найкращих художніх гімнасток до Ужгорода приїхали 24 команди з більшості регіонів України. Змагання триватимуть три дні. У них візьмуть участь майже три сотні гімнасток.

В Ужгороді 10 пар зустрілися наосліп (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У День всіх закоханих Ужгородський осередок ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» провів ряд цікавих акцій для жителів міста.

Вчора ужгородський пішохідний міст перетворився на Міст кохання(ФОТО)

Вже традиційно, 14 лютого у День Св. Валентина, в Ужгороді на пішохідному мості проходять різного роду конкурси для закоханих.

"Високі вершини-2013" підкорювали автогонщики(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними на Воловеччині пройшов I етап Чемпіонату України з гірських автогонок "Високі вершини-2013".

Палачінта-2013 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Ужгороді вже традиційно відбувся щорічний фестиваль млинців та хорошого настрою "Палачінта-2013".

У Закарпатті пройшла спартакіада з зимових видів спорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 10 лютого, на закарпатському гірськолижному курорті «Пилипець» відбувся ІІ етап щорічної обласної спартакіади з гірськолижного спорту та лижних перегонів серед дітей та підлітків «Юний спартаківець».

Висока вода вчергове налякала іршавців та виноградівців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 3 лютого, я планував вчергове побувати на іграх зимової першості з футболу. Однак, побачивши в якому стані перебуває одне з полів, я змінив свої плани. Газон походив скоріше на майданчик для водного поло, тому прийняв рішення глянути на високу воду в річках Іршавщини та Виноградівщини.

Ужгород побачив "Ромео і Джульєтту" у виконанні Сlassical grand ballet(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Закарпатському облмуздрамтеатрі артисти санкт-петербурзького балету Сlassical grand ballet представили глядачам найсумнішу історію кохання за мотивами п’єси Шекспіра "Ромео і Джульєтта".

В Ужгороді провели перший в історії України матч з нетболу(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ужгородський спортивний кошик поповнився ще однією грою - дещо незвичною та унікальною для України в цілому. Мова йде про нетбол — різновид баскетболу адаптований виключно для жінок.

Фотофакт

Факти розкрадання в Ужгороді труб системи централізованого теплопостачання, від якої місто відмовилося на користь
автономного опалення, стають дедалі очевиднішими.

Фотофакт

Третя «зимова біда» в Ужгороді після снігопаду й відлиги — обледенілі й нечищені тротуари. Навіть пересуваючись   Швабською, про ремонт якої розмови тривають місяцями, не слід втрачати пильності й пам’ятати правила ходіння по льоду, аби при падінні не травмуватися...

В Ужгороді відзначають День соборності (ФОТО)

22 січня 1990-го року. Мільйони українців вишикувалися в справжню живий ланцюг, що розтягся від Києва до Львова. Вони відзначали День Соборності, День своєї української єдності та свободи. Сьогодні акція проходила і в Ужгороді. Фото - з підготовки до свята.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат