В Ужгороді відбувся грандіозний «Uzhgorod Open 2013» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 29.04.2013 15:17 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

1065 танцювальних пар зареєструвалося для участі у міжнародному турнірі спортивного танцю «Uzhgorod Open 2013», що вже традиційно проходить наприкінці квітня в обласному центрі Закарпаття.

Змагання входять у трійку найпрестижніших в Україні. Тож, у підготовці такого масштабного заходу організаторам довелося досить багато попрацювати.
Підготовку до цих уже традиційних змагань ми розпочинаємо десь за півроку,   – розповів голова оргкомітету «Uzhgorod Open 2013» Іван Качур.   Ми намагаємося створити якнайкращі умови як для танцюристів, а також для тих, хто у ці дні приходить у спорткомплекс «Юність» як глядачі. Тож, зважаючи на велику увагу, яка приділяються цим змаганням та спорту зокрема на Закарпатті, впевнений, що у нас з’явиться ще не одна танцювальна пара рівня закарпатців Вероніки Мишко та Володимира Лятова.

Напередодні, 25 та 26 квітня, танцюристи взяли участь у тренувальних зборах.   А у суботу, 27 квітня, стартували престижні змагання. Ще о 10.00 на паркет спорткомплексу вийшли танцюристи, щоб взяти участь у відбіркових турах. Фінальні ж змагання стартували о 19.00. Вітаючи учасників та гостей турніру, керівник краю Олександр Ледида відзначив:

Найкращим свідченням популярності «Uzhgorod Open» є мабуть те, що з кожним роком кількість учасників та представництво країн збільшується. Танцюристи у своєму тісному графіку завжди знайдуть час для приїзду до Ужгорода, що не може не тішити.
У суботу змагання проходили майже у 20 категоріях. На паркеті виступили 750 учасників (375 пар). Закарпаття представляли пари з Перечина, Берегова й Ужгорода.
Що ж до результатів першого дня, то вони були приємними для українців. Зокрема це стосується ужгородської пари Вероніка Мишко -   Володимир Лятов   («Грація», Ужгород), якій в рідних стінах вдалося вибороти «золото» у категорії WDSF International Open Latin. Друге місце - Ярослав Галай — Катерина Клішина (Київ), третьою стала пара з Литви
У початківців найбільше призерів серед чернівчан (12, у тому числі 5 перших місць), львів’ян (6, у т. ч. 1 перше місце) й ужгородців (4, у т. ч. 1 перше місце). В основних (міжнародних) змаганнях — кияни (6, у т. ч. 1 перше місце), хмельничани (2, у т. ч. 2 перші місця), чернівчани (2, у т. ч. 1 перше місце), угорці (2).
Сьогодні, 28 квітня, змагання у спорткомплексі «Юність» продовжаться.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат